Белгород аэропорт (IATA: EGO)

Закрито
Аватар користувача
Orel2016
A380
Повідомлень: 1134
З нами з: 27 жовтня 2014, 22:05
Звідки: BZK

Re: Белгород аэропорт (IATA: EGO)

Повідомлення Orel2016 »

alex.s писав: 17 листопада 2018, 14:41 Сейчас пойдет агитка про белгородских пенсионеров, которые не знают куда девать свои огромные пенсии и в итоге путешествуют по миру через Москву
В Белгороде много пенсионеров с большими северными пенсиями, в основном украинцы.
Аватар користувача
Orel2016
A380
Повідомлень: 1134
З нами з: 27 жовтня 2014, 22:05
Звідки: BZK

Re: Белгород аэропорт (IATA: EGO)

Повідомлення Orel2016 »

Alександр писав: 17 листопада 2018, 14:43 Поверьте, иностранные компании в очередь за слотами в Белгород не стоят.
Чем лететь с пересадкой удобнее прямого перелета?
Тем что рейс ежедневный.
Аватар користувача
Alександр
A380
Повідомлень: 6714
З нами з: 29 вересня 2010, 14:03

Re: Белгород аэропорт (IATA: EGO)

Повідомлення Alександр »

И все эти пенсионеры разгребают билеты Аэрофлота и путешествуют по России.
Ах, да, в Европу не слетать - виза нужна.
Я не спорю, Аэрофлот очень приличная компания, которая, к тому же, финансируется государством. Но не нужно рассказывать про авиационную подвижность
dimm1971

Re: Белгород аэропорт (IATA: EGO)

Повідомлення dimm1971 »

Alександр писав: 17 листопада 2018, 14:43 Чем лететь с пересадкой удобнее прямого перелета?
"Давайте спорить о вкусе устриц и кокосовых орехов с теми, кто их ел, до хрипоты, до драки, " (c)
Що можна пояснити людині, яака навіть у самих сміливих мріях не уявляє собі рейсу Бєлґород-Лондон :grin:
Аватар користувача
converj
A380
Повідомлень: 2948
З нами з: 05 листопада 2015, 14:14
Контактна інформація:

Re: Белгород аэропорт (IATA: EGO)

Повідомлення converj »

Иногда читаю одного тревел-блогера, он сам из Пензы. Так вот периодически в его заметках читается недовольство, что из его города в "люди" можно вылететь только через Москву и цены там выкладывает... (куда уж нам с нашими 609грн в Лондон...) Даже подумывает купить жилье в Еврозоне, чтобы летать за 20 Евро ))
А так да, удобнее летать с пересадками, конечно. И главное очень стабильно!
Аватар користувача
Orel2016
A380
Повідомлень: 1134
З нами з: 27 жовтня 2014, 22:05
Звідки: BZK

Re: Белгород аэропорт (IATA: EGO)

Повідомлення Orel2016 »

Alександр писав: 17 листопада 2018, 14:49 И все эти пенсионеры разгребают билеты Аэрофлота и путешествуют по России.
Ах, да, в Европу не слетать - виза нужна.
Я не спорю, Аэрофлот очень приличная компания, которая, к тому же, финансируется государством. Но не нужно рассказывать про авиационную подвижность
Вам не понравилась статистика авиационной подвижности? И почему не слетать в Европу? В чем проблема оформить визу? Тем более что гражданам России дают мультивизы без проблем.
makor
модератор
Повідомлень: 4937
З нами з: 11 січня 2014, 17:37
Контактна інформація:

Re: Белгород аэропорт (IATA: EGO)

Повідомлення makor »

А как вы определили что это белгородцы а не москвичи по работе или к родственникам летают? Поезд часто дороже стоит
Аватар користувача
Orel2016
A380
Повідомлень: 1134
З нами з: 27 жовтня 2014, 22:05
Звідки: BZK

Re: Белгород аэропорт (IATA: EGO)

Повідомлення Orel2016 »

Я собственно очень рад за харьковский аэропорт. Хорошее движение там.
Но сравнивать напрямую столичный аэропорт и аэропорт города, бывшего до конца 60-ых годов райцентром не совсем корректно.
Аватар користувача
v_volf
A380
Повідомлень: 1311
З нами з: 02 червня 2012, 12:09
Звідки: HRK / YVR
Контактна інформація:

Re: Белгород аэропорт (IATA: EGO)

Повідомлення v_volf »

Orel2016 писав: 17 листопада 2018, 14:41 Тем более что прямые рейсы иностранных компаний будут составлять лишнюю конкуренцию Аэрофлоту
Нє ну а чьо, нафіг та канкурєнцєя?! Аерафлот - сіла!
vito
Airbus A340
Повідомлень: 980
З нами з: 08 січня 2013, 17:50
Контактна інформація:

Re: Белгород аэропорт (IATA: EGO)

Повідомлення vito »

Панове, будь ласка, не переймайтеся. Не накручуйте рейтинг цьому ольгiнському тролю.
IМХО: Всi цi теми про запоребриковi (та пiдконтрольнi їм) а/п та а/к - то офтоп та флуд на цьому форумi.
"Реклама" таких а/п - це фсб-шна провокацiя: громадянам України в здоровому глуздi не варто їхати на територiю країни-агресора: це пiдвищений ризик бути незаконно заарештованими та ув'язненими за сфабрикованими звинуваченнями, зазнати тортур та принижень; фсб-шники тримають громадян України у заручниках з метою обмiну на росiйских терористiв-диверсантів (таких як Єрофєєв, Александров, Агєєв, Старков , Бураков i т.п.).
За останнi майже 5 рокiв подIбнi проблеми вже сталися у ~5 тис. українських заручникiв.
Приклади? Ось лише декiлька прикладiв:

Микола Карп'юк (був затриманий при перетині російсько-українському кордоні російськими прикордонниками. Під час перебування у СІЗО щодо нього застосовувалися тортури та залякування, до 14 вересня 2015 року ані захисники, ані українські консули до нього потрапити не могли. Під час утримання під вартою щодо Миколи Карпюка застосовувалися тортури, зокрема, катування електричним струмом. Під тортурами та погрозами російських правоохоронців викрасти і катувати дружину і сина Карпюка він змушений був взяти провину на себе; засуджений на 22,5 років ув'язнення)

Юрій Солошенко (арештований 5 серпня 2014 року під час поїздки до Росії: у цю пастку Солошенка заманив давній знайомий з Москви, з яким він довго співпрацював, запросивши нібито для консультації. Після арешту Солошенка «товариш» щез. Утримувався в Лефортовській тюрмі. Солошенка засуджено до 6 років. 16 грудя 2015 року, незважаючи на вік (72 роки), етапований до колонії. 14 червня 2016 Юрія Солошенка і Геннадія Афанасьєва виміняли в Росії на Олену Гліщинську і Віталія Діденко. Юрій Солошенко помер 4 квітня 2018 року)

Юрій Яценко (Із 6 травня 2014 року до 8 травня 2015 року перебував у російському ув'язненні за сфабрикованими звинуваченнями. 5 травня 2014 року Юрій Яценко разом із другом у приватних справах поїхали в Росію. Кордон перетнули офіційно, згідно всіх вимог; до них прийшли правоохоронці і для, начебто, перевірки документів «запросили» до райвідділку. Невдовзі розмову вже провадили працівники ФСБ. Впродовж трьох днів після затримання від хлопців вимагали виступити по телебаченню і підписати зізнання. За співпрацю обіцяли звільнення від кримінальної відповідальності, гроші. 8 травня, російський суд визнав Юрія винним у порушенні міграційного законодавства, що проявилося в "неправильному" заповненні міграційної картки ("туристична" замiсть "приватна" мета). За процедурою, таких затриманих впродовж 15 днів мали видворити за межі держави, а хлопців тримали там три місяці. Перші три дні хлопцям не надавали адвокатів. Залякували, обіцяли обколоти речовиною, яка суттєво пошкодить здоров'ю. У спецзакладі Юрій захворів коростою. Лише через два тижні зробили аналізи і виявили, що це короста, яку чотири місяці не лікували. 22 травня приїхали озброєні чоловіки у формі спецназу. Яценку натягли на голову мішок, посадили в машину, наполягали, що хлопець мусить виступити по телебаченню і зізнатися. Після відмови працівникам ФСБ була дана вказівка піддати політв'язня тортурам: його "завантажили в машину, знову наділи мішок на голову і повезли в ліс. Там підвісили за наручники (в позі «ласточка») і кілька годин били по голові (мішком піску), в живіт, в пух, душили. 8 серпня хлопців начебто видворяли з країни: довезли до українського кордону, та на прикордонному КПП через певний час сказали, що начебто забули деякі додаткові документи і потрібно повернутися на годину-дві. Коли Юрій вийшов з будівлі, його скрутили і кинули в машину ФСБ, завезли до управління Служби безпеки. 8 серпня 2014 року помістили в СІЗО, де пробув до 7 травня 2015 року. 8 травня 2015 року Юрій Яценко повернувся 368 днів російського полону)

Генадій Афанасьєв (схопили на вулиці, побили, посадили до авто із мішком на голові, довго возили містом. Потім привезли до будівлі ФСБ. засуджений до семи років позбавлення волі з відбуванням покарання в колонії суворого режиму. Афанасьєв заявив, що відмовляється від даних раніше свідчень, оскільки вони були надані під тиском. За даними адвоката, Афанасьєва били боксерськими рукавичками, надягали протигаз, затискаючи повітря, упорскували всередину протигаза газ, який викликав блювання, катували електричним струмом, у тому числі прикріплювали дроти до статевих органів, погрожували зґвалтувати паяльником, позбавляли сну протягом десяти днів. Це змусило його підписати потрібні слідству свідчення. 5 серпня 2014 року співробітники федеральної служби безпеки відвідали Афанасьєва та запитали, хто сказав йому відкликати свідчення. Після відмови відповідати, Генадія Афанасьєва вдарили по гомілці. Протягом двох днів, 8 та 9 серпня, ані його родина, ані його адвокат не могли зв'язатися з ним. Нарешті 13-го серпня його адвокату вдалося побачитися з ним, і він помітив, що у Геннадія були синці. 12 серпня медики СІЗО-1 м. Ростова-на-Дону зафіксували в Геннадія Афанасьєва наявність гематоми. 14 червня 2016 року Афанасьєв і Солошенко обміняли на диверсантів Олену Гліщінську й Віталія Діденка)

Олег Сенцов (затриманий співробітниками російських окупаційних силових структур - співробітниками ФСБ: кинули в мікроавтобус, з мішком на голові привезли в будівлю; почався дуже жорсткий допит, почали бити ногами, руками, кийками, лежачи і сидячи. Коли відмовлявся говорити, почали застосовувати удушення, душили пакетами, погрожували зґвалтувати кийком, вивезти в ліс і там закопати. За сфальсифікованою справою засудили до 20 років ув'язнення).

Олександр Кольченко (заарештований за сфабрикованими звинуваченнями; не йшов на співпрацю зі слідством і заперечував власну провину; йому забороняють зустрітися з українським консулом; засуджено до 10 років позбавлення волі у колонії суворого режиму)

Олександр Шумков (потрапив до Росії в результаті провокації; був знерухомлений ударом електрошокера і в непритомному стані був викрадений та затриманий працівниками ФСБ 8 вересня 2017: Шумков прийшов до тями вже на допиті в ФСБ. Лише на початку жовтня 2017 р. з Олександром Шумковим зміг зустрітися український консул)

Артур Панов (викрадений російськими бойовиками, засуджений до 8 років ув'язнення)

Володимир Балух (Відмовився від російського громадянства. Вивісив на своєму будинку український прапор: засуджений до 3 років і 7 місяців колонії загального режиму)

Микола Шиптур (У березні 2014 року захоплюють в Криму; суддя окупаційного суду виносить рішення про засудження Миколи Шиптура до 10 років колонії суворого режиму Микола Шиптур перебуває в колонії . Кожен його день минає в бараку в товаристві ще близько 100 засуджених, в жахливих санітарних умовах та з відповідним харчуванням).

Станіслав Клих (заарештований в Росії у серпні 2014 року, незаконно утримувався під вартою за сфабрикованими звинуваченнями. З метою добитися від Станіслава зізнаннядо до нього було застосовано жорстокі тортури, які призвели до серйозних наслідків психологічного характеру. засуджений до 22,5 року колонії суворого режиму).
...
(список можна продовжувати до ~5 тис. осiб)

Olek, будь ласка, закрийте та видалiть всi цi теми: то все деструктивний офтоп, флуд та провокацiя.
Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей