на три дні можна якщо джетлаг нормально переноситеBagach писав: ↑14 липня 2020, 10:10Тут без проблем. Можна буде надати виписку по декільком кредитним карткам?
Ну, я не зовсім типовий турист. І, як тут хтось давно писав, можу порвати шаблон візовим офіцерам. Не зрозуміло чому вважається, що long-haul trip треба робити не менше, ніж на 2 тижні. А мені ось кортить поїхати в Торонто, подивитись на хмарочоси і побродити по вулицям на 3 дні.
Візи та все про них...
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Re: Візи та все про них...
Говорил со знакомой с Нью-Йорка. Она рассказывает что селебритис часто к ним приезжают на 2-3 дня. Не с гастролями, а просто отдохнуть. Но то, конечно, такая категория туристов, что без проблем получают визы.
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
я б на місці візового офіцера теж задався питанням комфорту такої туристичної подорожі
з бізнес метою злітати на переговори на пару днів - Ок, а от туристом - сумнівне задоволення,
мені особисто потрібен відпочинок після кількох рейсів з пересадкою.
Ну у них наверняка уже длинные визы - 5 или 10 лет.
Ну я персонально тоже считаю такое путешествие скорее изматывающим. Но это персонально. Не комфорт туриста должен волновать визового офицера

А при таких вводных получается, что высок риск того, что туристу просто не поверят.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Я глянув. В англомовній вікі все по старому. А україномовна вікі щодо візових питань в минулому часто помилялася і містила неточну інформацію, тому я їй не довіряю. Не рекомендую перевіряти такі речі в україномовній вікі - англомовна на порядок надійніша.
upd: То я на карту глянув. У табличці таки проапдейтили в статті про візові вимоги до українських паспортів. Але є ще стаття про візову політику Колумбії
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
При условии, что обороты по карте будут соответствовать таким тратам, то нелегалом вряд ли будут считать. В Канаде виза туристическая и бизнес визит одна и таже, или разная? При такой короткой поездке имхо есть риск что могут принять либо за поездку с целью деловой встречи, либо за какое-то не очень законное курьерство. Но опять-таки, если вся заявка консистентная, то шансы на получение визы достаточно высоки, имхо.
Длинная поездка - нелегал, короткая поездка - курьер. Я так понял, если захотят придраться, то придрутся к чему угодно. Поэтому и считаю процесс подачи документов на визу унижением.
- v_volf
- A380
- Контактна інформація:
Як додаток до виписки по поточному рахунку.
Ви, звісно, вільні обирати маршрут та час. Якщо поїздка тільки на три дні, то рекомендую обрати якийсь культурний захід.Bagach писав: ↑14 липня 2020, 10:10 Ну, я не зовсім типовий турист. І, як тут хтось давно писав, можу порвати шаблон візовим офіцерам. Не зрозуміло чому вважається, що long-haul trip треба робити не менше, ніж на 2 тижні. А мені ось кортить поїхати в Торонто, подивитись на хмарочоси і побродити по вулицям на 3 дні.
З туризмом з україни завжди так було.
Інша справа подаватись на візу для бізнес тріпу. Візовий офіцер дивиться на вас як на собі подібного білого комірця який їде вирішувати важливі проблеми....
Люблять там наших. Немає слів...
А людина, яка зупиняється в Four Seasons чи Shangri La, ким буде виглядіти в очах візового офіцера?
- v_volf
- A380
- Контактна інформація:
За замовчуванням заява на туристичну візу до Канади від громадянина України розглядається на строк до дати закінчення дії паспорта, але не більше за 10 років. Стандартний дозволений термін перебування в країні це 6 місяців від дати в'їзду. Якщо нема вагомої причини такого короткого триденного візиту, то шанс отримати відмову вищий. Не забувайте, що Канада відмовляє досить часто. До речі, на відміну від США, лист-запрошення від канадської сторони це вагомий аргумент на користь заявника.
Залежитиме від того, хто платить за той готель, та звідки гроші.
Десь тут писали, що відмов менше ніж в США, Австралію, Великобританію.
У моєму випадку платити буду я сам. А про зарплату я вже писав.
До речі, який правовий статус приватних інвесторів (рантьє) в Україні? І чи нормально відносяться у посольствах до таких візових аплікантів?
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Їм в посольстві пофіг на джерело твоїх українських доходів. Була історія з лікарем, який хотів поїхати в Канаду, але з офіційних доходів мав лише жалюгідну українську зарплату. Він накидав їм на папірчику скільки приблизно отримує "винагород і подяк" від пацієнтів і йому візу дали.
А 4 сезони і бізнескласи до дупи, легко бронюються і скасовуються з кредиткою від ПБ. Каво ти хатєл удівіть?
v_volf вважає інашке.
---------------------------------------------------------
Цікаво, чи можна історію готельних стеїв з минулих поїздок прикріпляти як доказ платоспроможності? Як додаток до історії штампів у паспорті.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Я гадаю, про походження грошей він мав на увазі схему, коли тобі перекидають $5000, ти йдеш робити виписку, а потім ті $5000 повертаєш назад.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість