Мимо....Не хватка ВС и сбои в расписании)))North_West писав:Пошёл снег в январеdimm1971 писав:стесняюсь спросить - а таки шо случилось?
Международные авиалинии Украины МАУ (PS)
Re: Международные авиалинии Украины МАУ (PS)
Чартер?
- Вкладення
-
- Screenshot1.png (104.88 Кіб) Переглянуто 4258 разів
- Bestfriend
- A380
- Контактна інформація:
Значит "новый" борт идет с задержкой. Планировали получить раньше.Valdemar писав:Мимо....Не хватка ВС и сбои в расписании)))North_West писав:Пошёл снег в январеdimm1971 писав:стесняюсь спросить - а таки шо случилось?
Да, каждый год отправляютconverj писав:Чартер?
Гренобль каждый год??? В прошлом и позапрошлом не было.Airfan писав:Да, каждый год отправляютconverj писав:Чартер?
Был Гренобль в прошлом, заказчик - ClubmedValdemar писав:Гренобль каждый год??? В прошлом и позапрошлом не было.Airfan писав:Да, каждый год отправляютconverj писав:Чартер?
Зима 2013/14 "Авиакомпания в зимнюю навигацию предлагает рейсы в Софию, Зальцбург, Эрзурум, Гренобль, Киттилу и Каяни." http://cfts.org.ua/news/mau_s_7_dekabry ... gkok_16355
Зима 2014/15 Также МАУ собирается открыть и сезонные маршруты из столицы Украины в Зальцбург (Австрия), Попрад (Словакия), София (Болгария), Гренобль (Франция), Эрзурум (Турция), Киттила, Куусамо (Финляндия) и Тенерифе (Испания)
http://low-cost.expert/news/uia-winter-2015/
http://low-cost.expert/news/uia-winter-2015/
Вы количество отмен Turkish и вообще рейсов в Стамбул из-за снега в январе видели?North_West писав:Пошёл снег в январеdimm1971 писав:стесняюсь спросить - а таки шо случилось?
И зима 2015/16 Крім того, під Новий рік мандрівники зможуть швидко та комфортно дістатися з Києва до Зальцбурга, Австрія (26 грудня, 2, 9 і 16 січня), Попрада, Словаччина (28 грудня, 3, 10 і 17 січня), Гренобля, Франція (3 і 10 січня)...
http://www.flyuia.com/ua/about/ukraine- ... category=3
http://www.flyuia.com/ua/about/ukraine- ... category=3
- North_West
- A380
- Контактна інформація:
Да видел, мы же сейчас говорим о МАУ и KBP, а не о IST.AlexK писав:Вы количество отмен Turkish и вообще рейсов в Стамбул из-за снега в январе видели?North_West писав:Пошёл снег в январеdimm1971 писав:стесняюсь спросить - а таки шо случилось?
Як очевидець, який щойно дістався Відня мушу сказати що я відновлюю мій колишній бойкот не літати МйАУ. Суть така сьогодні випало два борти - GAW яким я мав летіти до Відня в нього після посадки зі Стамбулу були проблеми з передньою стійкою шассі і двигуном (на очах у паксів 10 техніків крутили її ключами, потім здались, закрили двигуни чохлами, вигрузили багаж і кейтерінг і відбуксували цей шрот подалі) + щось з 737-300. Нас вивели через телетрап але в літак не пустили після години на холоді вернули в зал. В одного чувака (австрійського шведа) сталася істерика і припадок - він летів з Харкова, пропустив стиковку на Відень два дні тому, його держали в готелі Бориспіль, в кімнаті без тепла, теплої води і хавчика - в нього гривень чи готівки не лишилось. Викликали лікаря, якому він мало не дав в пику. Це був жах справжній. На рейсі було біля двох десятків казахів студентів, араби і тд. Всі відсиділи більше доби бо стиковки злетіли вже два дні, сьогодні додався Китай. Порт забитий турками і китайцями, інформації не було і дістати ні звідки, жодна лярва з МйАУ до людей не вийшла. Бабулі в довідці не говорять англійською і дістали шок. Вся злоба була зведена на дівок з обслуги Борисполя, там 20% теж таких що най їм грець. Через 4 години нам дали Ембраєра ЕМС, який теж звідкись круто запізнився. За 5.5 год чекання заробили по сендвічу і воді в літаку. Ті хто не вліз в Ембраєр полетіли знву з затримкою на А321 Рози з чартерів. До речі помили літак якимось зеленим слизом типу рідиною проти обмерзання, слиз лишився на вікнах в всю дорогу майже нічого не було видно. Тепер жирна крапка - багаж у Відні був на половину перебитий, особливо той що казахів. Мене в перший раз за всі польоти обікрали - вкрали цукерки і сумку з брудним рушником і спартанською "косметикою". Я розумію що в МАУ є хороші пілоти і дівчата були ну просто ввічливість і чуйність, але то як їх верхи вирішують проблеми і обходяться з паксами -най їм буде добре. Я вважаю що 380 Є 2 години RT без пересадок це більш ніж адекватна ціна і з нею в прольоті не будеш. Так само полетіла сьогодні Прага і Женева, Мюнхен не дав новий слот замість втраченого, тому там було запізнення але біля 12 вони таки злетіли. Найбільший лемент був через турків і дорогі стиковки.
у МАУ не было и не будет внятного человека-представителя в аэропорту и все очень просто.gast писав:Як очевидець, який щойно дістався Відня мушу сказати що я відновлюю мій колишній бойкот не літати МйАУ. Суть така сьогодні випало два борти - GAW яким я мав летіти до Відня в нього після посадки зі Стамбулу були проблеми з передньою стійкою шассі і двигуном (на очах у паксів 10 техніків крутили її ключами, потім здались, закрили двигуни чохлами, вигрузили багаж і кейтерінг і відбуксували цей шрот подалі) + щось з 737-300. Нас вивели через телетрап але в літак не пустили після години на холоді вернули в зал. В одного чувака (австрійського шведа) сталася істерика і припадок - він летів з Харкова, пропустив стиковку на Відень два дні тому, його держали в готелі Бориспіль, в кімнаті без тепла, теплої води і хавчика - в нього гривень чи готівки не лишилось. Викликали лікаря, якому він мало не дав в пику. Це був жах справжній. На рейсі було біля двох десятків казахів студентів, араби і тд. Всі відсиділи більше доби бо стиковки злетіли вже два дні, сьогодні додався Китай. Порт забитий турками і китайцями, інформації не було і дістати ні звідки, жодна лярва з МйАУ до людей не вийшла. Бабулі в довідці не говорять англійською і дістали шок. Вся злоба була зведена на дівок з обслуги Борисполя, там 20% теж таких що най їм грець. Через 4 години нам дали Ембраєра ЕМС, який теж звідкись круто запізнився. За 5.5 год чекання заробили по сендвічу і воді в літаку. Ті хто не вліз в Ембраєр полетіли знву з затримкою на А321 Рози з чартерів. До речі помили літак якимось зеленим слизом типу рідиною проти обмерзання, слиз лишився на вікнах в всю дорогу майже нічого не було видно. Тепер жирна крапка - багаж у Відні був на половину перебитий, особливо той що казахів. Мене в перший раз за всі польоти обікрали - вкрали цукерки і сумку з брудним рушником і спартанською "косметикою". Я розумію що в МАУ є хороші пілоти і дівчата були ну просто ввічливість і чуйність, але то як їх верхи вирішують проблеми і обходяться з паксами -най їм буде добре. Я вважаю що 380 Є 2 години RT без пересадок це більш ніж адекватна ціна і з нею в прольоті не будеш. Так само полетіла сьогодні Прага і Женева, Мюнхен не дав новий слот замість втраченого, тому там було запізнення але біля 12 вони таки злетіли. Найбільший лемент був через турків і дорогі стиковки.
Для того, чтобы был представитель он должен четко знать и понимать что он может, а не просто быть "лишь бы быть". Если просто быть - то его та орава, ожидающая всех рейсов и стыковок разорвала бы на части при чем безосновательно. Компания попросту не имеет процедур для таких решений, и попросту экономит на всем, следуя своей гибридной модели перевозчика. Потому билет за 380 евро следовало бы купить у другого перевозчика. а МАУ - только если цена дешевая, в таком случае хотя бы меньше разчарования.
я розумію що це моя вина - думати треба було, але за 10 днів наперед австріяки були розкуплені, а Wizz з Братіслави літає тільки два незручних дні для працюючих людей. Відень і далі зачарований напрямок, де МйАУ по часу має найзручніші слоти. Ще кілька штрихів - сусідка розказувала що 5 січня на ранковий з Відня прислали знов Ембраєра замість чогось значно більшого, на стійках видавали талони без місць, "на рахунок", кому не вистачило - молодий австріяк з радою нахабною пикою сказав: а тепер сидячі місця закінчились - переходимо до стоячих, чого ви такі здивовані? 

Злітав зараз 4 сегмента МАУ- дрібні затримки, автобус замість рукава в борисполі, малувато місця для ніг, оплата додаткового багажу тік по дзвінку, але насправді все більш-менш. І ось що хотів сказати- ціни на багато що в Україні суттєво виросли за останні пару років, але 800грн за квиток Київ-Запоріжжя при поїзді за 350 - це ДУЖЕ хороша ціна. Згадую ригальний АН-24 М9 за €100.
На всіх 4х сегментах і економ, і бізнес повні, люди доволі активно купують харчування (чому тік на міжнародних продають?), сподіваюся бізнес і надалі йтиме ок.
На всіх 4х сегментах і економ, і бізнес повні, люди доволі активно купують харчування (чому тік на міжнародних продають?), сподіваюся бізнес і надалі йтиме ок.
В свое время в МАУ работали очень хорошие представители в аэропортах (как в региональных, так и в зарубежных) - настоящие профессионалы. Но, пришел Арон и началась повальная оптимизация - большинство представителей лишилось работы, кое-где перешли на аутсорсинг... Из старой гвардии остались считанные единицы...
Re: Международные авиалинии Украины МАУ / PS
Подскажите пожалуйста, обмен миль на скидку как описано здесь http://www.flyuia.com/rus/panorama-club ... pc-ru.html действует только для тарифа Эконом или скидка так же применима для тарифа Промо?
Цікаво за яким принципом дається можливість собі ці місця вибрати. У мене в МАУ статуса немає жодного.
Вообще, как бы платно))))dmtr писав:Цікаво за яким принципом дається можливість собі ці місця вибрати. У мене в МАУ статуса немає жодного.
В случае заполнености остальных мест-бесплатно
Вони при купівлі квитка були уже доступні, як і 90% місць в літаку, хмм
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей