Скайбас аэропорт Борисполь-Киев-Жуляны
Re: Скайбас аэропорт Борисполь-Киев-Жуляны
Ви давно були в Борисполі?
Куди там ще обмежувати, той забор це таке скотство, я просто не знаю... мудаки, більше слів немає
Куди там ще обмежувати, той забор це таке скотство, я просто не знаю... мудаки, більше слів немає
Cайт skybus.kiev.ua офіційний, ось скажімо прес-реліз 2013 року в них сайті skybus.kiev.ua/press.html про початок співпраці з перевізником АТАСС-Борисполь.
До речі, на сайті Busfor можна зазделегідь купити білет на автобус Skybus за 63 гривні.
Ось ще фотогалерея з автобусного парку АТАСС-Борисполь, немає особливо до чого причепитися https://www.facebook.com/permalink.php? ... 6484195154
-
- A380
- Контактна інформація:
Почему нельзя? Очень даже можно. Достаточно ограничить въезд на эстакаду (к отправлениям), а снизу уже и так нельзя. Например, сделать платным или просто сделать "только для общественного транспорта", а частный транспорт может высаживать только на short stay car park. Короче, сделать что нибудь, чтоб добавить 50+грн к чеку такси. Думаете, невозможно?
Имхо, сравнивая с другими странами вост. Европы, 3 евро за бус в аэропорт - многовато. Особенно за такой бус
Виза Платина + Убер = такси на вокзал из Борисполя за 160 грн ( в непиковое время ).
До 1 марта 2019 акция.

І приїде до Вас з убера корч, не гірший вонючого автобуса... та ще й на бляхах
Ну мне значит везло. Всегда нормальные попадались) да и всеравно дешевле скайбаса будет и на корче
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
это какое? под разлеты/слеты МАУ?в непиковое время
Бляхи - да, могут. Вонючих не попадалось (даже когда ездил на ланосе, что некомильфо, конечно, но автомобиль был чист и опрятен). Нужна лучше машина? Берите убер селект или звоните в элит-такси
знаю багато людей (і себе припишу туди ж), хто не користується їх сервісом з принципових міркувань.
Причини цього я десь сьогодні вже (в іншій темі) виклав.
Питання в тому - хто він такий, що ніхто не насмілюється стати на ту ж лінію в конкуренцію.Krakowite писав: ↑26 лютого 2018, 00:49ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГІЛЛ БІЗНЕС СИСТЕМС"
(ТОВ "ГІЛЛБАСС")
КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) - ЄКУШЕВСЬКИЙ ІЛЛЯ СЕРГІЙЛОВИЧ, ГРОМАДЯНИН РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ, ПАСПОРТ, МІСТО МОСКВА, ПІВНІЧНЕ ІЗМАЙЛОВО, ВУЛИЦЯ КОСТЯНТИНА ФЕДІНА, БУДИНОК 12, КВАРТИРА 26, ПОШТОВИЙ ІНДЕКС 105425 ( основатель онлайн-сервиса продажи билетов на автобус Busfor)
https://youcontrol.com.ua/catalog/compa ... /37202274/
Нардеп від Борисполя здається там замішаний
І не ніхто не насмілюється стати на лінію, а нікого не пускають
То есть, вы принципиально не пользуетесь убером, но утверждаете, что на вызов вам обязательно приедет вонючая ауди-100 на литовских номерах? Яснопонятно

А Ви не можете подумати про те, що я маюсь якесь коло спілкування, яке може убером їздити і яке може ділитись тим, що приїжджає.
Також роблю висновки що може приїхати, по забрендованих авто, які бачу на вулиці, і окрім більш менш нормальних Фабій і Логанів, ну дууууууже часто бачу корчі на бляхах, рідко, але є - ланоси і корчі з початку 90-х на укр. номерах...
Нет, не могу подумать. У убера есть механизм отзывов. Если человек вёз меня и пересек двойную сплошную, получил трояк. Пару таких отзывов, и ему не хочется ездить под убером, так как он упускает возможность получать бонусы (по-моему, они у них начисляются, если средняя оценка 4.0 и выше). По поводу наблюдений: я тоже вижу вокруг себя Лэнд Роверы, Порше и даже Мазерати, но говорят у нас страна беднаяValdys писав: ↑28 лютого 2018, 10:25 А Ви не можете подумати про те, що я маюсь якесь коло спілкування, яке може убером їздити і яке може ділитись тим, що приїжджає.
Також роблю висновки що може приїхати, по забрендованих авто, які бачу на вулиці, і окрім більш менш нормальних Фабій і Логанів, ну дууууууже часто бачу корчі на бляхах, рідко, але є - ланоси і корчі з початку 90-х на укр. номерах...
і до чого тут це?
Я Вам кажу А, а Ви мені Б...
немає сенсу спорити.
Я Вам кажу А, а Ви мені Б...
немає сенсу спорити.
ещё как вариант добираться, это Гюнсел с автовокзала.
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Valdys, у Убера не всё так плохо с машинами, и проблемы через поддержку решаются очень чётко. От блях я обычно всегда отказываюсь. Проблемы нет вообще.
- manjeroke
- A380
- Контактна інформація:
Я не понимаю принцип сортировки машин у убера в Киеве. В селекте логаны, а иногда в Х приезжают хорошие авто (один раз Тойота Прадо), но водители говорят что их в селект не берут потому что машина старше 7 лет. Извиняюсь где новый логан и где Прадо за которым хорошо следили.
ок.. не совсем верно выразился, приношу свои соболезнования

хотел сказать, что официальный владелец домена не обязательно сама компания-перевозчик
https://smida.gov.ua/db/emitent/05538833
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість