Літаки нажаль час від часу падають, гинуть люди, це завжди трагедія. Так, співчуваємо сім'ям загиблих, обговорюємо це на форумі. Але це все якось далеко від нас. Не стосується безпосередньо нас. Одним словом, життя. Але ця сьогоднішня катастрофа особисто для мене якась особлива. Мене не покидає думка, що це моя особиста трагедія, бо це наша українська авіакомпанія, це крім іноземців ще й наші співвічизники на борту. І не має значення, чи це авіакомпанія якогось олігарха, не приємного мені. Це все не має значення. І не тільки Дихне в сльозах ...popTAB писав: ↑08 січня 2020, 10:19 https://www.facebook.com/UATVchannel/vi ... 3MDU1NzIz/
пресуха ... Дихне в сльозах ...
Авиационные происшествия
Re: Авиационные происшествия
В особенности тяжело тем, кто работал/работает в этой авиакомпании...jurkok писав: ↑08 січня 2020, 10:36Літаки нажаль час від часу падають, гинуть люди, це завжди трагедія. Так, співчуваємо сім'ям загиблих, обговорюємо це на форумі. Але це все якось далеко від нас. Не стосується безпосередньо нас. Одним словом, життя. Але ця сьогоднішня катастрофа особисто для мене якась особлива. Мене не покидає думка, що це моя особиста трагедія, бо це наша українська авіакомпанія, це крім іноземців ще й наші співвічизники на борту. І не має значення, чи це авіакомпанія якогось олігарха, не приємного мені. Це все не має значення. І не тільки Дихне в сльозах ...popTAB писав: ↑08 січня 2020, 10:19 https://www.facebook.com/UATVchannel/vi ... 3MDU1NzIz/
пресуха ... Дихне в сльозах ...
только мне кажется хвост покрытым гарью? может, конечно уже и на земле, но думается это еще с воздуха....
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Чтобы они не знали, с учетом того, что МИД уже отмел версию с ракетой, МАУ не уполномочены им противоречить. Я бы ожидал точки в этом вопросе от Зе сегодня-завтра. Так или иначе, это уже политика, а не бизнес.
Все, что МАУ могут сказать, они сказали "Мы гарантируем техническую исправность наших бортов и высокий профессионализм экипажей".
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Тем не менее Сосновский четко указал, что на высоте 2400 ошибка экипажа минимальна... я тоже склоняюсь к версии, что борт был сбит
Вони так і сказали. Правда була ще стверджуюча фраза, що літак був справний. Правда, це було сказано швидше за все на емоціях.Sentry писав: ↑08 січня 2020, 11:08Чтобы они не знали, с учетом того, что МИД уже отмел версию с ракетой, МАУ не уполномочены им противоречить. Я бы ожидал точки в этом вопросе от Зе сегодня-завтра. Так или иначе, это уже политика, а не бизнес.
Все, что МАУ могут сказать, они сказали "Мы гарантируем техническую исправность наших бортов и высокий профессионализм экипажей".
Тяжко уявити що такий опитний екіпаж і нічого незміг зробити. Літаки так просто негорять. В737
800 спокійно взлітає(сідає) і на одному двигуні.
З великою вірогідністю виглядає так як попадання інородного тіла (безпілотнік або ракета).
800 спокійно взлітає(сідає) і на одному двигуні.
З великою вірогідністю виглядає так як попадання інородного тіла (безпілотнік або ракета).
Сейчас вопрос в том, кто будет расследовать, как этим людям получить доступ к месту крушения, обломкам, черным ящикам без ущерба безопастности и честности расследования, учитывая ситуацию в Иране сейчас.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
70+ человек на борту с двойным гражданством Иран\Канада. Необычно.
Air France также приостанавливает полеты в Иран
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Зато ТК, QR, EK летают как у себя дома, QR вылетел за 30 минут до МАУ, ТК через 2 часа после. ЕК через 3 часа. И это не смотря на то, что Иран официально пригрозил ракетным ударом по Дубаи.
Рейс ЛХ сегодня вечером на ФР24 значится отмененным, видимо тоже приостанавливают полеты. А вот рейсов АФ я вообще найти не смог, видимо летают они очень не часто.
Востаннє редагувалось 08 січня 2020, 11:26 користувачем Sentry, всього редагувалось 1 раз.
Авікатастрофа літака МАУ: посольство в Ірані виключило версію теракту, а потім прибрало заяву
https://24tv.ua/avikatastrofa_litaka_ma ... u_n1259881
Копіпастити іранські висновки до офіційного розслідування і розшифровки чорних скриньок. Українська дипмісія максимально безхребетна.maxim8998 писав: ↑08 січня 2020, 11:25 Авікатастрофа літака МАУ: посольство в Ірані виключило версію теракту, а потім прибрало заяву
Зустрічав інфо, що рейс вилетів із нетиповою для нього затримкою. Це правда? По конспіорологічним версіям диванних експертів із соцмереж, щоб не було накладок і ракета потрапила в потрібний борт.
По флатрадару указана задержка около 1 часа с вылетом.
Абсолютно нормальная задержка
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей