ну открытие одного рейса из Гданьська еще ж не говорит о том что это все) Дай бог, будет и со Львова. Но конечно, возобновлять украинское подразделение они скорее всего не будут. Хотя свободный Ереван и популярный Кутаиси + может еще пара каких-то направлений все же могут казаться интересными в частности в качестве стратегического расширения сети.popTAB писав:біда в іншому, візз заявляв що буде Україну розвивати і всі понадіялись що поновляться рейси зі Львова. А тут на тобі, Київ-Ґданськ - ось що мав Вараді під розвитком України.
Львів може розслабитись з Візз так як вже розслабився з Радомом/SprintAir
WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Борт буде виходить з польскої бази?
Ну в 6 утра из Гданська, в 9 утра из Киева вылет.) Польский борт
Гданськ чудове місто.
Тепер окрім бюджетних Будапешта і Вільнюса додається Гданськ...класно...
Там є що робити, до того ж з Гданська є дуже багато рейсів Візів + Раянів))) І час для стиковок з Києва норм, о 10 ранку вже там.
Жалко тільки, що я там вже був ((
Тепер окрім бюджетних Будапешта і Вільнюса додається Гданськ...класно...
Там є що робити, до того ж з Гданська є дуже багато рейсів Візів + Раянів))) І час для стиковок з Києва норм, о 10 ранку вже там.
Жалко тільки, що я там вже був ((
Мені здається, що 2й, а може й 3й борт в перспективі будуть Київські, з окремими рейсами зі Львова чи Одеси, а вже 4й може базуватися у Львові. Так як це було минулого разу. Тому на мій погляд, раніше весни - літа 2017 ( в кращому разі ) чекати львівського борту не варта.. Буду радий помилитися.
Я також так думаю, надіюсь нам скоро ще й борт в Київ дадуть, і він буде виконувати якісь нові рейси з Києва + щось зі Львова...
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Ейндховен!
Це для Вас зручно)))
А я думаю круто була б Варшава. Багато зв'язків + розліт далі.
і щось морське...Барселона, Валенсія, Рим...
А я думаю круто була б Варшава. Багато зв'язків + розліт далі.
і щось морське...Барселона, Валенсія, Рим...
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Варшава зараз дуже конкурентна - МАУ + LOT + рейси з регіонів + автобусом можна доїхати (із Західної).
До "Открытого неба" это невозможно.mischko писав:Ейндховен!
По логике, должны бы вернуть Италию.
Жаль, что все рейсы из Киева в города, откуда можно лететь далее, утром (Будапешт, Вильнюс, Катовице, теперь Гданськ). Хоть бы один был вечерний - можно было бы искать сложные маршруты без необходимости ночевать где-то в аэропорту или в хостеле/отеле недалеко от аэропорта
Igoresha писав:Жаль, что все рейсы из Киева в города, откуда можно лететь далее, утром (Будапешт, Вильнюс, Катовице, теперь Гданськ). Хоть бы один был вечерний - можно было бы искать сложные маршруты без необходимости ночевать где-то в аэропорту или в хостеле/отеле недалеко от аэропорта
А якщо подивитись на це з іншої сторони, то це не "жаль", а перевага...
От дивіться, ви прилітаєте в Будапешт о 8, в Катовіце і Гданськ близько 10.
Так, на перший ранковий розліт о 6-7 Ви вже не встигли, але на всі наступні (2-3 розльоти денно-вечірніх) Ви без проблем попадаєте...
Тобто, якщо Ви плануєте летіти далі - це гарний варіант.
Назад не спорю, о 6 з Катовіце і Гданська не дуже))) Будапешт 8-20.
Але, є шанс, що Ви прилетите о 23-24-01 ночі і до ранкового рейсу в Київ посидите в транзитній зоні, без необхідності брати готель...
Якщо ж ні і прилетите раніше, прогуляєтесь містом)))
Скажу з приводу Будапешту, багато Іспанії, плюс Рим (Віз, Раян) прилітають після 23, Ібіца близько 3-4 ранку, тобто до 6-30 (початку реєстрації) не так то і довго гуляти... До того ж, можна перейти по транзиту після прильоту і мирно поспати в залі очікування вильотів...вночі він пустинний)
Жаль то, что в и из этих городов ВСЕ вылеты утром. Если бы тот же Гданськ был вечером или хотя бы после обеда, тогда можно было бы коннектить. А так - либо безсонная ночь в аэропорту (лично для меня), либо дополнительные траты на ночлег в городе.Valdys писав: А якщо подивитись на це з іншої сторони, то це не "жаль", а перевага...
Ну я перерахував плюси від такого.
Он Вільнюс після обіду...
Вильнюс вылетает на Киев в 12:25. Но вашу мысль я понял. В любом случае, Гданськ - это хорошая новость.Valdys писав:Ну я перерахував плюси від такого.
Только дешевых билетов я до нового года не нашел
Ну значит вы опоздали с супер-дешевыми билетами. А чем вам билеты по 500 и 750 грн - не дешевые?wasistdas писав:Только дешевых билетов я до нового года не нашел
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Із Сучави запускають дешевий авіарейс до Мілану
http://molbuk.ua/chernovtsy_news/111679 ... aniyi.html
http://molbuk.ua/chernovtsy_news/111679 ... aniyi.html
Вчера у а/к полностью поплыл график из Киева. Опоздание рейсов было около 7-8 часов.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей