Международные авиалинии Украины МАУ (PS)
Re: Международные авиалинии Украины МАУ (PS)
може це була одна із домовленостей між бородатим і чуваками з Вінниці, що там також хаб має бути...
я думаю заробітчани основна аудиторія... Може й збереться якась к-сть на літак, який летить годину з хвостом, аніж автобус годин певно на 12...
я думаю заробітчани основна аудиторія... Може й збереться якась к-сть на літак, який летить годину з хвостом, аніж автобус годин певно на 12...
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Судя по количеству задержанных рейсов - у МАУ снова проблема с бортами. Два борта, похоже, выпали.
Майские. Набрали чартеров...
- УткА_в_ТаПкАх
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Причем тут чартеры? Вы наблюдаете их количественное увеличение в конкретный момент времени?Alександр писав:Майские. Набрали чартеров...

А когда UR-PSO и UR-PSP уже выйдут на работу?
- УткА_в_ТаПкАх
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Когда прилетят, пройдут растаможку и выйдут.dimm1971 писав:А когда UR-PSO и UR-PSP уже выйдут на работу?
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
UR-PSP, похоже, пока "в процессе", но уже с винглетами)
Пробую подивитися - не знає такогоValdys писав:Сайт МАУ вже знає про цей рейс.
рендомна дата влітку 3500 RT, середина жовтня 2900 - що наче норм.
Вінниця-Варшава, 17.10 - 23.10
2904 грн
2904 грн
- andrewcrow
- A380
- Контактна інформація:
Сайт МАУ постоянно глючит, заходишь выбираешь нужные даты - одна цена, когда доходишь до оплаты - цена сразу неожиданно выростает. Такое наблюдаю неодократно уже на протяжении полугода. Ну вот не верю что прям пере до мной кто-то постоянно выкупает данный тариф, мне кажется что-то тут нечистое.
- УткА_в_ТаПкАх
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Неоднократно, на протяжении полугода цена менялась в низшую сторону. Тут тоже нечисто?andrewcrow писав:Сайт МАУ постоянно глючит, заходишь выбираешь нужные даты - одна цена, когда доходишь до оплаты - цена сразу неожиданно выростает. Такое наблюдаю неодократно уже на протяжении полугода. Ну вот не верю что прям пере до мной кто-то постоянно выкупает данный тариф, мне кажется что-то тут нечистое.
Сайт медленно обновляется, ничего нечистого там нет.
Утка, а як Ви прокоментуєте нові тарифи без багажу і те, що вони явно не подешевшали з тих пір, поки з багажем продавались...
Взагалі не хочу казати, але щодо напрямку який мене цікавить (Франкфурт на початку червня) це не так. Було 125 доларів OW (та й зараз є так з багажем), новий тариф без багажу 98 доларів.Valdys писав:Утка, а як Ви прокоментуєте нові тарифи без багажу і те, що вони явно не подешевшали з тих пір, поки з багажем продавались...
дякую, вже сайт працює, хоч трохи і криво.Valdys писав:Вінниця-Варшава, 17.10 - 23.10
2904 грн
не всем везет так как вам....dimm1971 писав:Взагалі не хочу казати, але щодо напрямку який мене цікавить (Франкфурт на початку червня) це не так. Було 125 доларів OW (та й зараз є так з багажем), новий тариф без багажу 98 доларів.Valdys писав:Утка, а як Ви прокоментуєте нові тарифи без багажу і те, що вони явно не подешевшали з тих пір, поки з багажем продавались...
если брать из Европы в Киев то цены существенно не поменялись, даже выше стали..
Так.
І до того ж ціни просто космос.
Без багажа Мілан 7400...
Візз...ми чекаємо тебе)))
МАУ нічим від Віза і Раяна вже не відрізняється, ура!
Хотіли лоукости в Україні, отримали жлобокоста
Без багажа Мілан 7400...
Чекайте, чекайте... Ви їх ціни бачили в цьому році? До речі теж без багажу..Valdys писав:

От хто справжній жлобокост, так це Візз. Коли мені рік тому порахували чек-ін в аеропорту за 30 євро по курсу 50, я просто був так щасливий і так їх полюбив, що після того жодного разу не літав ними.Valdys писав:Так.
Без багажа Мілан 7400...
Визз будет ставить интересные цены когда будут клиенты, готовые платить много в последний момент. В нынешнее время стратегия с минимальным разбросом цен выгоднее компании... Тоесть 100-150 евро лучше чем 10-200
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 3 гостей