це я трохи погарячкувавKKS писав: Видно в Києві Млату доброго не буде.... весь млат поїхав на схід
Flight Radar 24 (FR24)
Re: Flight Radar 24 (FR24)
у візза взагалі було....
08, 26, 36R, 18L смуги змінювали як рукавички
ЗІ Град зараз такий немаленький О_О
08, 26, 36R, 18L смуги змінювали як рукавички
ЗІ Град зараз такий немаленький О_О
Востаннє редагувалось 17 травня 2014, 01:19 користувачем KKS, всього редагувалось 1 раз.
Там сейчас в G150 драма. Зайти не могут, порывы ветра, гроза. Пиытаютсяснова сесть визуально на 36R. Wizz сел.
Судячи по погоді, люфти з Франкфурта теж будуть по непогоді заходити.AQS писав:Там сейчас в G150 драма. Зайти не могут, порывы ветра, гроза. Пиытаютсяснова сесть визуально на 36R. Wizz сел.
Не думаю. Досить сильний вітер. Гроза відходить.KKS писав:Судячи по погоді, люфти з Франкфурта теж будуть по непогоді заходити.AQS писав:Там сейчас в G150 драма. Зайти не могут, порывы ветра, гроза. Пиытаютсяснова сесть визуально на 36R. Wizz сел.
На Русановке и капля не упала)))AQS писав:Не думаю. Досить сильний вітер. Гроза відходить.KKS писав:Судячи по погоді, люфти з Франкфурта теж будуть по непогоді заходити.AQS писав:Там сейчас в G150 драма. Зайти не могут, порывы ветра, гроза. Пиытаютсяснова сесть визуально на 36R. Wizz сел.
Я не розумію!
Як так, було куча F- радарів біля Києва. І Млат пропадав з західного підходу десь над Новоградом, ну максимум Черняховом. А зараз МЛАТ з дальноього 18L.... це як? ні нових радарів, а млат вже такий як в Амтсердамі, де в кожному 5му домі - F- коробка
Як так, було куча F- радарів біля Києва. І Млат пропадав з західного підходу десь над Новоградом, ну максимум Черняховом. А зараз МЛАТ з дальноього 18L.... це як? ні нових радарів, а млат вже такий як в Амтсердамі, де в кожному 5му домі - F- коробка
А що це за "мод" з пікчею внизу?AQS писав:До сих пор не видел военные ВС на FR24
ПС цей борт літав в Данію за чимсь, і замлатився десь від Рівного
Це не "мод" FR24. Просто зкопіював фото з нету.KKS писав:А що це за "мод" з пікчею внизу?AQS писав:До сих пор не видел военные ВС на FR24

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Також це помітив ... Не думаю, що додавання F- коробок в Мінську та Дніпрі якось вплинуло на MLAT біля дальнього 18L. Може тестують/запустили MLAT для T-свистків? Ніби ж dump1090 timestamp'и навчився передавати, а координати свистка FR24 отримує при реєстрації фідераKKS писав:Я не розумію!
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Щось я розмріявся ... ось вона правильна відповідь: F-UKKK4 
Чекаєм на анонс

Чекаєм на анонс

та навіть якщо й dump1090 і шось там навчився.... то синхронізація по часу, та й точні координати з вистоою - не передаються.
F-UKKK4 нарешті. Але де бліна трійку діли

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Цього не достатньо для синхронізації по часу ?KKS писав:та навіть якщо й dump1090 і шось там навчився.... то синхронізація по часу, та й точні координати з вистоою - не передаються.
Код: Виділити все
Added a new command line switch, "--net-beast". This causes the output from Dump1090 to be in Beast binary format, containing the 6 byte timestamp data.
--lat <latitude> Reference/receiver latitude for surface posn (opt)
--lon <longitude> Reference/receiver longitude for surface posn (opt)
А сам час в тебе вірний? в мене 14:40, в тебе 14:35, а насправді 14:37... багато так намлатим?popTAB писав: Цього не достатньо для синхронізації по часу ?Код: Виділити все
Added a new command line switch, "--net-beast". This causes the output from Dump1090 to be in Beast binary format, containing the 6 byte timestamp data.

чисто теоретично тут має бути ще висота. Бо одне діло коли ти на 50,30 координатах і на 200м висоти, а зовсім інше коли на 5000м висоти, але координата та ж. Тобто похибка вже як мінімум на 5км.popTAB писав: А для координат ніби є ось таке добро:Чи там точність ріжеться?Код: Виділити все
--lat <latitude> Reference/receiver latitude for surface posn (opt) --lon <longitude> Reference/receiver longitude for surface posn (opt)
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
NTP вже відмінили для синхронізації часу?
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Україна в фаворі

F-UKLN3 activated in Chernivtsi, Ukraine
в мене win7 від самунгу.... 3 дефолтні нтп - не працюють.popTAB писав:NTP вже відмінили для синхронізації часу?
якісь лівий - працює, пише синхронізовано. Але на око - час не змінюється. А на завтра приходить лист від плейнплоттера - мол ваш час не синхронізований, і млату в ПП не буде.
Тобто хтось синхронізувався, хтось ні... і виходить білеберда.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість