Найдено 177 результатов
Вернуться к листу благодарностей
- 28 фев 2018, 12:53
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Ernest (EG)
Гайз подскажите пожалуйста по поводу регистрации. Онлайн чек ина нету, так понял регистрация происходит непосредственно в аэропорту. Я купил билет, но что именно надо показывать на стойке регистрации? Скиньте пожалуйста скрин своего билета, кто уже летал этой авиакомпанией. все як завжди: довідка і...
- 02 мар 2018, 18:39
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 06 мар 2018, 10:20
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Аэропорт Брянск (IATA: BZK)
минулого року літав в Берлін на концерт ОЕ. В електричці з Шонефельду поруч сиділи росіяни з Омська, по ходу батьки прителіти до доньки, яка живе в Берліні. Всю дорогу розповідали, як багато всього збудували в Омську, але нікому це нафіг не потрібно, бо жити там ніхто не збирається, роботи нема, пер...
- 13 мар 2018, 18:30
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Международные авиалинии Украины МАУ (PS)
МАУ дуже гречно погодилися перебронювати мене з вечора на ранок. :smile: Пропоную домовитися про офлайнову зустріч тих, хто летить, в аеропорту. Виліт у нас в 9:40. Пропоную зустріч на каві о 8:00 або в одному з кафе в загальній зоні на міжнародних відльотах або в лаунжі доместіка. :drunk: Сорри, а...
- 13 мар 2018, 19:11
- Перейти в форум
- Перейти в тему
МАУ дуже гречно погодилися перебронювати мене з вечора на ранок. :smile: Пропоную домовитися про офлайнову зустріч тих, хто летить, в аеропорту. Виліт у нас в 9:40. Пропоную зустріч на каві о 8:00 або в одному з кафе в загальній зоні на міжнародних відльотах або в лаунжі доместіка. :drunk: Утка уме...
- 16 мар 2018, 11:11
- Перейти в форум
- Перейти в тему
ті що кращі, то залишились 

- 16 мар 2018, 17:40
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Я спеціально їздив в аеропорт,подивитися на літак,безперечно красень,я хотів часто критикую мау ,но тут вони молодці,що прилетіли таким літаком.Був в ще за 15хв до прильоту ,як зрозумів,навіть хотіли зробити водяну :plane: :plane: арку,але приїхала п.Романовська і пожежні машини зразу поїхали геть ...
- 20 мар 2018, 10:51
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Предложение по улучшению сайта
посилання на форум знову зникло з мобільної версії
- 20 мар 2018, 15:16
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Аэропорт Хмельницький (Код ІАТА: HMJ)
Згадую кінець 80-х. Пам'ятаю, з Хмельницького були рейси до Києва, Москви, Сімферополя, Чернівців, внутрішньообласні рейси та ін. Літали Ту-134, Як-40, АН-24, L-410, Ан-2. В 90-х і на початку 2000-х були рейси до Києва та Стамбула на Ан-24, і, по-моєму, Ан-140. Цікаво, в чому ж секрет Івано-Франків...
- 20 мар 2018, 15:36
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Аэропорт Хмельницький (Код ІАТА: HMJ)
віддаленість - 1)
менше поїздів - 2)
туристи - 3)
менше поїздів - 2)
туристи - 3)
- 21 мар 2018, 20:13
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Львів аеропорт (IATA: LWO)
мені не вистачає Ейндховена(
- 22 мар 2018, 12:35
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 22 мар 2018, 18:53
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 23 мар 2018, 15:14
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 23 мар 2018, 16:17
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 24 мар 2018, 09:45
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 26 мар 2018, 10:50
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Ryanair (FR)
Треба привчати до Kyiv, щоб не було плутанини: https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... 018/final/#/
- 27 мар 2018, 11:43
- Перейти в форум
- Перейти в тему
И как этот вопрос решается, если на маршрут с низкой загрузкой поставили Е-145 вместо более вместительного самолета? Вот я приехал в аэропорт, у меня карта Панорама и 12 кг ручной клади. Меня заставят сдавать в багаж и платить за это? Или все же поклеят Delivery at aircraft на чемодан с его сдачей ...
- 27 мар 2018, 12:12
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Turkish airlines (TK) Турецкие авиалинии
Подскажите, из наблюдений, бывают ли в апреле акции у TK на Стамбул?
- 27 мар 2018, 12:34
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Когда летел OZH-KBP на нем, то просто много сумок, просканированных на перебор по размерам левым глазом грузчика, перед трапом просили сдать в багаж. Так же перед трапом выдали.