Wizz Air знизив ціну на авіаквитки на честь свого 19-річчя

Лоукостер Wizz Air 18 травня проводить одноденний розпродаж авіаквитків на честь свого 19-річчя.

Знижка до 19% діє на всі маршрути авіакомпанії та не обмежена за датою перельоту.

Щоб купити квиток в рамках цього розпродажу, необхідно бути членом знижкового клубу Wizz Discount Club або оформити участь у цьому клубі під час бронювання авіаквитка.

Річне членство у Wizz Discount Club коштує 40 євро для індивідуальних мандрівників та 70 євро для груп до 5 осіб. Воно вигідне для пасажирів, які літають Wizz Air декілька разів на рік.

Якщо ви не часто бронюєте квитки на рейси Wizz Air, можна почекати, поки розпродаж стане доступним для всіх. Ймовірно, це відбудеться 19 травня – саме цього дня у 2004 році лоукостер здійснив свій перший регулярний рейс.

Зазвичай Wizz Air робить розпродаж доступним лише для членів Wizz Discount Club, а через день дозволяє купити квитки за зниженою ціною всім іншим клієнтам. Непрямо про те, що так буде і цього разу, свідчить примітка до реклами, де Wizz Air вказує: “Для наших учасників Wizz Discount Club святкування Дня народження розпочнеться раніше”.

avianews.com Україна
avianews.com Україна
Розповідаємо про авіацію з 2004 року. avianews.com - видання для авіапасажирів, мандрівників та любителів авіації. Публікуємо авіаційні новини з Європи, Америки та всього світу.

По теме

Новое на avianews

Интересно!