Роза Ветров / Windrose (7W)

Собакевич
A380
Контактна інформація:

Re: Роза Ветров / Windrose (7W)

Повідомлення Собакевич »

Это на 7 дней из Борисполя?
Alександр
A380

Повідомлення Alександр »

Это в среднем. Иногда дороже, иногда дешевле. Я просто перелет у Пегаса покупал за 200 долларов в марте на июль. И из Киева, и из Харькова.
Bohdan_Lviv
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення Bohdan_Lviv »

leopolis писав:
Якщо планувати заздалегідь, буде Вам "то набагато дешевше"
Знову пусті, не підтверджені прикладами заяви)))
leopolis
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення leopolis »

Bohdan_Lviv писав:
leopolis писав:
Якщо планувати заздалегідь, буде Вам "то набагато дешевше"
Знову пусті, не підтверджені прикладами заяви)))
Шановний Bohdan_Lviv. На попередніх сторінках Ви можете побачити усі необхідні підтвердження моїх слів. Якщо Вам цього не досить, Ви можете самостійно заглибитись в аналіз цін на перельоти, готелі, трансфери. Однак, складається враження, що єдиною Вашою метою є відкинути у читачів даного форуму навіть думки про можливість індивідуального туризму до Туреччини, тому переконувати Вас, не бачу ніякого сенсу.
Igoresha
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Igoresha »

leopolis писав:
Alександр писав:Конкретно эту Клеопатру наши ТО не жалуют вниманием.
Есть альтератива в Кемере (регион дороже Алании)
24.08.2016, Ср
11:15 TUR: Анталия из Львова 14
07.09, Ср
Кемер Konar Hotel 3* AI Standard Room 2AD
767 USD
Прямой перелет.
Що дорівнює 697 євро (на 35 євро дорожче). Я розумію, що прямий переліт краще, і можливо в даному випадку ця економія і не вигідна, я лише намагався спростувати Вашу безапеляційну позицію щодо дешевшості організованого відпочинку в Туреччині.
35 евро вы считаете серьезным подспорьем для самостоятельного пляжного путешествия в Турцию?
leopolis
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення leopolis »

Я вважаю, що в даному конкретному випадку 35 євро свідчить про те, що самостійний туризм в Туреччину може бути дешевшим організованого туру.
Alександр
A380

Повідомлення Alександр »

Но Вы говорите не о сопоставимых вещах. Я говорю о прямом перелете, а Вы о перелете с пересадкой в Стамбуле. Для Турции это критично в плане временных потерь и усталости.
Bohdan_Lviv
Airbus A319
Контактна інформація:

leopolis писав: Шановний Bohdan_Lviv. На попередніх сторінках Ви можете побачити усі необхідні підтвердження моїх слів. Якщо Вам цього не досить, Ви можете самостійно заглибитись в аналіз цін на перельоти, готелі, трансфери. Однак, складається враження, що єдиною Вашою метою є відкинути у читачів даного форуму навіть думки про можливість індивідуального туризму до Туреччини, тому переконувати Вас, не бачу ніякого сенсу.
Мені не треба заглиблюватись в це питання, бо я час від часу подорожую цім маршрутом і вивчав різні варіанти перельотів, готелів, трансферів. Жодного разу індівідуальна подорож не виходила дешевшою, ніж пакетний тур. Індівідуально - це класно, цікаво, можна взяти перельот з нічною зупинкою в Стамбулі і провести там ще чудових пів-дня. Але все рівно це не буде дешевше пакету. Я тільки за, щоб наші громадяни подорожували індівідуально. Але ваша категоричність - "набагато дешевше" - мене дивує. В описаному вами прикладі, вигода була в 35 євро але з незрозумілою ситуацією з трансфером та готелем-помийкою в Аланії. Але добре, у кожного своя правда)
Собакевич
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Собакевич »

Я просто перелет у Пегаса покупал за 200 долларов в марте на июль.
а я за 100 евро в декабре на июнь.
Но Вы говорите не о сопоставимых вещах. Я говорю о прямом перелете, а Вы о перелете с пересадкой в Стамбуле. Для Турции это критично в плане временных потерь и усталости.
В случае с Антальей кривой перелет длиннее на 2 часа. Кроме того (как нам тут рассказал очевидец, с которого все и началось), Роза кормит, как фашисты в концтаборах, из-за чего морально-психологическое состояние отдыхающих сильно страдает. В то время как Атлас раздает корма с султанской щедростью - и пакс ступает на гостеприимную турецкую землю сытым и счастливым.
leopolis
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення leopolis »

Alександр писав:Но Вы говорите не о сопоставимых вещах. Я говорю о прямом перелете, а Вы о перелете с пересадкой в Стамбуле. Для Турции это критично в плане временных потерь и усталости.
Пересадка в 1 год. 15 хв. не може бути критичною в плані часових втрат. Хоча, як я вже говорив, в даному випадку можливо і варто вибрати прямий переліт. Але бувають випадки ( особливо коли ми говоримо про готелі 4-5 зірок, над високий сезон, довгу тривалість подорожі) коли різниця є набагато вищою та може складати 200, 500 чи більше євро, заради економії яких зовсім не важко перейти в доместік в Ататюрку чи піднятись на другий поверх в Сабісі, де пересісти на інший літак.
Alександр
A380

Повідомлення Alександр »

Я говорил о прямом чартерном перелете у ТО Пегас Туристик, а не о перелете через Сабиху авиакомпанией Пегасус.
Пересадка в 1 год. 15 хв. не може бути критичною в плані часових втрат. Хоча, як я вже говорив, в даному випадку можливо і варто вибрати прямий переліт. Але бувають випадки ( особливо коли ми говоримо про готелі 4-5 зірок, над високий сезон, довгу тривалість подорожі) коли різниця є набагато вищою та може складати 200, 500 чи більше євро, заради економії яких зовсім не важко перейти в доместік в Ататюрку чи піднятись на другий поверх в Сабісі, де пересісти на інший літак.
Пересадка 1.15 - это примерно лишние часа 2-2,5 на всем маршруте. Плюс лишние нервы в случае задержки рейса и пр.
Подчеркну еще раз, что практически любой отель, на котором Вы думаете индивидуально сэкономить 200, 500 или больше евро, я смогу Вам найти пакетно за такие же деньги или дешевле.
leopolis
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення leopolis »

Bohdan_Lviv писав:
leopolis писав: Шановний Bohdan_Lviv. На попередніх сторінках Ви можете побачити усі необхідні підтвердження моїх слів. Якщо Вам цього не досить, Ви можете самостійно заглибитись в аналіз цін на перельоти, готелі, трансфери. Однак, складається враження, що єдиною Вашою метою є відкинути у читачів даного форуму навіть думки про можливість індивідуального туризму до Туреччини, тому переконувати Вас, не бачу ніякого сенсу.
Мені не треба заглиблюватись в це питання, бо я час від часу подорожую цім маршрутом і вивчав різні варіанти перельотів, готелів, трансферів. Жодного разу індівідуальна подорож не виходила дешевшою, ніж пакетний тур. Індівідуально - це класно, цікаво, можна взяти перельот з нічною зупинкою в Стамбулі і провести там ще чудових пів-дня. Але все рівно це не буде дешевше пакету. Я тільки за, щоб наші громадяни подорожували індівідуально. Але ваша категоричність - "набагато дешевше" - мене дивує. В описаному вами прикладі, вигода була в 35 євро але з незрозумілою ситуацією з трансфером та готелем-помийкою в Аланії. Але добре, у кожного своя правда)
Я написав МОЖЕ БУТИ набагато дешевше, тому жодної категоричності немає.
Востаннє редагувалось 01 серпня 2016, 16:40 користувачем leopolis, всього редагувалось 1 раз.
Igoresha
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Igoresha »

leopolis писав:Я вважаю, що в даному конкретному випадку 35 євро свідчить про те, що самостійний туризм в Туреччину може бути дешевшим організованого туру.
Может быть, а может не быть. Вам никто не говорил, что он обязательно будет дешевле или дороже.
leopolis
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення leopolis »

Alександр писав:
Я говорил о прямом чартерном перелете у ТО Пегас Туристик, а не о перелете через Сабиху авиакомпанией Пегасус.
Пересадка 1.15 - это примерно лишние часа 2-2,5 на всем маршруте. Плюс лишние нервы в случае задержки рейса и пр.
Подчеркну еще раз, что практически любой отель, на котором Вы думаете индивидуально сэкономить 200, 500 или больше евро, я смогу Вам найти пакетно за такие же деньги или дешевле.

Ок, ці ж дати 24.08-07.09 готель Kemal Bay 5* AI, 530 євро з людини, Side Breeze Hotel - 558 євро, Diamond Beach Hotel 600 євро.
Bohdan_Lviv
Airbus A319
Контактна інформація:

leopolis писав: Пересадка в 1 год. 15 хв. не може бути критичною в плані часових втрат. Хоча, як я вже говорив, в даному випадку можливо і варто вибрати прямий переліт. Але бувають випадки ( особливо коли ми говоримо про готелі 4-5 зірок, над високий сезон, довгу тривалість подорожі) коли різниця є набагато вищою та може складати 200, 500 чи більше євро, заради економії яких зовсім не важко перейти в доместік в Ататюрку чи піднятись на другий поверх в Сабісі, де пересісти на інший літак.
Ось Вам варіант: надвисокий сезон, 4 зірки, 14 днів, http://piligrim.ua/infotour?type=packag ... rule_id=10

Знайдіть рівноцінний варіант дешевше
leopolis
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення leopolis »

Igoresha писав:
leopolis писав:Я вважаю, що в даному конкретному випадку 35 євро свідчить про те, що самостійний туризм в Туреччину може бути дешевшим організованого туру.
Может быть, а может не быть. Вам никто не говорил, что он обязательно будет дешевле или дороже.
Дискусія почалася із фрази Олександра - В Турцию самостоятельно будет дороже.
leopolis
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення leopolis »

Bohdan_Lviv писав:
leopolis писав: Пересадка в 1 год. 15 хв. не може бути критичною в плані часових втрат. Хоча, як я вже говорив, в даному випадку можливо і варто вибрати прямий переліт. Але бувають випадки ( особливо коли ми говоримо про готелі 4-5 зірок, над високий сезон, довгу тривалість подорожі) коли різниця є набагато вищою та може складати 200, 500 чи більше євро, заради економії яких зовсім не важко перейти в доместік в Ататюрку чи піднятись на другий поверх в Сабісі, де пересісти на інший літак.
Ось Вам варіант: надвисокий сезон, 4 зірки, 14 днів, http://piligrim.ua/infotour?type=packag ... rule_id=10

Знайдіть рівноцінний варіант дешевше
Ми говоримо про сплановану відпустку, а не про гарячий тур із вильотом через 6 днів. Хоча і на ці дати можна вкластися індивідуально в 960 євро на двох за 4 зірковий готель (Galaxy Beach).
Востаннє редагувалось 01 серпня 2016, 16:54 користувачем leopolis, всього редагувалось 3 разів.
Alександр
A380

Повідомлення Alександр »

Я бы порекомендовал:
24.08.2016, Ср
07.09, Ср
Окурджалар Justiniano Club Park Conti 5* AI Moonlight Standard Land View 2AD
1374 USD

Полноценные 5* на первой линии, отличная территория, питание, номера.
Ваши варианты, мягко говоря, не очень.
leopolis
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення leopolis »

Alександр писав:Я бы порекомендовал:
24.08.2016, Ср
07.09, Ср
Окурджалар Justiniano Club Park Conti 5* AI Moonlight Standard Land View 2AD
1374 USD

Полноценные 5* на первой линии, отличная территория, питание, номера.
Ваши варианты, мягко говоря, не очень.
Якщо Вам не важко, назвіть Ваші ціни на ці варіанти
Alександр
A380

Повідомлення Alександр »

Ваши варианты, это, простите, Тьмутаракань по той же цене, что и предложенные Вам мною 5* на первой линии. Или Вам шашечки, а не ехать?
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей