Ваша з Олександром іронія відверто дивує, бо ви або заангажовані, або не хочете розуміти суть написанорго. Нагадаю ще раз для усіх:AlBad писав:А самые упоротые скажут вот так:Alександр писав:Сейчас Вам расскажут, что даже если Вам доплатят, в Россию летать нельзя. То есть простому украинцу лучше не лететь вообще.
"Нє%уй шастать. Ще б поїзди зупинить і автобуси не пускати." (с)
Тепер на пальцях пояснюю, що це означає. Літати чи не літати — вибір кожного. Родичі та батьки — це святе. Розумна людина на те і розумна людина, щоб вирішувати це самостійно.nik-dem писав: Стосовно морально-ідеологічного підґрунття подорожей до Москви чи через Москву інакше, щоб відвідати родичів, нічого не казатиму. Розумним людям і так все зрозуміло.
Додатково разом із цим я виказав свою позицію, натякаючи трошки, що грошові знаки далеко не все вирішують у цьому житті. Як на рівні одного індивіда, так і на рівні цілої держави.
А взагалі мені б хотілося дізнатись конкретно від противників санкцій з боку України, що б вони хотіли мати натомість? Також мені було б цікаво зрозуміти поєднання у голові таких взаємовиключних речей, як
1. «Україна воює з Росією, але не вводить санкції, це непослідовно з нашого боку».
2. Україна ввела санкції — «це погано», «страждають прості люди» і так далі за списком.