Найдено 80 результатов
Вернуться к листу благодарностей
- 23 мар 2018, 17:53
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Ryanair (FR)
у ФБ цього сайту в коментах знайшов зраду - Ryanair дозволили зайти лише з умовою, що вони будуть виживати з ринку Wizz. Тому й такі маршрути. Конспірологія і пошук зради - це просто якась національна травма. --- Ще сподобалось: BTS-KBP 30 євро і комент - "мда, ціни не лоу". 2 години летіти, а йому ...
- 23 мар 2018, 19:03
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Заморочився і порахував наскільки Візз і Раян перетинаються по маршрутній мережі (дані брав з json на їх сайтах). Виявляється, що справді слабо. Якщо рахувати по кодах аеропортів, то кількість роутів: Wizz: 619 Ryan: 1959 Overlap: 41 Якщо взяти з довідника ІАТА маппінг кодів на назву міста, яке вони...
- 24 мар 2018, 18:31
- Перейти в форум
- Перейти в тему
У меня на доме в 90-е годы табличка висела "вул. Новогiдня", официально повешенная городскими властями. Мы смеялись, а бабушки не понимали этого смеха, ибо для них официальное название звучало абсолютно естественно. Тот, кто ее повесил, был им ближе, чем мы. Так и тут. Райан - народная компания и го...
- 26 мар 2018, 11:33
- Перейти в форум
- Перейти в тему
я не про те, що захід і напрямки раяна, це зрада, а про те, що який низький у нас рівень журналістики, а ті, хто те коментує, це просто жах... і, пишучи ті статті про 10 євро, вони ж пишуть, ой заживемо, ой полетимо, але ж ми і так туди могли літати по тих цінах. Ну от я вчора був в українському то...
- 03 апр 2018, 12:11
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Avia Fun
У нас суттєво більші відстані, ніж в Польщі, первантажена мережа залізниць, недостатні і поганої якості дороги. Думаю, це фактори, які прискорюватимуть розвиток авіасполучень. Тобто у наступні 15 років залізницю і дороги міністерство інфраструктури розвивати не збирається? Якесь дивне припущення. Д...
- 05 апр 2018, 20:48
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Аэропорт Харьков (IATA: HRK)
- 17 апр 2018, 01:03
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Борисполь аэропорт (IATA: KBP)
Достаточно свежее фото строительства ЖД колеи к аэропорту Борисполь.

- 24 апр 2018, 13:03
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Мандрівка Київ - Братислава – Київ: Київ - Братислава пройшов очікувано. Онлайн чекін посадив мене, дружину і дитину поруч. В Жулянах скористався парковкою тенісних кортів, що відкрилися поруч із аеропортом (35 грн доба). В аеропорту традиційно підійшли до чекіндеску із запитанням "чи не можна йти з...
- 25 апр 2018, 17:42
- Перейти в форум
- Перейти в тему
тут якось запитували про пересадку з Базеля до Львова через Вроцлав. Я вчора летів зі Вроцлава, через тягнучку у Вроцлаві я був в аеропорту тільки о 15:25 (виліт о 16:30), літак з Базеля уже приземлився (за таблом) перевірка безпеки у мене зайняла менше 5 хв (працювало три лінії, одна для бізнесу, д...
- 26 апр 2018, 10:57
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Рости в Європу, куди через пів року на ті ж маршрути прийде Раян це дуже стратегічно. Єдино можлива опція - відкривати зі Львова всьо шо рухається, шоб Раян обламався зі знижкою. Але коли б мова йшла тільки про Львів, то для чого пресуха в Кийові? Каждый раз читаю ваши коментарии и складывается впе...
- 02 май 2018, 16:40
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Авиационные происшествия
Первая катастрофа авиалайнера в УССР http://picua.org/img/2018-05/02/bdphxodnb74agn909kyqaw6ts.jpg Первый гражданский аэропорт в Харькове появился в далеком 1923 году в Сокольниках. В том же год был учреждено акционерное общество «Укрвоздухпуть», которое ставило своей целью организацию регулярных а...
- 08 май 2018, 16:37
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Бортовое питание - фото
Холодное питание на рейсе Nordica Таллинн-Жуляны. Выдается пассажирам премиум-эконома и бизнес-класса, включено в стоимость билета.
Ланчи для эконома только по предзаказу за деньги. На борту можно купить только сэндвичи или снэки.
Ланчи для эконома только по предзаказу за деньги. На борту можно купить только сэндвичи или снэки.
- 12 май 2018, 13:47
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Свіжі фотографії з будівництва залізничної гілки до аеропорту Бориспіль

https://trainphoto.org.ua/view/81837/

https://trainphoto.org.ua/view/81838/

https://trainphoto.org.ua/view/81837/

https://trainphoto.org.ua/view/81838/
- 18 май 2018, 13:05
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Кутаиси получил 7 новых направлений: Париж, Прага, Афины, Барселона, Рим, Бухарест, Вена.
Мощно. Когда уже виз из Украины откроет туда рейс?
Мощно. Когда уже виз из Украины откроет туда рейс?
- 19 май 2018, 01:36
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Вона бере частоти з однієї зi сторiн на вибiр Гарно ви придумали )) Нічого, що аби літати між цими країнами, треба бути компанією, зареєстрованою або в країні вильоту, або в країні прильоту, а не в ЄС? В інфі на 100% не впевнений, але десь бачив та чув таке Якщо нема між країнами відкритого неба, т...
- 24 май 2018, 10:21
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Чернівці аеропорт (IATA: CWC)
Я понимаю любовь чиновников к новеньким зданиям "из стекла и бетона" (стекло часто блесмтит золотым цветом), но не пойму любовь к этому простых граждан и все эти вздохи "ой, там тако аэропорт старый, разве из него можно лететь". В первую очередь старые Жуляны вспоминаются. Понятно, что большим светл...
- 30 май 2018, 16:31
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Brussels Airlines стартует Киев с октября, 4 рейса в неделю: https://press.brusselsairlines.com/brus ... nd-wroclaw
- 06 июн 2018, 08:32
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: SkyUp - чартерный лоу-кост
В целом все верно. Но если ты уже взял тур то лучше лететь на пятилетнем боинге, а не тридцатилетнем дугласе. Но любители туров тут ничего решать не могут, только жаловаться Если уж взял тур, то лучше лететь вовремя. А 5-летний боинг или 30-летний MD - дело десятое. когда чартером летишь, надо быть...
- 06 июн 2018, 14:49
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Одесса аэропорт (IATA: ODS)
а Вы попробуйте, не опубликуют, ну так и будет... Обратился в Одесский аэропорт письменно с указанием конкретных ошибок, ответили, что заменят в ближайшее время. В прессу решил никуда не давать, извините. Я посчитал, что мне важнее результат: замена таблички, чем лишний раз мокнуть родной аэропорт ...
- 22 июн 2018, 00:20
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Итак - окончание эпопеи с багажом. Багаж доставили из аэропорта Гановера в аэропорт Мюнхен (MUC) сегодня ближайшим рейсом Люфтганзы и вечером был оттуда забран женой. Соотв. оперативно сработали на уровне службы утери багажа Жулян\Гановера\Мюнхена - за что им спасибо. Ну и Визз также оперативно пред...