WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
В когось є інформація як візз почувається на московському напрямку? Майже місяць пройшов, як завантаження протягом місяця?
Сьогодні на Москву літак був заповнений на 90%. Пристойна публіка на маршруті, все вчасно, привітний екіпаж.
мені цікаво, от хто зараз літає в Москву...
Пристойна публіка- це як зрозуміти?....У Версаче та Гуччи одягнуті?...З п'ятими айфонами?..Чи просто тверезі й цибулею не тхне?
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
А якщо з 6-м айфоном і п'яний? Це пристойно?Yuriy писав:Пристойна публіка- це як зрозуміти?....У Версаче та Гуччи одягнуті?...З п'ятими айфонами?..Чи просто тверезі й цибулею не тхне?
У мння бабушка роддом из Москвы....но ей 77 и одну ее никуда не пустят, вот и вынуждена лететь мама с бабушкой.... И так они каждый год туда летают. Также двоюродный брат в Москве живет и часто летает в Киев(роддом он из Киева)Valdys писав:мені цікаво, от хто зараз літає в Москву...
Всі ті кому треба як літали так і літають, літаки пустими не бувають, чого не скажеш про Петербург, де замість 319 почали ставити АН148 та й він напівпорожній. Пристойна публіка для кожного своя, і мені того разу сподобалось - модливо день був вихідний
Продам билет на одного человека Wizzair Львов-Венеция на 23 ноября 2014 Туда, на 27 ноября 2014 Обратно. 500 грн.+ Ваше переоформление. Сейчас на сайте 1 440 грн. Срочно. 

500 билет + 600 переоформление + разница тарифов
Valdemar писав:У мння бабушка роддом из Москвы....но ей 77 и одну ее никуда не пустят, вот и вынуждена лететь мама с бабушкой.... И так они каждый год туда летают. Также двоюродный брат в Москве живет и часто летает в Киев(роддом он из Киева)Valdys писав:мені цікаво, от хто зараз літає в Москву...
я думаю Ви все таки не про роДДом говорили, а що у Вас родичі роДом звідти)

а чого сама не літає?
Люди і в 90 візами літають без супроводжуючих...все організовано нормально.
а Щодо АН-148 в СПБ, там здається він завжди і літав в Бориспіль.
- Bestfriend
- A380
- Контактна інформація:
Подтверждаю... АН-148 часто использовался на этом участке.Valdys писав: а Щодо АН-148 в СПБ, там здається він завжди і літав в Бориспіль.
Спасибо технике Apple . Автозамена работает отменноValdys писав:Valdemar писав:У мння бабушка роддом из Москвы....но ей 77 и одну ее никуда не пустят, вот и вынуждена лететь мама с бабушкой.... И так они каждый год туда летают. Также двоюродный брат в Москве живет и часто летает в Киев(роддом он из Киева)Valdys писав:мені цікаво, от хто зараз літає в Москву...
я думаю Ви все таки не про роДДом говорили, а що у Вас родичі роДом звідти)![]()
а чого сама не літає?
Люди і в 90 візами літають без супроводжуючих...все організовано нормально.
а Щодо АН-148 в СПБ, там здається він завжди і літав в Бориспіль.
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Тепер у Віззів по середах задіяний лише один літак (IEV - BGY - LWO - BGY - IEV).
Сумно...
Сумно...
м-да...
я також замітив таке...
дожились...
я також замітив таке...
дожились...
С таким курсом доллара и евро как у нас никто летать не хочет... В Москву реальней на экскурсию по Красной площади, чем в Европу )))
нафіг нам та москва.
Нечего делать в Москве в туристических целях.гость писав:С таким курсом доллара и евро как у нас никто летать не хочет... В Москву реальней на экскурсию по Красной площади, чем в Европу )))
На чому ґрунтуються такі припущення? За останній місяць злітав в Мюнхен і двічі в Ларнаку. В Мюнхен завантаження 155-160 пасажирів. Більше половини - туристи (Октоберфест).гость писав:С таким курсом доллара и евро как у нас никто летать не хочет... В Москву реальней на экскурсию по Красной площади, чем в Европу )))
В Ларнаку стабільно біля 170 при вартості квитків в п'ять-сім разів вище за Москву на ті ж дати. Теж принаймні половина - туристи.
Так що ваші припущення нічого спільного із дійсністю не мають.
До того ж порівнювати туризм в Москву із відпочинком на Кіпрі, в Барселоні чи Венеції можуть тільки люди, що в Європі ніколи не бували.
Из внуково хорошие цены на восток и в Австралию... Может, как подлёт используют...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей