Міжнародний аеропорт Львів

Закрито
E-145
A380
Контактна інформація:

Re: Львів аеропорт (IATA: LWO)

Повідомлення E-145 »

сам бы полететь хотел с Жулян во Львов. думаю, это должно было б быть дешевле....... Да и чисто по личным интересам хотелось бы испытать взлет из Жулян. На Москву летал, но это было за Царя Гороха. Хочется пронзится современными возможностями
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

ничего особенного там нет кроме ооочень долгого выезда на рулежку
E-145
A380
Контактна інформація:

Повідомлення E-145 »

ну все же, сама суть.... я ооочень давно там не был, уже даже и не помню, как туда добратся. Разные юди говорят разные маршруты
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

На новому терміналі завершено монтаж скляних фасадів
http://areny.lviv.ua/index.php?option=c ... 50&lang=uk

Середа, 02 лютого 2011 17:41
На новому терміналі міжнародного аеропорту «Львів» завершено монтаж скляних фасадних систем. Про це повідомив генеральний директор Державного підприємства «Дирекція з будівництва об’єктів до Євро 2012 у м. Львові» Володимир Шадрін. Загалом на фасаді нового терміналу було встановлено 9600 м² скляних панелей. Вони розташовані на всіх сторонах основної споруди та на двох сторонах галереї нового терміналу. Використання скляних фасадних систем дозволить забезпечити максимальне проникнення денного світла всередину споруди.

Окрім того, на новому терміналі тривають роботи з влаштування керамогранітного та алюмінієвого фасадів. Також продовжуються внутрішні оздоблювальні роботи у основній частині споруди та прокладання інженерних систем водопостачання, водовідведення, вентиляції, електричних та слабострумних мереж. Найближчим часом буде завершене встановлення даху над усією спорудою терміналу.
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Проектанти у Львові додумалися скоротити злітну смугу аеропорту
Проектанти задумали скоротити злітно-посадкову смугу нового аеродрому «Львів», що будується до «Євро-2012» на 150 м. Керівництво міста та області категорично проти.

Про це сьогодні йшлося на виїзній нараді по єврооб’єктах Львова..

Голова ЛОДА Михайло Цимбалюк пояснив, що проектувальники керуються тим, що це здешевить будівництво об’єкту. Однак, цього робити категорично не можна, тому вони проти.. Як зазначив мер міста Андрій Садовий, авіакомпанії, у яких відсутні малі літаки, не зможуть використовувати цю смугу. Це серйозно обмежить рух літаків.

Губернатор додав, що слід думати не лише про «Євро-2012», а й перспективу. Бо Львів може втратити багатьох авіаперевізників. «Ми доведемо проектантам, що не на цьому слід економити», – наголосив він і додав, що звернеться з цього приводу до керівництва держави. Адже саме воно і віце-прем’єр Борис Колесніков прийматимуть остаточне рішення.

Також Цимбалюк розповів, що звернеться до Президента, аби той доручив генпідряднику не закривати аеропорт на час реконструкції, як цього вимагають фахівці. Бо це призведе до величезних втрат для міста. Окрім того, він додав, що впродовж місяця вже буде готовий проект внутрішнього дизайну нового терміналу. Його планують оздобити таким чином, щоб «було видно, що це Західна Україна, та зі збереженням традицій».Окрім того, очільники роздумують над тим, як використовуватиметься старий термінал.

http://zik.com.ua/ua/news/2011/02/07/271021

Это даже не трава... это чистый снег :lol: :lol: :lol:
Сейчас по проекту 3500, изначально планировалось 3200. Даже если до 3000 сократят, 767 без проблем сможет садиться. Даже сейчас 767 спокойно садится на 2500... Что-то они там таки употребляют :girlhost:
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

http://daily.lviv.ua/?page=euro_photo&s ... 1_aeroport
Фоторепортаж з будівництва нового терміналу аеропорту "Львів". 07.02.2011
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

бу-га-га

Во Львове строят полосу по проекту, который не прошел госэкспертизу
Добрий день.
питання відносно цієї новини
який зараз проект (довжина), і з якої довжини вони хочуть зменшити?
влітку Альтком казав, що довжина за існуючим проектом 3500, міська влада
активно вимагала, щоб смуга була 3800 і аеропорт не закривали.
Доброго дня,

Зараз проект реконструкції злітно-посадкової смуги перебуває на
державній експертизі. Роз'яснення з цього питання будуть надаватись
після офіційних висновків експертизи.

--
З повагою,
менеджер із зв'язків з громадськістю
ДП "Дирекція з будівництва об'єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові"
Мар'яна Куземська
ATk
A380
Контактна інформація:

Повідомлення ATk »

Ну после того как было недавно заявлено что проектные работы по терминалу Д выполнены уже аж на целых 80% - чего удивляться;)
Toronto_guy
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Toronto_guy »

Ой, то такэ. Таварищщи докладывали Самому Чивокуни, что Донецкий терминал до ноября 2010 оденут в стекло, запустят тепло и зимой будут унутрях обои клеить и побелку))) А Львов уже застеклили, еще заработаются и в этом году сдадут ненароком...
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Так же Львів мали б по планах здавати в жовтні, але чомусь по пресі гуляє тепер грудень'11
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Ну в плане информации Львов остался в далеком совке...
совок совченный там
E-145
A380
Контактна інформація:

Повідомлення E-145 »

да.....был я там недавно, не могу не согласится....
Flieger

Повідомлення Flieger »

Olek писав:Ну в плане информации Львов остался в далеком совке...
совок совченный там
Вам виднее :smile:
А толку, что Харьков в этом плане намного доступней? Зато сколько авиалиний во Львов летают и сколько в Харьков?
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

открытость это не только информация. Это сервис, взаимодействие с клиентами.
Просто где-то пассажиров держат за быдло, а где-то им создают условия. Разница, думаю, понятна?
Аэропорт Вроцлав небольшой по европейским меркам. Борисполь в разы больше, и что это меняет? Борисполь из-за того, что туда летает больше авиакомпаний, не становится аэропортом европейского качества.
Что касается Харькова, то это первый частный аэропорт в Украине такого уровня. Элементарный пример — в Борисполе привокзальная площадь в игровых автоматах и прочих таксокиосках. И никто палец о палец не ударит, чтобы это убрать. В Харькове привокзальная площадь чистая. То, что я там видел в 2007 году, когда летал на Москву, и то что сейчас — две большие разницы.
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

а що унікального літає у Львів? З Харкова є взимку авіа-лижі, з Харкова є Грузія та Вірменія. З Харкова ніби планували запустити чартерний Дубай. Поміняю це щастя на КарпатЕйр :)
E-145
A380
Контактна інформація:

Повідомлення E-145 »

друзі, давайте миритися і не сперечатися. початок Євро нам покаже, який а/п, що зміг вдосконалити..... хоча... це скоріше покаже, чого добилася влада для розвитку того чи іншого а/п. Також, європейці потім самі скажуть. Не нам судити, бо процентів на 90 будутьь обслуговувати не нас, особливо на Євро.
Хвилинку терпіння. Сьогоднібув на нараді (по долгу служби, ітіть єго) по терміналу Д в KBP. Тепер ненавиджу турків (генпідрядчиків) та вузькооких (кредиторів)..... Довго описувати чому так, скажу коротоше: у нас не так, як у них і вони парять нам свої технології, досілі нам невідомі, особливо по Системам Контролю Доступу (моя службова прерогатива). Я не те щоби о**євал.... я просто іншого слова не знаю
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

ну відносно японців я ще раніше писав, що вони лише третину вартості будівництва покривають, а вимагають по повній програмі, починаючи з головного — проекту. Я вже мовчу про стиль терміналу... це якась Азія.... блін, але ж в Азії вже давно від такого стайлу відійшли....
E-145
A380
Контактна інформація:

Повідомлення E-145 »

і то парили нам......але, їм там шось Служба якості пояснювала на англ. мові - мене вже не було там, так як службові обов"язки. прийшлося покинути!
E-145
A380
Контактна інформація:

Повідомлення E-145 »

цікаво було б послухати думки беспосерредньо працівників LWO, щось не дуже вірю я офіційним ЗМІ
Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість