Земельный налог, экологический налог, налог на имущество. Это все не зависит от дохода.
Перед тим як писати дурниці, уважно прочитайте про що йшла мова в моєму коментарі. Яке відношення мають наведені вами податки до купівлі-продажу?
"Я все життя був переконаний, що податки сплачуються з доходів. "
Внимательно перечитал.
Вы хотели вброс сделать - у вас получилось. Остальное уже второстепенно.
За это сообщение автора alex.s поблагодарили (всего 2):
Так и сборы - это тоже налоги.
При регистрации автомобиля - изволь отлистать в Пенсионный фонд.
Почему? Как пенсии относятся к автомобилям? Не спрашивай, просто давай деньги.
Податки і збори - це різні обов'язкові платежі. Різниця зборів в тому, що їх стягнення носить не безоплатний характер, а є умовою здійснення відносно їх платників певних дій. І голова профільного комітету мав би розуміти різницю.
"Я все життя був переконаний, що податки сплачуються з доходів. "
Внимательно перечитал.
Вы хотели вброс сделать - у вас получилось. Остальное уже второстепенно.
Не наводьте окремі речення і не перекручуйте. Попрошу читати коментар повністю і особливо слова Гетманцева.
Имеется ввиду законопроект 1210. Сейчас это закон 466. Гетьманцев намекает наверное о рыночной цене акций
Ви підтвердили мої слова про рівень компетентності голови комітету. Він не може сформулювати думку. Хоча, це ж не щось нове, пора вже звикнути. Президент і прем'єр-міністр також не можуть два слова до купи зліпити.
Имеется ввиду законопроект 1210. Сейчас это закон 466. Гетьманцев намекает наверное о рыночной цене акций
Ви підтвердили мої слова про рівень компетентності голови комітету. Він не може сформулювати думку. Хоча, це ж не щось нове, пора вже звикнути. Президент і прем'єр-міністр також не можуть два слова до купи зліпити.
Для тех кто знаком с Законом 466 и ситуации - Гетьманцев выразился полностью ясно и понятно. То что он публично об этом говорит я не приветствую. Есть налоговая проверка для этого
Для тех кто знаком с Законом 466 и ситуации - Гетьманцев выразился полностью ясно и понятно. То что он публично об этом говорит я не приветствую. Есть налоговая проверка для этого
Я знайомий з цим Законом. Ви маєте на увазі оподаткування нерезидентів в частині доповнення переліку доходів нерезидентів із джерелом їх походження з України?
Я знайомий з цим Законом. Ви маєте на увазі оподаткування нерезидентів в частині доповнення переліку доходів нерезидентів із джерелом їх походження з України?
Да и там предусмотрено , что акции предприятий уже не могут двигаться по номиналу. То есть когда акции предприятия стоят 5 тыс грн., а на его балансе активов на 5 млрд. , то оценка и в доходы сумму по оценке. Это очень грубе описание
"Мрія" вкусила, коли привозила начиння для Епіцентру. Побачив, що авіа- це видовищно та має розголос
Видовищно - так. Але чи має розголос? Я вже колись в темі з Чернівецьким аеропортом сперечався з адептами - "розмови про аеропорт - це популізм". Насправді, є й набагато популярніші речі, а літаками в Україні літає все ще мало людей і це переважно люди з критичним мисленням. Тому мені дивно чути, що "літаки летять - бамбіть будєм" має продовження.
Аеропорт і літак в пересічній свідомості - різні речі.
Але, тут свіжа порція реалій підїхала. Дедалі креативніше.
Термінового пояснення вимагає чільник уряду Денис Шмигаль від віцепрем'єра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського через його спільне фото з главою Чечні Рамзаном Кадировим.
Аеропорт і літак в пересічній свідомості - різні речі.
Але, тут свіжа порція реалій підїхала. Дедалі креативніше.
Термінового пояснення вимагає чільник уряду Денис Шмигаль від віцепрем'єра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського через його спільне фото з главою Чечні Рамзаном Кадировим.
Да и там предусмотрено , что акции предприятий уже не могут двигаться по номиналу. То есть когда акции предприятия стоят 5 тыс грн., а на его балансе активов на 5 млрд. , то оценка и в доходы сумму по оценке. Это очень грубе описание
Про це й мова. Щодо податків, то оподатковуються доходи продавця. А якщо йде мова про зловживання, то цим мають займатися відповідні органи, а не голова комітету має писати дурні коментарі.
Інші нюанси про статус нерезидентів тощо, не варто обговорювати, довга дискусія.
Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь направив листа до голови Української асоціації футболу Андрія Павелка щодо мовного інциденту, який стався під час футбольного матчу 15-го туру УПЛ «Львів» - «Колос» між головним тренером львів’ян Віталієм Шумським та арбітрами матчу: Миколою Кривоносовим і Віктором Копієвським. https://sport.ua/uk/news/525791-pavelko ... lvov-kolos
Cybercriminals claim to be selling the personal details of as much as 93% of Ukraine’s population in a dataset supposedly stolen from the country’s scandal-ridden, largest public lender, PrivatBank -- something the bank has been quick to describe as incredulous, even impossible. https://www.occrp.org/en/daily/13896-ha ... sonal-data