Візи та все про них...
Re: Візи та все про них...
Покращення в худшем его проявлении. Чем больше кричат об упрощении, тем сильнее закручивают гайки.
Так там толком щось є?
Чи як завжди...
Чи як завжди...
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Собакевич писав:сколько поездок заявляли?моя история завершилась, что португалы таки дали визу на год, по 45 дней в полугодие
я просил под одну поездку, просто в кол-ве дней указал 90/360, ну и многократный въезд указал
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
думаю, что с такой гривной мультивизы для жителей НЕ Западной Украины потеряли свою актуальность
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
какой тонкий датский юмооорвона зробить легшими подорожі данців до України і українців до Данії
а они ничего не говорили по поводу того, что без прежних португальских виз на годовую визу рассчитывать не стоит?я просил под одну поездку, просто в кол-ве дней указал 90/360, ну и многократный въезд указал
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Собакевич писав:какой тонкий датский юмооорвона зробить легшими подорожі данців до України і українців до Данії
а они ничего не говорили по поводу того, что без прежних португальских виз на годовую визу рассчитывать не стоит?я просил под одну поездку, просто в кол-ве дней указал 90/360, ну и многократный въезд указал
та нет, ничего не говорили. я спросил, что мне написать, чтобы претендовать на мультик - они сказали, я написал.
Ну да-ну даavalon1979 писав:Данія спростить процедуру видачі віз українцям
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Українці з біометричними паспортами зможуть їздити в ЄС без віз з 2015 року - МЗС
11.11.2014 | 03:04
Безвізовий режим між Україною та Європейським союзом для українських громадян з біометричними паспортами може почати діяти з 2015-го року.
Про це повідомив спікер Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс в ефірі одного з телеканалів, повідомляє ТСН.
"Ми повинні почати випуск біометричних паспортів з 1-го січня. Якщо нам це вдасться, а я впевнений, що ми це зробимо, то вже в 2015-му році ми можемо говорити про початок безвізового режиму для громадян України, які є власниками біометричних паспортів, для в'їзду в Шенгенську зону ", - заявив Перебийніс.
Безвізовий режим між Україною та Європейським союзом для українських громадян з біометричними паспортами може почати діяти з 2015-го року.
Про це повідомив спікер Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс в ефірі одного з телеканалів, повідомляє ТСН.
"Ми повинні почати випуск біометричних паспортів з 1-го січня. Якщо нам це вдасться, а я впевнений, що ми це зробимо, то вже в 2015-му році ми можемо говорити про початок безвізового режиму для громадян України, які є власниками біометричних паспортів, для в'їзду в Шенгенську зону ", - заявив Перебийніс.
халва халва халва
ЄС про візи: у України значний прогрес, але скасування віз поки не буде
Технічно залишається можливість того, що Україна доб'ється надання безвізового режиму з Євросоюзом у першій половині 2015 року, проте на практиці досягти цієї мети нереально.
Про це "Європейській правді" заявив інформований європейський дипломат, який побажав залишитися неназваним.
Чиновник нагадав, що Київ зараз виконує другу фазу плану дій візової лібералізації (ПДВЛ). Для моніторингу прогресу Україну вже відвідали місії ЄС, які концентрувалися на двох перших блоках ПДВЛ - "Безпека документів" та "Нелегальна міграція, включаючи реадмісію".
Приїзд моніторингових місій з двох інших блоків ("Громадський порядок і безпека", "Фундаментальні права") очікується найближчими тижнями.
"Звіт щодо двох перших місій ще готується, але вже зараз відомо, що у вас - впевнений поступ у виконанні другої фази ПДВЛ. За низкою показників результати набагато кращі, ніж ми очікували.
За деякими важливими моментами ви виконуєте план швидше, ніж Грузія. Наприклад, ми були вражені успіхами у сфері інтегрованого управління кордонами", - зазначив співрозмовник "Європейської правди".
"Те, що Україна не контролює частину кордону з Росією, саме по собі не є перешкодою для скасування віз. Ми бачимо вражаючий прогрес у роботі прикордонної служби", - підкреслив він.
У той же час дипломат не очікує, що підсумковий звіт ЄС визнає виконання Україною другої фази ПДВЛ.
"Два блоки - найбільш проблемні. Особливо це стосується розділу про боротьбу з організованою злочинністю і корупцією. Я не думаю, що ви зможете за такий короткий час створити антикорупційний орган, який, до того ж, буде чинним. Це вимагає більше часу", - пояснив дипломат.
"Технічно залишається можливість того, що до травня Єврокомісія опублікує позитивний звіт, а в червні Рада ЄС підтвердить скасування візового режиму. Але на практиці це малореально. Поки що у країн-членів ЄС є деякі побоювання (щодо боротьби зі злочинністю в Україні). Я не раджу вам розраховувати на таке швидке скасування віз", - заявив співрозмовник, коментуючи заяви представників уряду про те, що Київ очікує скасування візового режиму в період головування Латвії в ЄС (перша половина 2015 року).
Як відомо, 2010 року Україна отримала від ЄС план дій з візової лібералізації, кінцевим результатом якого є повне скасування віз для короткострокових поїздок громадян України в країни ЄС (за винятком Британії та Ірландії).
ПДВЛ складається з двох фаз (етапів).
Всупереч запевненням колишньої влади про швидке виконання плану, його першу (законодавчу) фазу вдалося реалізувати лише до 2014 року. Зараз йде виконання другої, імплементаційної фази.
http://www.pravda.com.ua/news/2014/11/12/7043962/
ЄС про візи: у України значний прогрес, але скасування віз поки не буде
Технічно залишається можливість того, що Україна доб'ється надання безвізового режиму з Євросоюзом у першій половині 2015 року, проте на практиці досягти цієї мети нереально.
Про це "Європейській правді" заявив інформований європейський дипломат, який побажав залишитися неназваним.
Чиновник нагадав, що Київ зараз виконує другу фазу плану дій візової лібералізації (ПДВЛ). Для моніторингу прогресу Україну вже відвідали місії ЄС, які концентрувалися на двох перших блоках ПДВЛ - "Безпека документів" та "Нелегальна міграція, включаючи реадмісію".
Приїзд моніторингових місій з двох інших блоків ("Громадський порядок і безпека", "Фундаментальні права") очікується найближчими тижнями.
"Звіт щодо двох перших місій ще готується, але вже зараз відомо, що у вас - впевнений поступ у виконанні другої фази ПДВЛ. За низкою показників результати набагато кращі, ніж ми очікували.
За деякими важливими моментами ви виконуєте план швидше, ніж Грузія. Наприклад, ми були вражені успіхами у сфері інтегрованого управління кордонами", - зазначив співрозмовник "Європейської правди".
"Те, що Україна не контролює частину кордону з Росією, саме по собі не є перешкодою для скасування віз. Ми бачимо вражаючий прогрес у роботі прикордонної служби", - підкреслив він.
У той же час дипломат не очікує, що підсумковий звіт ЄС визнає виконання Україною другої фази ПДВЛ.
"Два блоки - найбільш проблемні. Особливо це стосується розділу про боротьбу з організованою злочинністю і корупцією. Я не думаю, що ви зможете за такий короткий час створити антикорупційний орган, який, до того ж, буде чинним. Це вимагає більше часу", - пояснив дипломат.
"Технічно залишається можливість того, що до травня Єврокомісія опублікує позитивний звіт, а в червні Рада ЄС підтвердить скасування візового режиму. Але на практиці це малореально. Поки що у країн-членів ЄС є деякі побоювання (щодо боротьби зі злочинністю в Україні). Я не раджу вам розраховувати на таке швидке скасування віз", - заявив співрозмовник, коментуючи заяви представників уряду про те, що Київ очікує скасування візового режиму в період головування Латвії в ЄС (перша половина 2015 року).
Як відомо, 2010 року Україна отримала від ЄС план дій з візової лібералізації, кінцевим результатом якого є повне скасування віз для короткострокових поїздок громадян України в країни ЄС (за винятком Британії та Ірландії).
ПДВЛ складається з двох фаз (етапів).
Всупереч запевненням колишньої влади про швидке виконання плану, його першу (законодавчу) фазу вдалося реалізувати лише до 2014 року. Зараз йде виконання другої, імплементаційної фази.
http://www.pravda.com.ua/news/2014/11/12/7043962/
Мене завжди так дивують заяви наших чиновників, які просто використовують дієслова у майбутньому часі, ніби те, про що вони говорять--підтверджений факт. А наші ЗМІ "може почати діяти" подають як "точно почне діяти". Таке враження, що рішення про введення безвізового режиму прийматимуть наші чиновники, а не ЄС. А де заява ЄС, де сказано "буде введено"?avalon1979 писав:Українці з біометричними паспортами зможуть їздити в ЄС без віз з 2015 року - МЗС
Ще лишається шанс на безвізовий режим в кінці 2015 року - експерт
"Одним з ключових індикаторів для ЄС є кількість тих людей, які приїжджають до Європи і просять притулку. А кількість таких людей зросла дуже суттєво, в Польщі - вдесятеро. Тож тепер українській стороні потрібно довести світовій спільноті, що вона створила на своїй території гідні умови для тих людей, які є внутрішніми біженцями", - заявив Олександр Сушко.
"Тому зараз дуже важлива складова нашого шляху до безвізового режиму - це ставлення до людей з Донбасу, які залишили свої домівки в зоні конфлікту і роз'їхалися Україною", - додав він.
http://www.eurointegration.com.ua/news/ ... 2/7027716/
"Одним з ключових індикаторів для ЄС є кількість тих людей, які приїжджають до Європи і просять притулку. А кількість таких людей зросла дуже суттєво, в Польщі - вдесятеро. Тож тепер українській стороні потрібно довести світовій спільноті, що вона створила на своїй території гідні умови для тих людей, які є внутрішніми біженцями", - заявив Олександр Сушко.
"Тому зараз дуже важлива складова нашого шляху до безвізового режиму - це ставлення до людей з Донбасу, які залишили свої домівки в зоні конфлікту і роз'їхалися Україною", - додав він.
http://www.eurointegration.com.ua/news/ ... 2/7027716/
- УткА_в_ТаПкАх
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Индия ввела электронные визы для 43 стран, в том числе и для Украины, пишет The Economic Times.
Теперь туристы, которые намерены посетить Индию, должны заполнить анкету на специально созданном сайте indianvisaonline.gov.in и оплатить визовый сбор. Через 72 часа после завершения данной процедуры выдается электронная виза, которую будут проверять у туристов по прилете в страну.
Электронные визы распространяются на туристические и деловые поездки сроком до 30 дней. Кроме того, ее будут выдавать прибывающим в страну с целью посещения родственников и друзей, а также прохождения лечения.
Теперь туристы, которые намерены посетить Индию, должны заполнить анкету на специально созданном сайте indianvisaonline.gov.in и оплатить визовый сбор. Через 72 часа после завершения данной процедуры выдается электронная виза, которую будут проверять у туристов по прилете в страну.
Электронные визы распространяются на туристические и деловые поездки сроком до 30 дней. Кроме того, ее будут выдавать прибывающим в страну с целью посещения родственников и друзей, а также прохождения лечения.
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
Онлайн - хорошо, цена - ганьба.Индия ввела электронные визы для 43 стран, в том числе и для Украины
- УткА_в_ТаПкАх
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Собакевич писав:Онлайн - хорошо, цена - ганьба.Индия ввела электронные визы для 43 стран, в том числе и для Украины
На счет цены я не совсем их поняла. Через посольство еще не так давно (вроде, ибо сама оформляла последний раз в 2013 ) обычная виза стоила 40 дол, срочная - 80...С какого перепугу на электронную цена вдруг стала 60 дол. не понимаю.
Не пойму я этого ломания копий насчет безвизового режима. Да не надо его - пусть начнут давать трех-пятилетние мультики.
Это прокатит, если будут выдавать визу на весь шенген, без привязки к тому кто выдал и куда едешь. а то потом начинается, что через 3 года "что-то наших штампиков маловато". Но на это ряд "более равных" стран не пойдут, поэтому - только отмена.dimm1971 писав:Не пойму я этого ломания копий насчет безвизового режима. Да не надо его - пусть начнут давать трех-пятилетние мультики.
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
Раньше надо было содержать штат консульства, а теперь еще и провайдеров онлайн-системы кормить. Индийский разработчик неприхотлив, но числом зело велик.С какого перепугу на электронную цена вдруг стала 60 дол. не понимаю.
- УткА_в_ТаПкАх
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Собакевич писав:Раньше надо было содержать штат консульства, а теперь еще и провайдеров онлайн-системы кормить. Индийский разработчик неприхотлив, но числом зело велик.С какого перепугу на электронную цена вдруг стала 60 дол. не понимаю.
Вроде как консульство содержать дороже. Киприоты же как-то смогли отказаться от платной визы и раздавать бесплатно электронные, а эти так еще и цену взвинтили.
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
А с другой стороны большинство иноземных держав еще вполне ассиметрично отвечают на недетские аппетиты украинских МЗСивцив. Например, изучив страницу консульства Украины в Индии http://india.mfa.gov.ua/ua/consular-aff ... ar-charges, нетрудно заметить, что наши просят за визы в два раза больше, чем индусы.
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
Смотря сколько виз выдавать. Когда болгары закрывали свое консульство в Донецке лет 7 назад, они так честно и сказали - консульство не окупает свое существование, мало виз выдает.Вроде как консульство содержать дороже
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість