Міжнародний аеропорт Львів
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Re: Міжнародний аеропорт Львів
насправді, вчасно поданий автобус, швидка висадка з літака, координація людей під час заповнення автобуса. (подали інший, щоб тісно не було)
привітні з ПОСМІШКАМИ персонал. Митники, чемно, чітко і швидко розповідють що і як. Багаж, гружчики руками ставлять у куточок кімнати по порядку,..., коли митники подивились на сканері сумку, сказали Щасливої дороги! (чесно, ніби від душі бажали)
коли я сказав, що запізнююсь на потяг, мене першого пустили, оперативно. (я таке у вісні міг собі представити)
привітні з ПОСМІШКАМИ персонал. Митники, чемно, чітко і швидко розповідють що і як. Багаж, гружчики руками ставлять у куточок кімнати по порядку,..., коли митники подивились на сканері сумку, сказали Щасливої дороги! (чесно, ніби від душі бажали)
коли я сказав, що запізнююсь на потяг, мене першого пустили, оперативно. (я таке у вісні міг собі представити)
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
бізнес-джетом прилетіли, вихід через VIP-коридор?
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
що значить вихід через віп коридор?
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
ну то шо зліва, якщо стояти лицем до входу ... VIP сектором ТО назвати ж не можна 

- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Чесно, не памятаю як воно там. Як на мене інфрастурктура там така, що віп слово не вживається. Тому чи то було віп чи ні, навіть не знаю. Якась така кімнатка маленька (яка має туалети) і в коридорі митники паспорт дивляться.
Маленьке уточнення. Митники дивляться пагаж, а паспорта - прикордонники. То трохи різні служби
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
це 2 сектор центрального залуdubno писав:насправді, вчасно поданий автобус, швидка висадка з літака, координація людей під час заповнення автобуса. (подали інший, щоб тісно не було)
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
от якби митники не дивилися ваш багаж - ось тоді б і дякували за оперативнісь та приємні враження. Ви ж йшли по зеленому коридорі, чи не так? В цивілізованому світі з зеленого коридору на сканер митрики відбирають хіба підозрілих лічностєй ... а у нас всі підряд скануються!
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
воно то так, згідний, але я порівнюю наприклад з Борисполем, для мене це один стрес... а тут все швиденько.
Та ні, в Борисполі місяць тому було теж швидко, правда вантажники швиряли сумки не по дитячому, ввічливості не було, але й багаж мій нікого не зацікавив, так як виглядав доволі безобідно. Від виходу з автобуса до виходу на стоянку авто в мене зайняло 20 хвилин.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Тоже був "приємно" здивований тим скануванням у Львові минулої осені. Але "щасливої дороги" кажуть щиро.popTAB писав:от якби митники не дивилися ваш багаж - ось тоді б і дякували за оперативнісь та приємні враження. Ви ж йшли по зеленому коридорі, чи не так? В цивілізованому світі з зеленого коридору на сканер митрики відбирають хіба підозрілих лічностєй ... а у нас всі підряд скануються!

Ось збираюсь знову побувати через пару тижднів. Побачу що там нового. Якщо Львів не закриють.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
якщо "пара тижнів" не закінчуються в жовтні, то не закриють 

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
кілька фоток львівського ремонту: http://www.panoramio.com/user/4147981/t ... E%D0%92%22
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Проект розбудови аеропорту у Львові до ЄВРО-2012
http://stadion.lviv.ua/ua/project_airpo ... userid=453
http://stadion.lviv.ua/ua/project_airpo ... userid=453
приколньо, але то по суті фотки стандартних щітів біля ділянки будівництва... шкода, що не на всіх фотках можна розгледіти інформвцію...
Але якось дивно вони будують ту коробку... тобто частинами
http://stadion.lviv.ua/makethumb.php?pi ... .jpg&w=800
Але якось дивно вони будують ту коробку... тобто частинами
http://stadion.lviv.ua/makethumb.php?pi ... .jpg&w=800
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
дивно, що телетрапи невідомо на які стадії приєднають 

телетрапы присоединят в самом конце.. и не факт, что в первые месяцы эксплуатации
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
і не факт, що вони потрібні будуть ... як ан24\даш8\атр\сааб з телетрапу грузити? 

ну якщо ту-134 телетрапілі, то в чому проблема інші невеликі
львівський товаріщ каже, що був рейс Air Zena Georgian Arways Тбілісі - Львів і питає, що то таке
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], Google [Bot] і 0 гостей