Пропозицій я побачив дві: МАУ та Yanair. Yanair трохи дешевше, везе в Жуляни, до того ж МАУ я вже літав на цьому маршруті. Вибір очевидний - буду пробувати новий продукт на ринку внутрішніх перевезень. Вечірній рейс, до речі, додали з 20 квітня, про що можна було почитати в новинах на сайті. Квиток в найдешевшому класі Promo обійшовся в 1140 гривень. І це при тому, що квиток купувався в четвер, тобто сьогодні на завтра.
Реєстрація почалася десь за годинку до вильоту. За моїм проханням отримав місце в кінці салону. Будьте уважні, спинки крісел в 11 ряду не відкидаются назад. Проте, думаю, там найнижчий рівень шуму та вібрацій. Літак Saab 340 UR-YAC. Через кілька днів виконується 25 років з дня його першого польоту (якщо вірити airfleets.net). Але солідний вік не відчувається зовсім. І ззовні, і зсередини все віглядає дуже здорово. В салоні дуже чисто, встановлено доволі зручні крісла Recarо. Місця для ніг, як на мене, достатньо.
Завантаження борту було близько 50%, може трохи менше. Бортпровідник на борту лише один. Але недостачі уваги я не відчув. Дуже привітна дівчина, завжди зверталася до пасажирів ввічливо і з посмішкою. Чи потрібно згадувати, що вона дуже красива?

Обід. Гаряче харчування на внутрішньому рейсі стало для мене сюрпризом. Більш того, була можливість вибрати рибу чи курку. Плюс огірки/помідори, кекс, булочка, масло. З напоїв - вода, соки, чай та кава. Оцінювати їжу мені важко, бо не гурман і голодний був як вовк

Щодо розкладу. Рухатися почали рівно о 17:20, відрив о 17:25. Час приземлення не зафіксував. Знаю лише, що о 18:40 (час прибуття за розкладом) я вже стояв на виході з терміналу D в Жулянах.
З плюсів можу відмітити відмінне обслуговування, виліт і прибуття за розкладом, повноцінне харчування на достатньо короткому внутрішньому рейсі, стан літака, аеропорт прибуття. З мінусів можу згадати тільки те, що не завжди за шумом двигунів було чути оголошення. Ну і вік літака трохи бентежить. В цілому компанія пропонує дуже достойний продукт.