WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка

denya24
A380
Дякував (ла): 460 разів
Подякували: 515 разів
Контактна інформація:

Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка

Повідомлення denya24 »

В то же время, прилично сократили географию полётов из ЮК в летнем расписании. Полностью отменили рейсы из Кардиффа, а из Лондона осталось по моей оценке чуть больше половины направлений (в основном восточная Европа). Полностью отменили такие рейсы:
Гэтвик - Ханья (Крит)
Гэтвик - Фуншал
Гэтвик - Тенерифе Южный
Гэтвик - Гренобль
Гэтвик - Лион
Гэтвик - Бари
Гэтвик - Верона
Гэтвик - Пальма
Гэтвик - Варна
Гэтвик - Агадир
Гэтвик - Касабланка
Лутон - Фуншал
Лутон - Тенерифе Южный
Лутон - Гран-Канария
Лутон - Порту
Лутон - Сараево
Лутон - Рейкьявик
Лутон - Малага
Лутон - Жешув
Лутон - Ольштын-Мазуры
Лутон - Охрид
Лутон - Паланга
Лутон - Кастельон (Валенсия)
Лутон - Тромсе

Взамен открыли всего несколько новых направлений: Ницца, Стамбул, Даламан и Анталия. И как всегда перекроили/порезали расписание, мой субботний рейс в Ниццу отменили и предлагают лететь в пятницу :raspil:
Deep
Airbus A319
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 127 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Deep »

Мав час та натхнення - грався з придбанням Пріоріті. Довго пропонувало вид 30 до 39 євро з копійками. Майже кожен раз нова ціна! Але нарешті випало 22. Ото таке...
koresh144
Airbus A318
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення koresh144 »

Добрий день. Підкажіть будласка, в мене висять на Візз балансі гроші, але з зрозумілих причин поки в мене нема мошливості скоритстатися ціми коштами. Чи хтось знає, чи можна продовжити термін візз баланса на фоні війни в Україні як виключний кейс?
Коли ще давно писав їм жалобу, вони сказали що не мають такої змоги, хоча коли ковід був - то термін продовжували... може шось змінилось чи потрібно якось по інакшому просити вирішити це питання. На карту там точно нема змоги повернути, а квиток на інше ім'я не дає сплатити з баланса.
denya24
A380
Дякував (ла): 460 разів
Подякували: 515 разів
Контактна інформація:

Повідомлення denya24 »

koresh144 писав:
18 березня 2023, 15:38
На карту там точно нема змоги повернути, а квиток на інше ім'я не дає сплатити з баланса.
Пробуйте подзвонити ще раз до кол-центру - український номер все ще працює, можливо зможуть піти назустріч.

Щодо бронювання на іншу особу, то змініть ім' я та прізвище аккаунту і тоді зможете забронювати квиток на іншу людину (ім' я якої буде вкащано в аккаунті).

Ще один варіант, забронювати квитки по Flexible тарифу (або з додаванням послуги Flex). Тоді можна буде змінювати рейси скільки завгодно, або ж відміняти і гроші повернуться на баланс.
Deep
Airbus A319
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 127 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Deep »

koresh144 писав:
Добрий день. Підкажіть будласка, в мене висять на Візз балансі гроші, але з зрозумілих причин поки в мене нема мошливості скоритстатися ціми коштами. Чи хтось знає, чи можна продовжити термін візз баланса на фоні війни в Україні як виключний кейс?
Коли ще давно писав їм жалобу, вони сказали що не мають такої змоги, хоча коли ковід був - то термін продовжували... може шось змінилось чи потрібно якось по інакшому просити вирішити це питання. На карту там точно нема змоги повернути, а квиток на інше ім'я не дає сплатити з баланса.
Ще можна спробувати запросити повернення. Ось тут
vito
Airbus A340
Дякував (ла): 79 разів
Подякували: 460 разів
Контактна інформація:

Повідомлення vito »

Deep писав:
18 березня 2023, 18:45
koresh144 писав:
Ще можна спробувати запросити повернення. Ось тут
Можна ще й так: ;)
https://www.bbc.com/news/uk-england-bed ... 999557.amp
Man sent bailiffs to Luton Airport for Wizz Air refund
...
After months of waiting for Wizz Air reimbursement, he went to court and ended up sending in the bailiffs.
За це повідомлення автора vito подякували (всього 3):
Deepmischkodenya24
Рейтинг: 7.89%
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей