Найден 81 результат
Вернуться к листу благодарностей
- 07 фев 2018, 09:10
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Ryanair (FR)
Може тут треба писати про раян,а не про стан доріг
- 22 фев 2018, 11:00
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 06 май 2018, 11:08
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
так я и не говорил про закрытие карты. А только то что карты уже нет. А дальше была эпопея на 2 месяца с реквизитами, выяснениями и прочим, в результате на счет визза пришлось вернуть потому что это был бесконечный треш с возвратом. У мене була аналогічна ситуація, повернув гроші на іншу гривневу к...
- 15 май 2018, 00:04
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: EasyJet (U2)
Сьогодні зареєструвався на рейс. Перше, що сподобалось - безкоштовний check-in за 30 днів до рейсу і друге - трьох людей система посадила поряд (місця АВС в одному ряду). Шкода, що вони поки що не літають в Украіну.
- 14 июн 2018, 10:18
- Перейти в форум
- Перейти в тему
mischko vs Ryanair = перемога Поздравляю. А нен могли бы выложить саму претензию, которую вы им написали, вдруго кому пригодиться на будущее. Гроші ще поки-що на рахунок не капнули. А щодо претензії - я її в довільній формі робив. По перше: відсканував усі чеки, квитки на трамвай-потяг-автобус і т....
- 12 авг 2018, 19:56
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Таке питання: бонуси з Букінга можна використати тільки за умови польоту власника рахунку WDC? Хотів купити квитки друзям і оплата бонусами була недоступна. То так задумано? І ще одне: припустимо я все ж купив за ці бонуси квитки, але рейс змінено, скасовано. Бонуси вернуться в 120 відсотковому роз...
- 12 авг 2018, 20:07
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 21 ноя 2018, 13:09
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Я би ще додав, що з ростом міжнародного пасажиропотоку все більше людей будуть звикати до перельотів літаком і шукатимуть можливості робити це всередині. Я по собі суджу: останнім часом намагаюся всіма силами уникати поїздів і літати літаком - до хорошого швидко звикаєш.
- 18 дек 2018, 11:38
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 03 янв 2019, 00:36
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 29 май 2019, 12:08
- Перейти в форум
- Перейти в тему
На http://www.azair.com/ можна переглянути історію ціни на конкретну дату (натиснувши на іконку графіку що з ліва біля кількості місць)
Можна глянути чи ціна вже була низькою. Якщо ще не була то ймовірність її зниження дуже висока.
Можна глянути чи ціна вже була низькою. Якщо ще не була то ймовірність її зниження дуже висока.
- 11 июн 2019, 10:47
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: SkyUp - чартерный лоу-кост
Тут вопрос, насколько скайап может себе такие финты позволить? В вс рейс из Катаньи 6ч30мин опоздание, Париж - Харьков туда-обратно отменен, рейсы в Римини и назад по понедельникам отменены. Отмены меньше чем за 2 недели. Это все 250-400 евро за каждого пакса. Ernest-style
- 13 июн 2019, 14:19
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 30 июн 2019, 19:56
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Всяке різне
Не хвилюйтесь, в Ryanair cхожі правила стосовно заборони перевезення літаком тих чи інших предметів, везіть електрофен сміливо
https://www.ryanair.com/ua/uk/useful-in ... _696869348
- 27 июл 2019, 00:00
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 31 июл 2019, 15:28
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 03 авг 2019, 10:49
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 03 авг 2019, 18:20
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Ernest (EG)
Ні в якому разі не виправдовую Ернест, але "наші" люди просто пздц які тупорилі. Будуть сидіти в чистій зоні, будуть там мліти, писати в пейсбуки, майданити і зазивати Зеленського, замість того, щоб просто зібрати докази і подати в суд. А іксперди в аеропорту Венеції вже встановили, що це точно не п...
- 07 дек 2019, 01:27
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Ибис - это чрезмерное мажорство :ugeek: Макдак тоже. Лоукост, айрбнб/хостел с кухней (хотя в общих комнатах стараюсь не жить, предпочитаю свое пространство), супермаркет, китайские кафешки. Это если про Западную Европу. В Польше или Словакии не парюсь, могу и по ресторанам погулять :smile: Ибис - м...
- 10 дек 2019, 19:59
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Тут лист прийшов від раяна що у звязку з новим еко законодоавством всі пасажири що литять з німетчини з першого квітня 2020 будуть платити авіаційний еко податок по €5.53 for EU flights (including domestic flights in Germany) and €9.96 for non-EU flights for anyone travelling from a German airport ...