AlexK писав:Lemieux писав:Добрий день. Не підкажете, будь ласка, чи є сенс брати пріоритетну посадку на рейс Мілан-Прага, бо я чув, що у Європі її беруть досить багато людей. Чи може статися, що навіть якщо я зареєструюся на рейс одним із перших, то може не вистачити місць у літаку через те, що дуже багато людей купили пріоритетну посадку?
Дякую заздалегідь

Якщо ви зареєструвалися, то місця в літаку вистачить, навіть як зайдете останн/ім/ьою.
стосовно пріорітетної посадки - на тому ж таки рейсі Рим - Брюсель, її взяла десь одна третина італійських паксів. Переважно це все були сім*ї (мінімум по 4 чоловіки). Я так розумію, аби було більше шансів всім разом сидіти

я нещодавно на 2х раянівських і 2х віззівських рейсах спокійно сів там де захотів, притому приїхавши на кожен рейс десь на половині процесу реєстрації. Але в мене була одна перевага - всі рейси я літав без багажу

так само з Раяном ніколи не чекаю в черзі тих хто чекіниться-здає багаж аби поставити візову печатку, одразу йду туди і питаю "вибачте, можете швиденько печатку поставити?" )