Міжнародний аеропорт Львів
Re: Львів аеропорт (IATA: LWO) by popTAB
обновленный рендер
http://lviv.expres.ua/news/2011/06/11/45180
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
38% .... 2 роки ..... Хтось вірить про здачу в листопаді-грудні?
Я ще вище писав, що не вірю! 
Запустять, можливо, один ґейт, а решта будуть доробляти.
До речі, і смугу вони швидше за все не встигнуть доробити.

Запустять, можливо, один ґейт, а решта будуть доробляти.
До речі, і смугу вони швидше за все не встигнуть доробити.
Про то, що термінал завершать до грудня - думаю так, працювати він на повну одразу не почне, оскільки не буде під кого - полоса навіть в самих романтичних мріях за такий час не укладеться. Потім додамо, що "відкритого неба" так і нема. Ті ж компанії, що літали, не факт що всі повернуться до Львова, на рахунок Віззу я маю доволі таки сильний сумнів. Ну ті що й зараз літають - можливо залежно від попиту хтось ставитиме більші борти, типу як Льот. А все решта буде на тому є рівні що й є зараз. 2-3 гейти там цілком вистачить, 3 ряди кріселок залишать, все решта обвішають "лєнточкою" і нікого не пускатимуть. Навіть якщо той Євро і відбудеться у Львові (а я в то вже не вірю), то паксів возитимуть чартери. На тому вся романтика й закінчиться.
Яскравий приклад - Харків. Скільки вже термінал готовий в дії, стара полоса там ще куди не йшло. Хоч один рейс додався - ні. Пегасус літав ще за старого. Все решта - пусті балачки. Те саме чекає і на Львів.
Яскравий приклад - Харків. Скільки вже термінал готовий в дії, стара полоса там ще куди не йшло. Хоч один рейс додався - ні. Пегасус літав ще за старого. Все решта - пусті балачки. Те саме чекає і на Львів.

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
От тільки зі Львова є паксопотік на захід, та ж Італія для прикладу. Харків же задниці італійські мити не їздить.
Не відкривали б чехи Львова, не було б потиту там.
А хто, крім візза має повертатися? Турки? Так вони по сьогодні не зупинили продажі на Львів. МАУ на Італію не полетить зі Львова? Та не смішіть, вони згідні з Франківська сезон прокатати, щоб регіон про них не забув. А решта як би зі Львова і не пішов, ну чартери то таке.
Не відкривали б чехи Львова, не було б потиту там.
А хто, крім візза має повертатися? Турки? Так вони по сьогодні не зупинили продажі на Львів. МАУ на Італію не полетить зі Львова? Та не смішіть, вони згідні з Франківська сезон прокатати, щоб регіон про них не забув. А решта як би зі Львова і не пішов, ну чартери то таке.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Щоб краще змалювати картину маслом: "літо у Львові" скажу, ось на завтра FRA найдешевший варіант 7 248грв чехами, Лондон без Борисполя (де ж таке щастя можна пропонувати для тразиту) 10 012грв остріанами, безбориспольний Рим - 5 406грв "дешевими" карпатцами. Варшави "навпростець" нема взагалі, безбориспільний варіант - 10 027грв LH+OS. Це все економ
І від такого ринку відмовиться якийсь лов-кост у якого вже є призначення? Не смішіть
І від такого ринку відмовиться якийсь лов-кост у якого вже є призначення? Не смішіть
Лоукосту з призначеннями не вистачить бортів, бо нові маршрути є, а третього борта немає і не планується. І це при тому що навіть при піднятих цінах пакс нікуди не подівся. Який сенс їм знову перелопачувати все по новій під Львів, якщо і в Джуліанах все ОК. Турки напевно прийдуть назад. МйАУ навряд чи, в них, як і в Дніпросвіту, бортів не вистачає на ту програму що є, і не факт, що щось зі старого металолому візьме та й посипеться завтра чи післязавтра. Крім того по 1 рейсу в Неаполь, Рим та чартер в Пескару-просто курям насміх. Льот, як я казав, поміняє борти, Люфтганза верне СRJ, чехи залишать ATR ку - вона як раз те, що треба. Нового навряд чи чогось занесе. А для такого потоку - 3 гейти і макс 2 виходи на посадку - вище голови. З тим і хлівчик справлявся б, було б там трішки більше місця.
Потік був би до Польщі (Краків, Вроцлав, Гданськ), Німеччину (то й же Штуттгарт, Кьольн, Франкфурт для транзитчиків, і щось на сході - Берлін чи Дрезден), Будапешт, Іспанія, Італія, Лондон, можливо Амстердам і Париж. Але лоукостів на такі маршрути не пустять. Якщо на Німеччину, Італію, Лондон міг би й Візз напасти, на Лондон - ще й easyjet, то на все решта - не знаю. В те, що на ринок прийде ТАР, Iberia, KLM-AirFrance - я не вірю, AirBerlin - теж навряд чи, та й в них останнім часом ціни злетіли.
То ж маємо те що маємо.
Потік був би до Польщі (Краків, Вроцлав, Гданськ), Німеччину (то й же Штуттгарт, Кьольн, Франкфурт для транзитчиків, і щось на сході - Берлін чи Дрезден), Будапешт, Іспанія, Італія, Лондон, можливо Амстердам і Париж. Але лоукостів на такі маршрути не пустять. Якщо на Німеччину, Італію, Лондон міг би й Візз напасти, на Лондон - ще й easyjet, то на все решта - не знаю. В те, що на ринок прийде ТАР, Iberia, KLM-AirFrance - я не вірю, AirBerlin - теж навряд чи, та й в них останнім часом ціни злетіли.
То ж маємо те що маємо.
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
À propos про рейси до Львова...Завантаження Люфтганзи до Львова у травні: 93% в економі (більшість квитків були видані у класі бронювання S+V та вище, тобто середня ціна - 360 євро) та 75% у бізнесі класі. У цей період на LH 2550/2551 було 19 ситуацій overbooking'гу. З нетерпінням чекають на нову полосу, щоб повернути CRJ900. Також розглядаються плани про daily навіть у зимовий період. Про Франкфурт - наразі нічого нового; кажуть, що не вистачає бортів для обслуговування подібних рейсів.
Австрійці мали досить низьке завантаження в економі (65%), але 90% у бізнес класі, зокрема у перші два тижні травня. З відкриттям нової полоси перейдуть на F100.
Також можливий варіант поновлення ZRH-KBP на LX, якщо знайдуть вільний борт (Київ третій у пріоритеті на відкриття нового рейсу).
Австрійці мали досить низьке завантаження в економі (65%), але 90% у бізнес класі, зокрема у перші два тижні травня. З відкриттям нової полоси перейдуть на F100.
Також можливий варіант поновлення ZRH-KBP на LX, якщо знайдуть вільний борт (Київ третій у пріоритеті на відкриття нового рейсу).
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Чому V3 може зараз у Львів літати на F100, а Остріанам зась?
p.s. ех, Франкфурт-Франкфурт, ти ж тут потрібен

да... Тарас хочет в Хургаду через Франкфурт летать
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Я хочу, наприклад, з Бостона у Львів без двох пересадок. Чи зі Львова в Да-Блін і назад з однією пересадкою без овернайт-стея
Після того, як останнім часом Люфтганза та Австріяки кілька разів полетіли до Кракова, а потім з добиранням до Львова були проблеми серед паксів пішла "нехороша слава"...
Про LX я щось ставлюся скептично, а хіба вони колись літали в Кійов лічно??? Тоді їм прийдеться МйАУ випирати, бо слот там доволі дуже зручний. LX матиме перспективу тоді коли пропонуватимють багато різних пересадок, особливо на трансатлантику, Португалію і тд з розумними цінами, через дурнуватий німецький збір на такому рейсі пакс матиме чисту економію до 100 $. А МйАУ мало того що посунеться, а ще й кодшеру практично позбудеться і з завантаженням 90 % від 400 Є прийдеться попрощатися.
Про LX я щось ставлюся скептично, а хіба вони колись літали в Кійов лічно??? Тоді їм прийдеться МйАУ випирати, бо слот там доволі дуже зручний. LX матиме перспективу тоді коли пропонуватимють багато різних пересадок, особливо на трансатлантику, Португалію і тд з розумними цінами, через дурнуватий німецький збір на такому рейсі пакс матиме чисту економію до 100 $. А МйАУ мало того що посунеться, а ще й кодшеру практично позбудеться і з завантаженням 90 % від 400 Є прийдеться попрощатися.
А мені б хотілося більше варіантів на ЮСА, на Чикаго зокрема. Зараз лише ЛОТ і Люфтганза через Мюнхен. Чи реальне здешевлення перельотів у цьому напрямку по ремонті? Скажімо запуском рейсу на зразок KBP-LWO-НюЙорк (ну і далі якось) або й зразу на ORD?
До речі, не розумію, чому резервний Краків, а не Франик. Реально ж простіше добратися!
p.s. Таке враження, що "засік" сьогодні когось з форумчан в аеропорту, бо якраз на ноуті переглядав цей форум
До речі, не розумію, чому резервний Краків, а не Франик. Реально ж простіше добратися!
p.s. Таке враження, що "засік" сьогодні когось з форумчан в аеропорту, бо якраз на ноуті переглядав цей форум

-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
popTAB, я не експерт з цивільної авіації і не можу коментувати чому Austrian не літають наразі на F100. Можливо, з огляду безпеки....popTAB писав:Чому V3 може зараз у Львів літати на F100, а Остріанам зась?
Позавчора пропустив рейс з Мюнхена на Львів. Перебронювали через Тімішоару (MUC-TSR[LH]-LWO[V3]) . Відветро кажучи, оцей Carpatair - якось не дуже. Все було нормально, але не було того відчуття безпеки, котре є при подорожах на Austrian/Lufthansa.
Щодо рейсів SWISS, є плани на вечірній виліт з Києва так, щоб сполучити перш за все з Азією та Африкою та певними рейсами по Європі.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Rainbow?Юрко-81 писав:p.s. Таке враження, що "засік" сьогодні когось з форумчан в аеропорту, бо якраз на ноуті переглядав цей форум

Ну я б не сказав що Україна генерує такий потік на Йоханессбург, Гонконг та Бразилію. Ну ще по Європі на останні короткі рейси, але це питання ціни. З флоту Свісса вони розраховують на А319, або 320, це 110-180 місць, ну ж не Фоккерами Contactair літатимуть. Не знаю, але стратегія мені особисто виглядає підозріло. А от летів би він рано вранці з прибуттям в Цюріх десь о 8.00 була б золота жила на Штати, Канаду, Близький Схід ну і все по Європі.made_in_ukraine писав: Щодо рейсів SWISS, є плани на вечірній виліт з Києва так, щоб сполучити перш за все з Азією та Африкою та певними рейсами по Європі.
- Pan Am
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Хорс має намір літати зі Львова на Афіни?
Расписание международных рейсов
Львов - Афины - Львов
аэропорт Львов (ЛВО) - аэропорт Афины (ATH) :
Номер рейса Период День недели Вылет Прибытие Тип ВС
С Аэропорт Время Аэропорт Время
KO4316 21/07 4
ЛВО 12:30
ATH 15:00
Avro 100
аэропорт Афины (ATH) - аэропорт Львов (ЛВО) :
KO4315 21/07 4
ATH 09:00
ЛВО 11:30
Avro 100
Расписание международных рейсов
Львов - Афины - Львов
аэропорт Львов (ЛВО) - аэропорт Афины (ATH) :
KO4316 21/07 4
ЛВО 12:30
ATH 15:00
Avro 100
аэропорт Афины (ATH) - аэропорт Львов (ЛВО) :
KO4315 21/07 4
ATH 09:00
ЛВО 11:30
Avro 100
- Pan Am
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Sky Wings начнет полеты из Киева в Афины
В греческой авиакомпании Sky Wings вчера объявили о планах осуществлять полеты в Афины из киевского аэропорта "Жуляны". Начиная с 14 июня перевозчик будет совершать четыре регулярных рейса в неделю на самолете Avro RJ 100 (112 мест). Sky Wings также намерена с 21 июля начать полеты из Афин во Львов. Этот рейс будет выполняться раз в неделю. Sky Wings основана в 2004 году, осуществляет чартерные рейсы из Великобритании и Греции. По данным участников рынка, акционерам Sky Wings принадлежит украинская авиакомпания "Хорс", которая недавно также объявила о начале полетов в Афины из Киева с 14 июня. Елена Синицына
коммерсант.уа
тому Хорс і не перефарбовує Авро.....
літаки Sky Wings
В греческой авиакомпании Sky Wings вчера объявили о планах осуществлять полеты в Афины из киевского аэропорта "Жуляны". Начиная с 14 июня перевозчик будет совершать четыре регулярных рейса в неделю на самолете Avro RJ 100 (112 мест). Sky Wings также намерена с 21 июля начать полеты из Афин во Львов. Этот рейс будет выполняться раз в неделю. Sky Wings основана в 2004 году, осуществляет чартерные рейсы из Великобритании и Греции. По данным участников рынка, акционерам Sky Wings принадлежит украинская авиакомпания "Хорс", которая недавно также объявила о начале полетов в Афины из Киева с 14 июня. Елена Синицына
коммерсант.уа
тому Хорс і не перефарбовує Авро.....
літаки Sky Wings
Востаннє редагувалось 13 червня 2011, 15:42 користувачем Pan Am, всього редагувалось 1 раз.
Стремная пристройка. Сделали б на этом месте уж полоценную галерею для внутренних ртейсов (1 трубу + автобусные гейты)...Olek писав:обновленный рендер
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 2 гостей