Більше фото з залізничного вокзалу у Києві
https://www.skyscrapercity.com/showpost ... count=1378
Тобто розрахунки панікерів, що місткість поїздів недостатня, до дупи.
к-сть не завжди переходить у якість.Inguri писав: ↑30 листопада 2018, 09:19Тобто розрахунки панікерів, що місткість поїздів недостатня, до дупи.
Зрада роздувалася на предмет того, що, як МАУ ввечері привезе пасажирів, то не буде чим їх вивозити.Valdys писав: ↑30 листопада 2018, 11:08к-сть не завжди переходить у якість.
і коли скайбас їде ну, я думаю хоча б 2 рази в годину (в не самі пікові години протягом дня), а поїзд лише 1 раз на годину... люди підуть на автобус, бо чекати може бути реально довго.
Хоча, з іншої сторони є зала очікування, а не сидіння в автобусі і чекання не ясно чого.
Inguri писав: ↑30 листопада 2018, 11:16Зрада роздувалася на предмет того, що, як МАУ ввечері привезе пасажирів, то не буде чим їх вивозити.Valdys писав: ↑30 листопада 2018, 11:08к-сть не завжди переходить у якість.
і коли скайбас їде ну, я думаю хоча б 2 рази в годину (в не самі пікові години протягом дня), а поїзд лише 1 раз на годину... люди підуть на автобус, бо чекати може бути реально довго.
Хоча, з іншої сторони є зала очікування, а не сидіння в автобусі і чекання не ясно чого.
І всі підуть на трасу стопити.
А по факту потужність вивозу громадським транспортом збільшилася удвічі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей