Жизнь после пандемии
- Ferrari
- A380
- Контактная информация:
Re: Жизнь после пандемии
Давайте 10-дневный траур по погибшим от рака объявим? От сердечной недостаточности? От ДТП?
- Рейтинг: 3.57%
-
- A380
- Контактная информация:
Середу, 18 квітня 2018 року у Кривому Розі оголосили днем трауру по загиблим у ДТП
Про це повідомляє прес-служба міськради Кривого Рогу.
"За розпорядженням міського голови 18 квітня у Кривому Розі оголошено траур за загиблими в ДТП", - йдеться у повідомленні.
Про це повідомляє прес-служба міськради Кривого Рогу.
"За розпорядженням міського голови 18 квітня у Кривому Розі оголошено траур за загиблими в ДТП", - йдеться у повідомленні.
- Ferrari
- A380
- Контактная информация:
То есть популизмом и попыткой натянуть сову на глобус Вам это не кажется? Удивительно, как еще Перл Харбор не вспомнили. Или высадку в Нормандии.
- Рейтинг: 10.71%
- Ferrari
- A380
- Контактная информация:
Krakowite, послушайте, ну хватит вырывать что-то из контекста.
17 квітня у Кривому Розі на перехресті вулиць Героїв АТО та проспекту Металургів сталася жахлива потрійна аварія.
Наслідками ДТП стали численні людські жертви. За останніми даними, кількість загиблих вже сягла 9 осіб. З травмами різного ступеня тяжкості у лікарні знаходяться ще понад 10 постраждалих.
Именно поэтому был объявлен траур. Это понятно, логично и правильно. Как и траур по жертвам PS752, MH17, АН-26 или ДТП на Сумской в Харькове.
Но почему никто не объявляет траур по погибшим от рака, от инфарктов, от туберкулёза, ВИЧ? Дней по 5-10 на каждый. Заодно сопоставляя эти смерти с жертвами голодомора, холокоста, Хиросимы, Нагасаки или Чернобыля. А траур по погибшим от Covid-19 объявляют, сравнивая его с Мировыми войнами. Популизм, политиканство и манипуляции в одном флаконе. И во всем виноваты папередники.
- Рейтинг: 35.71%
- artml
- A380
- Контактная информация:
Так а що ви тоді бачите логічного в жалобі за жертвами ДТП на Сумській? Чому не оголошувати жалобу після будь-якої аварії що спричинила смерть пішоходів чи водіїв?
Де для вас пролягає різниця між «звичними» смертями за якими плачуть лише рідні та друзі, та «надмірними», коли жалобу вдягає орган влади?
Де для вас пролягає різниця між «звичними» смертями за якими плачуть лише рідні та друзі, та «надмірними», коли жалобу вдягає орган влади?
- Ferrari
- A380
- Контактная информация:
Бывшая жена моего двоюродного брата после 7 лет жизни в США возвращается в Украину. Жила в Финиксе с дочкой и внучкой. Дочь уехала раньше, лет 15 наверное уже там. Уже гражданка США. Внучка родилась в США.
Потеряла работу в отеле, депрессия от всех этих ограничений. Собирается купить домик на Азовском море (в позапрошлом году продала квартиру в центре Харькова), завести живность, огород.
Потеряла работу в отеле, депрессия от всех этих ограничений. Собирается купить домик на Азовском море (в позапрошлом году продала квартиру в центре Харькова), завести живность, огород.
- Ferrari
- A380
- Контактная информация:
Я хочу, чтобы Вы поняли меня правильно. Я не против объявляения траура по погибшим от Covid-19 взагалі. Я против получения политических дивидендов на этом. Для меня умершие от Covid-19 не отличаются от умерших от рака, инфаркта, туберкулёза или других болезней. Почему по умершим от ковид траур есть, а от рака - нет? Но сравнивать этих умерших с погибшими в Мировых войнах - лицемерия и манипулирование общественным мнением. И мне странно, что Вы этого не понимаете.artml писал(а): ↑23 фев 2021, 09:52Так а що ви тоді бачите логічного в жалобі за жертвами ДТП на Сумській? Чому не оголошувати жалобу після будь-якої аварії що спричинила смерть пішоходів чи водіїв?
Кстати, я вспомнил, что траур по погибшим на Сумской не объявляли...
- Рейтинг: 7.14%
-
- A380
- Контактная информация:
Щороку в календарі є окремий день боротьби з цими захворюваннями, коли особливо ретельно нагадують про необхідність профілактики та ранню діагностику.
- Igoresha
- A380
- Контактная информация:
Как часто случаются аварии, на которых одномоментно гибнет десяток людей (с риском ещё десяток не протянуть в больнице)?
- Ferrari
- A380
- Контактная информация:
Krakowite, Вы опять подменяете понятия. Сделайте день борьбы с Covid-19. Но не сравнивайте респираторный вирус с Мировыми войнами. Не нужно лицемерить
- Igoresha
- A380
- Контактная информация:
День борьбы с раком и ВИЧ - это привлечение внимания к проблеме. А не день траура и спущенных флагов
-
- A380
- Контактная информация:
Усі ці нещастя відбулися не на території Америці. Тому американці, мабуть, з вашої точки зору не дуже розуміються на тому, що таке людські страждання.
ps
Голодомор та Голокост пишемо з великої букви
- Igoresha
- A380
- Контактная информация:
- Ferrari
- A380
- Контактная информация:
А война во Вьетнаме?
Krakowite, повторюсь, хватит подменять понятия и манипулировать. По поводу "с большой буквы", спасибо, учту.
- artml
- A380
- Контактная информация:
Тому що Ковід — хвороба, від якої ще рік тому взагалі ніхто не помирав, а потім вона вийшла з-під контроля от аж настільки. Незвичність + дуже багато «додаткових» смертей, от і маємо таке інтенсивне сприйняття.
Так само немає нічого «незвичайного» в смерті від переохолодження чи там втоплення, щороку люди так помирають. Але коли стається нагле стихійне лихо з масовими такими смертями — повінь, ураган, чи он екстремальний холод як нині в Техасі, то жалобу скоріше оголосять ніж ні. Бо це дуже сильне відхилення від «нормальності» чи «звичайності» буття.
Я не вбачаю в такій жалобі знецінення инших смертей — я бачу в ній скоріше застереження на майбутнє, щоб уникнути такої ж катастрофічної та смертельної недбалості.
(І так, якби мене хтось питав, то я б оголошував символічну жалобу за кожною сотнею тисяч загиблих від серцево-судинних проблем. Або за вбитими пішоходами — бо це теж передчасні надмірні смерті які можна і треба попереджати, і оцей awareness був би дуже корисним. Але мене ніхто не буде питати.)
-
- Airbus A340
- Контактная информация:
От читаю коментарі і таке враження, що в людей амнезія якась. Таке враження, що до пандемії всі жили вічно і щасливо, люди не хворіли і не помирали. І тут настав апокаліпсис - ковід. 
Якщо раніше можна було говорити про розтягування в часі кількості смертей, то тепер вже можна сказати про збільшення їх кількості. Чим довше буде стримування розповсюдження вірусу, тим більше буде смертей.

Якщо раніше можна було говорити про розтягування в часі кількості смертей, то тепер вже можна сказати про збільшення їх кількості. Чим довше буде стримування розповсюдження вірусу, тим більше буде смертей.
- Igoresha
- A380
- Контактная информация:
Вы бы в Штатах каждый день в жалобах сидели бы. Простите, но через месяц-другой, люди бы прекратили на это обращать внимание. Что означало бы прямо противоположное основной идеи траура - привлечение внимания и недопущения повторения таких событий.artml писал(а): ↑23 фев 2021, 10:25Тому що Ковід — хвороба, від якої ще рік тому взагалі ніхто не помирав, а потім вона вийшла з-під контроля от аж настільки. Незвичність + дуже багато «додаткових» смертей, от і маємо таке інтенсивне сприйняття.
Так само немає нічого «незвичайного» в смерті від переохолодження чи там втоплення, щороку люди так помирають. Але коли стається нагле стихійне лихо з масовими такими смертями — повінь, ураган, чи он екстремальний холод як нині в Техасі, то жалобу скоріше оголосять ніж ні. Бо це дуже сильне відхилення від «нормальності» чи «звичайності» буття.
Я не вбачаю в такій жалобі знецінення инших смертей — я бачу в ній скоріше застереження на майбутнє, щоб уникнути такої ж катастрофічної та смертельної недбалості.
(І так, якби мене хтось питав, то я б оголошував символічну жалобу за кожною сотнею тисяч загиблих від серцево-судинних проблем. Або за вбитими пішоходами — бо це теж передчасні надмірні смерті які можна і треба попереджати, і оцей awareness був би дуже корисним. Але мене ніхто не буде питати.)
- mischko
- A380
- Контактная информация:
artml, a що для тебе оце от дуже багато додаткових смертей. Дуже і багато - це скільки?
Тут от пишуть нижче, що
Моделирование, подготовленное для правительства Имперским колледжем Лондона, показало, что к лету 2022 года может погибнуть 30 000 человек. И это был оптимистичный сценарий с медленным снятием ограничений.
Населення Великобританії в 5 разів менше, за населення США. Якщо просто взяти і помножити цю суму на п'ять, то вийде 150 000 - як ти вважаєш - це прийнятна цифра? Ти би пішов на мітинг проти Байдена і його кабінету, якби вони заявили про поступове зняття обмежень за таку ціну? Кричав би там "Барига Байден, рятуй, а не заробляй! Держава, щоб помагати, а не щоб убивати!", чи щось таке?
Бо я пробую зрозуміти твою логіку і у мене не сходиться: де отой поріг, нижче якого вже не трагедія, якій треба запобігти, а collateral damage?
-
- Airbus A321
- Контактная информация:
Траур ще якось можна зрозуміти, але порівнювати загибелі переважно дуже молодих солдатів в обидвох світових і В'єтнамській війнах зі смертю людей переважно в віковій категорії 80+, які стали жертвами ковіду вже наприкінці життя - це ганебно.
- Рейтинг: 25%
- mischko
- A380
- Контактная информация:
Тут ще й маніпуляція, бо населення США за цей час зросло втричі. Тобто ми порівнюємо з дуже низькою базою. Якщо ж порівнювати у відсотках, то в першій світовій США втратили 0.1% населення.
В другій світовій - 0.32% - це вдвічі більше, за ковідні цифри.
В другій світовій - 0.32% - це вдвічі більше, за ковідні цифри.
- Рейтинг: 10.71%