Так МАУ билеты продает в Симферополь (аннексирован Россией) с 27 июня. Видать Беня что-то знает.khai писав:Туда и так никто из Европейцев не летает. Кому от этого будет хуже?Viru писав:Евросоюз готовится ввести для европейских авиакомпаний запрет на полеты в Крым,
Лучше бы запретили летать в Европу самолётам и пилотам, которые летали в КрымИз-за нарушения законодательства Украины, и требований Евроконтроля, например.
Прям как быстро все у нас начало работать. Прямо пулей! И все без проволочек! И взятки никто не берет. И суды честные, и реформа ЖКХ пошла (Вы мне только не рассказывайте, я в профильном университете преподаю).LWIEV писав:
Добились того, що скасували половину (!) дозволів в економіці, дерегуляція йде повним ходом, освітня реформа врятована (новий закон про освіту + реанімація ЗНО), МЗС нарешті став дипломатичним відомством, громадський сектор ніколи не брав на себе стільки відповідальності (див. хоча б Реанімаційний пакет реформ), конституційна комісія працює (нарешті після паралічу, це процес на 2-3 роки), експертні і урядові групи по децентралізації і реформі місцевого самоврядування працюють, підготовка реформи ЖКХ (т зв Угода мерів) - повним ходом, нарешті є суспільна воля на реформу системи правоохоронних органів і системи юстиції, підписана Угода про Асоціацію і DCFTA (Угода про вільну торгівлю, хоча деякі положення вступають в дію з наступного року, експортери вже отримали доступи на більшість ринків - бізнес асоціації в Дніпрі, Києві, Львові повним ходом освоюють можливості - подивіться тематики круглих столів і конференцій по галузях), в червні отримаємо нарешті відкриту дорогу до Відкритого неба, вчора ВР проголосувала два ключові законопроекти (лишились чотири рішення) для скасування візового режиму з ЄС...
Нє, Alександр, якщо Вам Врадіївка з Межигір'ям миліші, то нема питань
Я буду только рад, если Майдан пойдет на пользу стране. Но на данном этапе Украина отброшена на десятилетия назад. Может это шаг назад, чтобы потом сделать два прыжка вперед? Хотелось бы верить.