Німецькі аеропорти і перонні буси
Німецькі аеропорти і перонні буси
от сабж в чому... в Кельні, Франкфурті... як мінімум... велика кількість перонних бусів - нові низькопідлоговики міські звичайні... а не спеціальні перонні буси ... чому так?? економлять??
Re: Німецькі аеропорти і перонні буси
В Кьольні ті буси ше й поюзані, страшні й обдерті. Я не думаю що то справа в економії, просто лишилося ще зі старіши часів от вони їх і юзають поки не замінять. В Дортмунді тих бусів немає, все що я бачив - 2 маленькі бусіки, якими перевозили інвалідів, можливо там і є щось для підвозу паксів, проте його не було видно. В Дрездені були також аналоги міських бусів, тільки трохи новіші. Зрештою суть одна - підвезти і відвезти, а втілення - справа фантазії...
ну просто всі кажуть, який поганий Бориспіль.. а там аж 14 нових кобусів та неопланів))
Так Бориспіль не бусами поганий - а загальною якістю "сервісу" - там ж ніде повернутися, відсутнє адекватне і надійне сполучення з містом та ЗД вокзалом, нормальні можливості щось зїсти та випити, за перепрошенням, навіть у WC страшно зайти... Якщо додати постійні проблеми з багажем, ввічливість персоналу то все й складається в одну негарну картину...
Там і примітивної роботи для покращення ситуації - вигнати з порту всіх таксистів - "бомбіл", організувати роботу легальних таксі методом "потоку" на єдиній стоянці по сталому тарифу, також проконтролювати роботу кафешок і тд. - щоб у випадку масових затримок ціни залишалися такі ж, а не зростали в 10 разів...
Ну й провести "навчання" всього штату з предмету "гарних манер", при активному небажанні вчитися - пальці в двері... Виганяти ж не будуть - всі свої...
Загалом потрібен якийсь транспорт, бажано залізнична гілка з інтервалом в хвилин 20-30 до вокзалу...
Там і примітивної роботи для покращення ситуації - вигнати з порту всіх таксистів - "бомбіл", організувати роботу легальних таксі методом "потоку" на єдиній стоянці по сталому тарифу, також проконтролювати роботу кафешок і тд. - щоб у випадку масових затримок ціни залишалися такі ж, а не зростали в 10 разів...
Ну й провести "навчання" всього штату з предмету "гарних манер", при активному небажанні вчитися - пальці в двері... Виганяти ж не будуть - всі свої...
Загалом потрібен якийсь транспорт, бажано залізнична гілка з інтервалом в хвилин 20-30 до вокзалу...
У Калінінграді (знаю що це не Німеччина
) роль перонних автобусів виконують низькопідлогові автобуси "МАЗ". Враховуючи те що коли я звідти летів, паксів посадили у автобус і тримали хвилин 15, це було навіть зручніше від спеціальних перонних автобусів тому що більше сидячих місць.
Я схильний вважати що у Калінінграді ті автобуси використовують не тільки щоб довезти паксів з терміналу до літака та від літака до терміналу а й для підвозки персоналу/екіпажів. Бачив як вони мотались між містом та аеропортом.
Взагалі, я вважаю що для абсолютної більшості не є дуже важливим тип перонних автобусів, зважаючи на короткий час який пакс у ньому проводить. Черги, обладнання терміналів значно важливіші...

Я схильний вважати що у Калінінграді ті автобуси використовують не тільки щоб довезти паксів з терміналу до літака та від літака до терміналу а й для підвозки персоналу/екіпажів. Бачив як вони мотались між містом та аеропортом.
Взагалі, я вважаю що для абсолютної більшості не є дуже важливим тип перонних автобусів, зважаючи на короткий час який пакс у ньому проводить. Черги, обладнання терміналів значно важливіші...
І вартість проїзду зроблять ще більшу ніж у Москві до московських аеропортів....gast писав:Загалом потрібен якийсь транспорт, бажано залізнична гілка з інтервалом в хвилин 20-30 до вокзалу...
При ціні до 30 гривень, а то вже рівень фірмового купе УЗ на таку відстань, той транспорт буде дуже навіть конкурентноздатним.
Два "рельсових автобуси" , не така вже й протяжна ділянка залізниці і питання буде вирішене...
Два "рельсових автобуси" , не така вже й протяжна ділянка залізниці і питання буде вирішене...
30??? ха-ха-ха...
а 100 не хочете??
а 100 не хочете??
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Нічого проти не маю львівських АероЛАЗів у Львові ... досить приємні штучки, як на національного виробника
То залежить від власника маршруту. Якщо УЗ - то там не буде ніяких 100 грн, а якщо київська влада імені молодих космонавтів, то там і більше 100 буде, хоча скоріше вони там або нічого не пустять, або одразу спейс-шаттли....
не легше пустити кожні 20 хвилин шаттли буси-гармошки низькопідлогові і не мучатися з залізницею???
Я про то і кажу, що якщо пустять буси, то вони будуть міськими і ціну виставлятиме місто, і то я не уявляю такого процесу, здається мені, що хтось там сильно кришує ту ситуацію яка є зараз. Крім того великі буси постійно застряватимуть у пробках, що значно збільшує час в дорозі і тд. Ну і треба думати на перспективу - Бориспіль з часом зменшуватись не буде, потік паксів має тенденцію до зростання, а основний напрям їх руху - вокзал - аеропорт. Крім того, як підуть в ріст Жуляни (я б дуже того хотів), то залізниця була б дуже і дуже зручним способом і їх з"єднання... Шинокопитними тут високої зручності та ефективності не досягти.
Колись вже проскакувала інфа про те що будівництво залізничної гілки та станції до КБП буде коштувати 1млрд доларів. Неслабо там відкатів закладено... Але у будь-якому разі якщо таку вартість заявлять то воно ніколи себе не окупить... Наприклад, якщо допустити що система повинна відбити вкладений міфічний 1 млрд. дол за 20 років і в рік буде перевозити 5 млн паксів, отримуємо: 1мдрд.дол / (20 років * 5млн. паксів) = 10 доларів собівартість 1 квитка без уразувань вартості енергоносіїв, зарплат тих хто це буде обслуговувати, процентних ставок по кредиту і т.д.
Цікаво скільки коштувало будівництво у Москві аероекспреса до одного з аеропортів.
При таких розкладах краще вже низькопольні буси пустити до метро "Бориспіьська" за вміняємою вартістю проїзду в них.
Між КБП та метро "Бориспільська" як справи з пробками? Скільки часу рекордно займала поїздка до метро? Цікавить час до метро а не до вокзалу. От між ЗД вокзалом та кінцевою станцію метро потапляв у пробки, а між метро та КБП, тьфу*3, "проносило"
.
Цікаво скільки коштувало будівництво у Москві аероекспреса до одного з аеропортів.
При таких розкладах краще вже низькопольні буси пустити до метро "Бориспіьська" за вміняємою вартістю проїзду в них.
Між КБП та метро "Бориспільська" як справи з пробками? Скільки часу рекордно займала поїздка до метро? Цікавить час до метро а не до вокзалу. От між ЗД вокзалом та кінцевою станцію метро потапляв у пробки, а між метро та КБП, тьфу*3, "проносило"

То залежить від того, хто це казав, я не думаю що там немає більш вигідних проектів, в нас же кругом тендери, підхід до того
теж важливий, а він буває різний. Якщо рахувати скільки вкладається залізницею в ремонт та електрифікацію нових ділянок, то навряд чи цей проект потягне на таку суму...
теж важливий, а він буває різний. Якщо рахувати скільки вкладається залізницею в ремонт та електрифікацію нових ділянок, то навряд чи цей проект потягне на таку суму...
Спасибо за фоторепопртаж из Берлина. Все таки удивительно что у столицы германиии , через 20 лет после воссоединения, все еще нет приличного аэропорта!
шота теми про FRA нема)) http://news.blogs.cnn.com/2011/03/02/2- ... n-airport/
такі справи, що за стрілянина хз
такі справи, що за стрілянина хз
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей