Ви праві, справді я обираю місце на рейс 24 лютого, такий інтерфейс, що легко заплутатися :roll: Ну що ж вибір місць недоступний на рейс 10 лютого - win win для всіх. Блог Vandrouki вже повірив у платний вибір місць на рейсах МАУ, можливо ще цього разу вовк таки прийшов https://vandrouki.com.ua/2019...
Мова була про якість викладання в НАУ, яка досі з часів СССР не вийшла, а також про вади освітньої системи в цілому, про які казати — справа для инших форумів. Так це не тільки проблема НАУ, це проблема державної технічної освіти в цілому. А в результаті маємо покоління українських програмістів, як...
Схема рассадки пассажиров. Зеленое и салатовое - живы. Красное - погибли. 18А просто счастливчик. При этом его соседу не удалось выжить. Как? Поменялся с кем-то до взлета? Если бы это было место у прохода, можно предположить, что встал раньше времени и побежал через проход. В новостях в России пока...
Чи відповідає дійсності інформація, що у випадку перенесення години вильоту літака, посадковий талон на політ слід отримувати на стійці реєстрації керуючись виключно плановим розкладом? Онлайн-реєстрації у SkyUp немає на сьогоднішній день. Skyup.JPG посилання на обговорення у FB https://www.facebook...
В МАУ не купити страховку разом з квитком вже не вийде? Бо колись була галочка відмовитись, а тепер щось немає... Відмінити вибір страхування при покупці білета можна, але це дуже не інтуїтивно, я лише випадково (!) знайшов як саме. Insurance_Flyuia.JPG Треба натиснути на обраний елемент поле вибор...
Поэтому эта тема актуальна только благодаря незгодным как Рел, но пройдёт время и в стране почти не останется украинцев не знающих государственный язык.
Та знає Рел українську мову, адже він же розуміє, все що написано на цьому форумі.
Але у спілкуванні воліє послуговуватися рідною мовою.
Почали з транслітерації назви міст, завершили наявністю української мови в меню. Думаю незабаром дійдемо до обговорення мовної поліції у Квебеку (quebecois de la langue francaise). Я вдячний усім російськомовним українцям які у побуті переходять на українську мову як протест проти політики сучасної ...