WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Паспорт с распечаткой-билетом на стойке регистрации, там бирка на кладь, потом второй этаж по эскалатору к авиа безопасности, потом погранцы, потом дюти-фри и очередь на выход к автобусу, автобус, и беготня кто первый займет место...
Впринципе разницы какой Виз, наш или венгерский нет.
Впринципе разницы какой Виз, наш или венгерский нет.
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
то есть, кладь у гейта не проверяют? А если на ней нет бирки?
відсутність бірки нічого поганого не несе...
рамки перевірки багажу є і біля стійок реєстрації, але то скоріше для пасажирів, щоб вони самі себе перевірили.
Якщо хто і буде перевіряти ручну поклажу, то це перед самим виходом на посадку, але я ніколи не бачив щоб у Жулянах Візи перевіряли когось, пяток разів ними вилітав точно... але ж це таке, можуть і перевірити, наш народ в салон буває такі баули котить...
рамки перевірки багажу є і біля стійок реєстрації, але то скоріше для пасажирів, щоб вони самі себе перевірили.
Якщо хто і буде перевіряти ручну поклажу, то це перед самим виходом на посадку, але я ніколи не бачив щоб у Жулянах Візи перевіряли когось, пяток разів ними вилітав точно... але ж це таке, можуть і перевірити, наш народ в салон буває такі баули котить...
Меня на стойке регистрации месяц назад (летел в Будапешт) попросили вставить ручную кладь в рамку (причём рамок две--"маленькая", которая бесплатная, и "большая", которая платная). В маленькую не поместилась, в большую поместилась. Сказали платить 700 грн. (Но я сдал в камеру хранения за 120--я писал тут об этом). Учитывая такую градацию ручной клади, думаю, заставляют её вставлять в рамку очень многих.Valdys писав:відсутність бірки нічого поганого не несе...
Я з таким не зіштовхувався ні на рейсах угорського відділення, ні на наших, але ясна річ, що рамки там не просто так стоять, до того ж певно вони зрозуміли, що з нашим народом потрібно щось робити, інакше на голову сядуть, от і піднімають дохід таким чином.
якось ваша теза про наш народ, який "сяде на голову" не дуже зрозуміла. Ви вважаєте, ще "не наш народ" якось жвавіше готовий платити за ручну поклажу чи літає лише з ридикюлями і гаманцями? І головне--не робіть висновки на основі того, що ви бачили чи не бачили. Це зовсім не означає, що щось не існує або не відбувається.Valdys писав:Я з таким не зіштовхувався ні на рейсах угорського відділення, ні на наших, але ясна річ, що рамки там не просто так стоять, до того ж певно вони зрозуміли, що з нашим народом потрібно щось робити, інакше на голову сядуть, от і піднімають дохід таким чином.
Я просто не один раз зіштовхувався на Будапештському рейсі з тим, що люди тягнуть у ручну поклажу такі сумки, що я не знаю...і зовсім не хочуть за це платити, гадаючи що пройде "на дурачка".
а коли дурачок не виходить - істерики, крики...
в моєму повідомленні чітко написано (в тому, яке Ви цитували), що я з таким не зіштовхувався, але рамки не просто так там стоять - з цього можна зрозуміти, що я розумію що перевіряти можуть, і те, що при мені такого не було, не означає, що такого ніколи не було.
а коли дурачок не виходить - істерики, крики...
в моєму повідомленні чітко написано (в тому, яке Ви цитували), що я з таким не зіштовхувався, але рамки не просто так там стоять - з цього можна зрозуміти, що я розумію що перевіряти можуть, і те, що при мені такого не було, не означає, що такого ніколи не було.
Я вас запевняю, що нема такої країни в світі, де люди не спробували б взяти на борт безкоштовно багаж, який перевищує норму безкоштовної ручної поклажі за вагою чи розміром (і не влаштовували б "істерики і крики", якщо б їм це не дозволили), так само, як нема країни, де люди добровільно платили великі гроші за те, що можна спробувати зробити безкоштовно. У моєму випадку багаж перевищував розміри "малої" ручної поклажі на 2 сантиметри з двох боків і свободно проходив в рамку "великої" ручної поклажі, але все одно мені виписали квитанцію на 700 грн. В результаті, авіакомпанія не отримала 700 гривень, але створила мені незручності тим, що я мав перекласти речі з жорсткої валізи в м'який рюкзак і здати порожню валізу в камеру схову за 120 грн. Вага моєї ручної поклажі, в результаті, зменшилась аж трохи більше, ніж на 1 кг. (А в Угорщині я витратив набагато менше грошей, бо знав, що класти покупки буде нікуди).
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
AlexK, вы тоже подтверждаете, что к стойкам регистрации можно не подходить и направляться с распечатками посадочных непосредственно на контроли и далее на посадку?
Собакевич, Ви нас не чуєте?
Ну як до стійок не підходити...
до стійок потрібно обов'язково підходити, там віза-чек, як мінімум...
Ну як до стійок не підходити...
до стійок потрібно обов'язково підходити, там віза-чек, як мінімум...
не подтверждаю. Каждый раз, когда я к ним подходил и перед очередью спрашивал, можно ли с распечатанным посадочным идти на посадку, они говорили, что нет, нельзя, нужно выстоять очередь и отметиться на стойке. Что бы произошло, если б я ничего не спрашивал, а просто пошёл на посадку, не знаю. Возможно, что ничего бы не произошло (виза-чек они и на гейте могут сделать--у них в системе отмечено, что мне его не сделали, если не был на стойке). Но, если б у них уже на посадке возникли претензии к размеру ручной клади, возможно, отправили бы её доплачивать неизвестно куда.Собакевич писав:AlexK, вы тоже подтверждаете, что к стойкам регистрации можно не подходить и направляться с распечатками посадочных непосредственно на контроли и далее на посадку?
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
А в чем эта отметка заключается? В посадочный ставят штампик, как Райан? И печатают ли они свой посадочный, несмотря на наличие распечатки у пассажира, как это было на рейсах украинского Визза?
Визу опять же смотрят на рейсы в визовые страны.
В Риге помню меряли в "рамке" виззовский багаж только так.
В Риге помню меряли в "рамке" виззовский багаж только так.
Ну Вам же говорять, до стійки іти потрібно, там Ваш посадковий роздрукований замінять на звичайний аеропортовий, з яким підете далі.
А відмітку ніяку не ставлять, так як забирають роздруківку Вашу
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
Речь точно о полете венгерским Виззом? И зачем делать распечатку, если ее все равно выбрасывают и дают обычный аэропортовый.Ну Вам же говорять, до стійки іти потрібно, там Ваш посадковий роздрукований замінять на звичайний аеропортовий, з яким підете далі.
ее уже не выбрасывают, теперь с распечатаным на проверку визы, а потом на досмотрСобакевич писав:Речь точно о полете венгерским Виззом? И зачем делать распечатку, если ее все равно выбрасывают и дают обычный аэропортовый.Ну Вам же говорять, до стійки іти потрібно, там Ваш посадковий роздрукований замінять на звичайний аеропортовий, з яким підете далі.
Це давно вже так по новому?
Я останній раз Візом літав в самому кінці літа.
Я останній раз Візом літав в самому кінці літа.
Так візу ж на стійці реєстрації перевіряють, де забирають роздруківку і дають звичайниу квиток, хіба не так?
Візу можуть перевірити де завгодно--і на стійці, і на гейті. Коли її перевіряють на стійці, це вноситься в систему, і коли ваш посадковий сканують на гейті, то система вже видає "зелене світло", а якщо ви на стійку не ходили, а із роздруківкою пішли на гейт, то система видасть, что віза чек не зроблено, і візу перевірять на гейті. Якщо на гейті посадкові перевіряють вручну без сканування, то наявність на руках "офіційного" посадкового вже показує, що віза-чек був, якщо ви прийшли з роздруківкою, то ясно, що віза-чек треба зробити на гейті, і так само там зайвий раз подивляться на розмір ручної поклажі.Valdys писав:Так візу ж на стійці реєстрації перевіряють, де забирають роздруківку і дають звичайниу квиток, хіба не так?
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
так выдают все-таки на стойке официйный посадочный или нет? Собственно, мне важно знать, насколько реальна угроза полинять на оплату регистрации, если прийти без распечатанного посадочного (но саму процедуру регистрации пройти онлайн).то наявність на руках "офіційного" посадкового вже показує, що віза-чек був,
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 2 гостей