Події в США

Обсуждение вопросов, напрямую не связанных с авиацией
Аватар користувача
Dormice
A380
Повідомлень: 1177
З нами з: 11 серпня 2012, 12:43
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення Dormice »

АндрейМ писав: 28 червня 2021, 22:33
Dormice писав: 28 червня 2021, 22:15 Ви ж не володієте предметом розмови та весь час демонструєте неврівноваженість, бо не можете щодо однієї з базових засад суспільства розмовляти без хамства, точно повторюючи стилистку РАДЯНСЬКОГО агітпропу.
Еще раз Вас попрошу засунуть свою веру туда, куда представитель Вашей веры хотел засунуть свой орган мне. Я не буду с Вами дискутировать о вере. Я могу Вас просто пожалеть. Как правильно сказал Артем - live and let live. Оставьте хейт себе. Я уважаю Вас и Вашу веру, но я не позволю Вам искажать мою действительность.. Приватно. Приватно. Приватно ее исповедуйте. Когда у Вас будет желание оперировать научными фактами, я здесь. Вот, когда эта базовая основа общества - любовь к ближнему - у Вас появится, то пишите мне. Свою ненависть оставьте себе.
Хейтер тут Ви, в чому проблема? Ви бажаєте з хамством та похабною риторикою перейти межі, за якими можуть втрутитися модератори - Ваше право. Але намагання сповокувати мене чи "вирахувати" мої вподобання виглядають дещо нерозумно.

Щодо науки. Досить одного-єдиного наукового факту.

ІМПРИНТИНГ
Основи наукової концепції імпринтингу заклав у 30-х рр. ХХ ст. етолог Конрад Лоренц, який зосередив свою увагу на статевому імпринтингу. Він вважав, що у птахів здатність до правильного розпізнавання статевого партнера не є повністю вродженою; статева поведінка дорослого індивіда спрямована на особин того виду, з яким вона виховувалася у ранньому дитинстві. За К. Лоренцом, статевий імпринтинг є незворотним і у цьому сенсі принципово відрізняється від навчання. Однак у качок, наприклад, здатність самок до розпізнавання самця свого виду запрограмована генетично, а у самців статевий імпринтинг у багатьох випадках є зворотнім.

Інший тип імпринтингу — вироблення так званої реакції слідування. Каченята, які були вирощені в інкубаторі, у віці 5-24 діб починають охоче слідувати за будь-яким живим або неживим об'єктом, який їм було вперше запропоновано. Цей тип імпринтингу є зворотним: інкубовані каченята, у яких вироблений імпринтинг на людину, легко переключаються на слідування за живою качкою, яку вони ніколи раніше не бачили.

До категорії імпринтингу також стійке запам'ятовування тваринами місця свого народження (див. хомінг), карти зоряного неба тощо.

Імпринтинг можливий лише на певному етапі раннього онтогенезу — у критичний, або чутливий період, причому для різних типів імпринтингу (статевий, реакція слідування тощо) та для стимулів різної модальності (візуальні, акустичні, ольфакторні) чутливі періоди можуть не збігатися.

Таким чином, імпринтинг являє собою особливу форму навчання, яка відбувається у період дозрівання сенсорних систем організму.[2]
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%86%D0 ... 0%BD%D0%B3
Аватар користувача
АндрейМ
A380
Повідомлень: 1705
З нами з: 18 липня 2012, 10:05
Звідки: KBP
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення АндрейМ »

Dormice писав: 28 червня 2021, 22:15

Пропагандистська маніпуляція защітана :smile: Зрозуміло, чому такий натиск - бо маємо справу зі спільнотою, котора не може відтворювати себе природнім чином. Звідси розбещення дітей (згадуємо явище ІМПРІНТІНГУ) та отакі ось маніпуляції щодо мене.

Вы помешаны на "советчине" и пропаганде. Вера в науку ничего не имеет общего с СССР. Наука есть везде. Так же, как и везде есть пещерные люди, которые верят в несуществующих существ. Касательно "пропаганды" - прочитайте мой пост выше и расскажите мне, как мне в СССР мои гетеросексуальные родители в СССР, в котором "секса не было " пропагандировали мне гомосексуальность. А еще лучше - просто "астанавитесь", как орал один персонаж. Вы говорите о том, о чем не имеете ни малейшего представления. Учитывая, что в моей семье никогда слово "гей" не звучало, мне будет интересно услышать Ваше мнение о том, как пропаганды сделала меня геем. Я Вас слушаю.
Dormice писав: 28 червня 2021, 22:45 Щодо науки. Досить одного-єдиного наукового факту.
Мне Вас жаль.
Востаннє редагувалось 28 червня 2021, 22:52 користувачем АндрейМ, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
Dormice
A380
Повідомлень: 1177
З нами з: 11 серпня 2012, 12:43
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення Dormice »

artml писав: 28 червня 2021, 22:43
Dormice писав: 28 червня 2021, 22:15 бо маємо справу зі спільнотою, котора не може відтворювати себе природнім чином
що значить не може, гомосексуальні діти народжуються в гетеросексуальних пар цілком природнім чином

так було всю історію людства і так буде надалі. навіть якщо ви вб‘єте всіх геїв на планеті — тут же народяться нові

Де факти щодо історії людства - проблема. Бо не збирав ніхто статистику. Нам залишилися лише хроніки та літературні твори.

"Геї" точно не народжуються, бо це штучний термін, вигаданий щоб заспокоїти громадскість на ранньому етапі просування "нормальності" статтевих відхилень.
Аватар користувача
artml
A380
Повідомлень: 1124
З нами з: 04 листопада 2015, 15:07
Звідки: ORD / HRK
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення artml »

Ви прочитали цю статтю вікіпедії, але геть не зрозуміли про що вона. Не здивований. Виділю вам ключове слово
статева поведінка дорослого індивіда спрямована на особин того виду, з яким вона виховувалася у ранньому дитинстві
Як гетеро- так і гомо-сексуали відчувають статевий потяг до особин одного і того ж виду homo sapiens. До чого тут статевий імпринтинг, який про міжвидову поведінку?
Dormice писав: 28 червня 2021, 22:51Де факти щодо історії людства - проблема. Бо не збирав ніхто статистику. Нам залишилися лише хроніки та літературні твори
... в яких гомосексуальність описується ще з часів єгипетських фараонів та давніх греків. тобто вона існувала завжди, в усіх культурах та суспільствах, хоч як ти її забороняй
Аватар користувача
АндрейМ
A380
Повідомлень: 1705
З нами з: 18 липня 2012, 10:05
Звідки: KBP
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення АндрейМ »

Dormice писав: 28 червня 2021, 22:51
"Геї" точно не народжуються, бо це штучний термін, вигаданий щоб заспокоїти громадскість на ранньому етапі просування "нормальності" статтевих відхилень.
Вы абсолютно правы. Я таким не родился. Меня геем воспитывали родители, чтобы потом от меня отказаться. Меня в советской школе пропагандой заставляли быть геем. Вам же виднее. Вас же тоже заставляли.
Аватар користувача
Dormice
A380
Повідомлень: 1177
З нами з: 11 серпня 2012, 12:43
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення Dormice »

АндрейМ писав: 28 червня 2021, 22:48Вы помешаны на "советчине" и пропаганде. Вера в науку ничего не имеет общего с СССР. Наука есть везде.
ВЕРА в науку? Це явище зветься сцієнтизм і подекуди вважається квазірелігією. І судячи по допису, така трактова близька до істини. Ну як може наука бути там, де нема кому щось вимірювати чи доводити? :smile:
Сцієнтизм або саєнтизм (від лат. scientia — знання, наука) — глибоке переконання в можливості універсального застосування наукового методу та підходу, точка зору, що емпірична наука є найбільш авторитетним світоглядом або найціннішою частиною людських знань, аж до виключення інших точок зору[1]. Термін часто застосовується з негативним навантаженням[2][3][4]. Гносеологічне джерело сцієнтизму — різке зростання ролі в суспільстві природознавства в XIX—XX століттях.

Термін був визначений як «погляд, що характерні індуктивні методи природничих наук є єдиним джерелом справжніх фактичних знань і, зокрема, що лише вони можуть бути джерелом справжніх знань про людину та суспільство.»[5] Людина, яка притримується сцієнтизму, називається сцієнтизміст або сцієнтист.[6][7][8][9][10] Термін сцієнтизм часто натякає на критику більш екстремальних проявів логічного позитивізму[11][12] та часто вживається суспільнознавцями, як от Фрідріх Гаєк,[13] філософами науки як Карл Поппер,[14] та філософами як Гіларі Патнем[15] та Цвєтан Тодоров[16], щоб описати догматичне схвалення наукової методології та редукції всього знання лише до того, що можна виміряти.[17]

Сцієнтизм може також застосовуватися до самої науки, коли її «надто багато». Термін сцієнтизм може застосовуватися у двох однаково негативних значеннях:[18][19][20]

Щоб вказати неправильне використання науки або наукових тверджень.[21] Це значення вживається також у контекстах, де наука може не мати застосування,[22] наприклад коли тема вважається поза межами досяжності наукового методу, або у контекстах, де немає достатньої кількості еміпіричних доказів, щоб виправдати наукові висновки. Це включає надавання надмірної ваги твердженням науковців або некритичну готовність прийняти будь-які результати, які називаються «науковими». У цьому випадку, такий термін є контраргументом у відповідь на заклики до авторитету науки.
Щоб вказати на "переконання, що методи природничих наук, або категорії та речі, які ці науки використовують, формують єдиноправильні елементи будь-якого дослідження, філософського та усілякого іншого, "[20] чи що «наука, і лише наука, описує світ таким, яким він є у самому собі, незалежно від перспективи»[15] з послідовним «вилученням психологічних вимірів людського досвіду.»[23][24]
Цей термін також використовується, щоб привернути увагу до можливої загрози надмірного редукціонізму у всіх сферах людських знань.[25][26][27]

Для соціологів у традиції Макса Вебера, наприклад Юрґена Габермаса, поняття сцієнтизму відноситься важливим чином до філософії позитивізму, але також до культурної раціоналізації сучасного Заходу.[17]
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1 ... 0%B7%D0%BC

Нудно, але що зробиш...Не хочеться припускатися до фотожаб
Аватар користувача
Dormice
A380
Повідомлень: 1177
З нами з: 11 серпня 2012, 12:43
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення Dormice »

АндрейМ писав: 28 червня 2021, 22:57
Dormice писав: 28 червня 2021, 22:51
"Геї" точно не народжуються, бо це штучний термін, вигаданий щоб заспокоїти громадскість на ранньому етапі просування "нормальності" статтевих відхилень.
Вы абсолютно правы. Я таким не родился. Меня геем воспитывали родители, чтобы потом от меня отказаться. Меня в советской школе пропагандой заставляли быть геем. Вам же виднее. Вас же тоже заставляли.
Маніпуляція частина друга. Защітано. Не втомилися ганьбитися? Форум читає близкко ста користувачів. Якщо Вам хочеться слугувати наглядним посібником, чому поговірка "що занадто, то не здраво" дійсно працює, то Ваша справа.
Аватар користувача
АндрейМ
A380
Повідомлень: 1705
З нами з: 18 липня 2012, 10:05
Звідки: KBP
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення АндрейМ »

Dormice писав: 28 червня 2021, 22:59ВЕРА в науку?
Даже не ВЕРА, а наука. ФАКТ. Факт, который, можно доказать. Повторюсь, что мне Вас жаль. Жаль Вашей пещерности. А еще больше жаль детей, которые теряют свои жизни из-за этой пещерности. Вы пользуетесь своим правом распространять свои глупости а какой-то ребенок потерял самое ценное. Свою жизнь.
Dormice писав: 28 червня 2021, 23:08 [
Маніпуляція частина друга. Защітано. Не втомилися ганьбитися? Форум читає близкко ста користувачів. Якщо Вам хочеться слугувати наглядним посібником, чому поговірка "що занадто, то не здраво" дійсно працює, то Ваша справа.
Ваш глупый стиль общения. Ответить по существу Вы не можете. Мне стесняться нечего, а Вам своей тупости стесняться надо. Я не позволю Вам себя оскорблять. И я буду всю свою жизнь защищать детей от таких, как Вы. Я выжил. Я выучился. Я живу, и я не позволю Вам забрать жизнь у других. Живете своей жизнью.
Аватар користувача
Sentry
модератор
Повідомлень: 10223
З нами з: 12 грудня 2011, 12:10
Звідки: KBP, MEL
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення Sentry »

Dormice, объясните, пожалуйста, свою позицию. То вы пишите о том, что научный метод не применим, то начинаете спорить. Если научный метод не применим, то у нас остается только "я хочу, чтобы было так" или "я верю, что должно быть так". Это не подлежит обсуждению, это личное мнение. На этом, имхо, дискуссию можно заканчивать. О чем идет спор уже несколько страниц, если научный метод не применим?

Видно, что другие не согласны с вашим пониманием "нормальности", так что предлагаю либо перейти к научному обсуждению, либо закончить дискуссию, т.к. иначе она просто не имеет смысла.
Аватар користувача
Dormice
A380
Повідомлень: 1177
З нами з: 11 серпня 2012, 12:43
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення Dormice »

Незгідними можна бути в межах ввічливості. Тож діскусією це назвати важко. Запропонуйте опоненту те ж саме - проблеми не бачу.

Щодо печерності. Вже давно доведено, на матеріалі племін, які зараз продовжують жити деінде ізольовано в умовах, близьких до умов первісних людей, що ані за інтеллектом, ані за іншими якостями вони нічим не відрізняються від сучасного Gomo Sapiens. Ба навіть існує підозра, що ці люди були більш розвиненими, ніж ми, бо виживали в суворих умовах та тримали в умі таку кількість фольклору, що пам`ять сучасного мешканця мегаполісу на те не тягне.

Кого цікавить цей момент, шукайте інфу про походження класичних казок. У різних народів на багатьох континентах є аналогічні за сюжетом народні казки, що доводить, вони створені ще до розділення континентів!

Як приклад, є японськи аналоги "волшебного колечка"(оте що про змєю Скарабєю) та "12 місяців"

Ну і ще трохи про "печерний" рівень https://gallerix.ru/pedia/prehistoric-- ... paintings/

Одне із зображень

Зображення
Ostap
Airbus A340
Повідомлень: 916
З нами з: 10 липня 2017, 19:37
Звідки: LCJ
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення Ostap »

Dormice писав: 28 червня 2021, 22:05
Для людей. Це коли суспільство забезпечує тобі можливість реалізовувати себе на повну ким би ти не був. Отримати освіту, здобути професію, знайти собі житло та жити гідне та здорове життя.

Значить, таки серійні вбивці матимуть однакові права із законнослухняними громадянами? Дивіться уважно, що у Вас виходить...подібні речі можуть прийматися тільки із зауваженням, що діє ця норма для законнослухняних громадян! А то вже НЕ ДЛЯ ВСІХ.

Тут добре можна бачити, що електорат спокушають утопією, котру не вважають за потрібне проробити до можливості реального втілення. Гарні слова замість нудної реалізації. Гасло.
а серійними вбивцями як, хто і коли визначатимуть? орли Авакова при народженні?
і я вас, може, здивую, що серійні вбивці мають такі самі права і обов’язки при народженні, як і всі інші згідно Конституції.
Аватар користувача
Dormice
A380
Повідомлень: 1177
З нами з: 11 серпня 2012, 12:43
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення Dormice »

Проблема в тім, що "рівними можливостями" користуються не немовлята та діти, для них є Декларація Прав дитини, (точну назву не пам`ятаю), а повнолітні громадяне, в яких вже сформувався світогляд.
Аватар користувача
АндрейМ
A380
Повідомлень: 1705
З нами з: 18 липня 2012, 10:05
Звідки: KBP
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення АндрейМ »

Dormice писав: 28 червня 2021, 23:29 Незгідними можна бути в межах ввічливості.
В каждом Вашем посте есть слово "я" и "религия". Науки в них нет. Вы так и не ответили откуда я, который тоже был ребенком, взялся. У Вас просто нет ответа.
Аватар користувача
v_volf
A380
Повідомлень: 1311
З нами з: 02 червня 2012, 12:09
Звідки: HRK / YVR
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення v_volf »

mischko писав: 28 червня 2021, 19:04
Тут в Нідерландах аналогічна тєма з лівачками. Є дитячий персонаж, який має розмальоване чорне обличчя, наведені червоні губи, сережку у вусі. Допомагає Миколаю роздавати подарунки і веселить дітей. Офіційно - помічник Миколая.
Лівачьйо придумало, що це вказівка на рабство - білий володар і чорношкірий раб-слуга. Ладно би собі рожево-фіолетововолосі сиділи і обговорювали ці питання в масочках в смузі-барах. Так вони приїжджають на дитяче свято і намагаються його зірвати.

Було - тихо спокійно, прийшли ліваки і розпочали боротьбу за пригноблених меншин, майже зіпсували людям свято. І отака ваша повістка у всьому - сіяти розкол у суспільстві.
Було тихо, спокійно: нікого не турбувало колоніальне минуле Нідерландів, а от прийшли ті, хто хоче визнання цієї проблеми, і зіпсували дітлахам свято. Нелюди.
Ostap
Airbus A340
Повідомлень: 916
З нами з: 10 липня 2017, 19:37
Звідки: LCJ
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення Ostap »

Dormice писав: 28 червня 2021, 23:41 Проблема в тім, що "рівними можливостями" користуються не немовлята та діти, для них є Декларація Прав дитини, (точну назву не пам`ятаю), а повнолітні громадяне, в яких вже сформувався світогляд.
шта? тобто серійними вбивцями мають назначати при досягненні повноліття?
Аватар користувача
Dormice
A380
Повідомлень: 1177
З нами з: 11 серпня 2012, 12:43
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення Dormice »

АндрейМ писав: 28 червня 2021, 23:51
Dormice писав: 28 червня 2021, 23:29 Незгідними можна бути в межах ввічливості.
В каждом Вашем посте есть слово "я" и "религия". Науки в них нет. Вы так и не ответили откуда я, который тоже был ребенком, взялся. У Вас просто нет ответа.
Я не маю звички обговоювати в спільному доступі чиєсь особисте життя, даруйте. Щодо науки, то давати третій раз посилання на явище імпрінтингу, на котрому засновані всі соціальні експерименти з дітьми останніх N століть, спочатку емпірічні а потім свідомі, напевно не варто. Назву даю, цього досить.
Аватар користувача
v_volf
A380
Повідомлень: 1311
З нами з: 02 червня 2012, 12:09
Звідки: HRK / YVR
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення v_volf »

Dormice писав: 28 червня 2021, 23:41 Проблема в тім, що "рівними можливостями" користуються не немовлята та діти, для них є Декларація Прав дитини, (точну назву не пам`ятаю), а повнолітні громадяне, в яких вже сформувався світогляд.
Жах який. Конституція України (і усі закони, які йдуть з цього джерела) розповсюджується на території усієї країни та має однакове застосування:

Стаття 21 розділу II:
Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними.
UnaUnso
Airbus A319
Повідомлень: 245
З нами з: 05 липня 2012, 22:48
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення UnaUnso »

artml писав: 28 червня 2021, 21:46 Я за суспільство де немає бідних, але де також немає і супер-багатих. І де всі стартують з якомога однакового рівня, щоб досягати успіху не через таткові-дідусеві гроші чи зв‘язки, а через власні здібності.
Є у мене один знайомий що 8 років тому саме так і казав, а потім він "напів-випадково" попав у стартап що "вистрілив" на багато мільйонів $$$ і якось так-само "напів-випадково" його точка зору змінилась.
Communism is a good idea in theory, but bad in practice
Історія не має прикладів успішної реалізації лівого дискурсу, а от правого - хоч відбавляй.

Навіть більш того - лівий дискурс існує лише у країнах що керуються правою ідеологією. А у країнах з лівою ідеологією ніякого дискурсу немає - там лише злидні, бідність та страждання.

(моє приватне IMHO)
Аватар користувача
АндрейМ
A380
Повідомлень: 1705
З нами з: 18 липня 2012, 10:05
Звідки: KBP
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення АндрейМ »

Dormice писав: 29 червня 2021, 00:06
Я не маю звички обговоювати в спільному доступі чиєсь особисте життя, даруйте. Щодо науки, то давати третій раз посилання на явище імпрінтингу, на котрому засновані всі соціальні експерименти з дітьми останніх N століть, спочатку емпірічні а потім свідомі, напевно не варто. Назву даю, цього досить.
Вы упорно постите глупость за глупостью. Я понимаю, что не всем было дано образование и мне очень жаль, что Вам его не дали, но иногда стоит признать, что Вы пишите бред. Наука и медицина говорят, что сексуальность - врожденная, а Вы тут про импринтинг. Вы можете еще книгой сказок помахать.
Я не прошу Вас обсуждать мою личную жизнь. Мой вопрос простой - сексуальная ориентация, цвет волос, глаз, рост, пол человека являются врожденными. Вот, человек уже рождается таким, каким он есть. Каким образом импринтинг объясняет сексуальную ориентацию? Если дети следуют родителям или обществу, то они должны быть гетеросексуалами. Каким образом сексуальному влечению можно научиться" путем запечатления? Даже у гетеросексуальных людей? Давать ссылки на Википедию не надо. Просто объясните своими словами - как человек, который вырос в гетеросексуальной среде, который не знал о гомосексуализме, как о явлении, может "стать" геем? Что именно он импринтингует из гетеросексуальной среды?
UnaUnso писав: 29 червня 2021, 03:15
Навіть більш того - лівий дискурс існує лише у країнах що керуються правою ідеологією. А у країнах з лівою ідеологією ніякого дискурсу немає - там лише злидні, бідність та страждання.

(моє приватне IMHO)
Ваше личное ИМХО ложно. Можно просто обратиться к фактам. Поскольку в данной теме мы говорим о США, то поищите статистику о том, сколько детей голодают в этой богатой стране. Статистика также скажет Вам о том, что самые нищие Штаты в США - республиканские, причем радикального правого толка с большой дозой религиозного фанатизма. Понятно, что пещерные, необразованные люди не могут создать нормальный быт и экономику. Они голосуют за то, чтобы кто-то другой не делал аборты, чтобы кто-то другой не женился на человека своего пола, чтобы кто-то другой не занимался сексом до свадьбы. Этим людям, как и некоторым тут, важно, чтобы все, кто хоть как-то от них отличается и на них не похож, куда-то спрятались и исчезли, чтобы их картинка мира была в их понимании красивой. И неважно в чем отличие - в сексуальной ориентации или цвете кожи. Темнокожие люди также виноваты в том, что их родители не воспитали у них белый цвет кожи. Но, вот, почему-то сколько бы они не пытались что-то кому-то запретить, их жизнь лучше и богаче не становится. Поэтому "злидні, бідність та страждання" - это о правых Штатах. А нищета в этих правых Штатах беспросветная. Именно там самая ужасная ситуация с эпидемией опиоидов. Именно там самый высокий уровень суицидов среди молодых мужчин, потому что, кроме гетеросексуальности и "нормальности", у них ничего нет. Именно в самых правых религиозных раях в США такой ад, что много людей хотят из него убежать путем лишения себя самого ценного - жизни.

Странно, но читая комментарии некоторых участников, которые живут заграницей, видишь, что человек придерживается радикальных правых взглядов, а живет в "левой" богатой стране или Штате. Хммм...
Аватар користувача
Igoresha
A380
Повідомлень: 5434
З нами з: 05 лютого 2013, 10:43
Контактна інформація:

Re: Події в США

Повідомлення Igoresha »

artml писав: 28 червня 2021, 21:46 Можливості — звичайно треба вирівнювати для всіх. А от реалізація цих можливостей — то вже справа індивідуального таланту/працьовитості/вдачі.

Ще раз: це не про «кожному по потребам», це про те щоб діти чиновників та олігархів не були панівним класом просто за фактом походження. Це про те щоб не було ґетто, де діти не можуть нормально навчатися бо в них немає чистого повітря або нормального харчування. Це про те щоб міста не були захмарно дорогими через нестачу житла, щоб батьки «робочих» професій витрачали по дві години не на дорогу з далеких передмість, а на розвиток власних дітей.

Я за суспільство де немає бідних, але де також немає і супер-багатих. І де всі стартують з якомога однакового рівня, щоб досягати успіху не через таткові-дідусеві гроші чи зв‘язки, а через власні здібності.
Согласен с первой частью, абсолютно не согласен со второй. Первая часть - это о свободе, в том числе о возможности получить адекватное образование и заработать себе на жизнь. Кому сколько хочется. Много это или мало не мне решать, если этот путь не имеет ничего общего с нелегальным/незаконным/дискриминационным заработком.
Мне не нужен коммунизм, мне нужно либертарианское общество с некоторыми ограничителями в виде соцзащиты, образования и ещё некоторых моментах. Тем более мне не нужно общество, в котором опять циркулируют квоты как самоцель или как долгосрочная мера к какому-то утопическому идеалу.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей