Борисполь аэропорт (IATA: KBP)

авионик
Airbus A318
Контактна інформація:

Re: Борисполь аэропорт (IATA: KBP)

Повідомлення авионик »

а тем временем проезд в полёте 50 гривенников до Харьковской. Покращення! БГГГ
LWIEV
A380
Контактна інформація:

Повідомлення LWIEV »

Не мав би проблеми з ціною, будь сервіс нормальним як у Швехаті, наприклад.

Але хамські водії, які розмовляють по мобільному під час руху, тьотки-білетери, валізки в проході "а шо вони вам сильно мішають", стоячі пасажири, запотілі зсередини склопакети в автобусах, поламані сидіння, шансон або русскоє радіо - це зло. Адський маршрут, виплодок чиєїсь корупційної монопольки.

Чим швидше з'явиться конкуренція, тим краще.
Glucker
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Glucker »

И, что характерно, этот "АТАСС-бас" уже не одну смену власти пережил. Т.е. с новым руководством соответствующих инстанций общий язык находят очень легко и быстро.
Сколько теперь стоит билет на это недоразумение оп полному маршруту?
А под Евро-2012 работал же коммунальный автобус до метро за 10грн. Однако, его быстро убрали.

П.С.: таксисты на метро "Харьковская" предлагают альтернативу скайбасу в виде услуги перевозки 4 пассажиров в машине по цене скайбаса?
aviarivne
Airbus A321
Контактна інформація:

Повідомлення aviarivne »

Чим вам скайбас не підходить? Нормальний автобус, головне сідайте у ті великі.. а не маршутки.
там всі виховані, водій норма, квиточки роздає. Ніяких там диспетчерів немає, водій все розрулює швидко:)
а стоячі пасажири.... ну а представте, він на харківській не стане, а люди чекають на нього... як тоді? Тут без варіантів, стоячі будуть.
Valdys
A380

Повідомлення Valdys »

aviarivne, Ви були в нормальних аеропортах?

Якщо так, то маєте зрозуміти, чим жлобобас не підходить...

це не сервіс, не просто жах і ціна тут ні до чого...
aviarivne
Airbus A321
Контактна інформація:

Повідомлення aviarivne »

Valdys

жлоббас вартує 2 євро, навіть менше до харківської, а до ЖД 3 євро... норма ціна, якщо порівнювати ціну трансферів з аеропортами європи.
Ви хочете таке все новеньке як у Жироні чи Брюселі, але платити 2 євро багато.
На ті гроші то супер сервіс, автобуси великі вмісні, вай-фай є, щоправда не робить, але ж є 8-) пєчка зимою працює... що вам не вистачає?
Valdemar
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Valdemar »

aviarivne писав:Valdys

жлоббас вартує 2 євро, навіть менше до харківської, а до ЖД 3 євро... норма ціна, якщо порівнювати ціну трансферів з аеропортами європи.
Ви хочете таке все новеньке як у Жироні чи Брюселі, але платити 2 євро багато.
На ті гроші то супер сервіс, автобуси великі вмісні, вай-фай є, щоправда не робить, але ж є 8-) пєчка зимою працює... що вам не вистачає?
В конченой Москве, уже сколько лет автобус до метро Домодедово - 100 руб(40 грн) маршрутка - 120 руб(48 грн.) А в большинстве европейских стран, в аэропорт ходит общественный транспорт
aviarivne
Airbus A321
Контактна інформація:

Повідомлення aviarivne »

А в большинстве европейских стран, в аэропорт ходит общественный транспорт
Якщо аеропорт у місті то так. А якщо не у місті? Скільки він вартує? 8-)

іншими словами, питання в ціні чи в якості жлоббасу?
ValNK
Airbus A320
Контактна інформація:

Повідомлення ValNK »

aviarivne писав:

Насправді, мова не про вартість, а про якість. Зі Скіпхола автобус вартує 2.9 Євро, з Ф'юмічіно - 10 Євро. Але не можна порівнювати якість автобусів в Італії та Україні.
Valdys
A380

Повідомлення Valdys »

aviarivne писав:

Ви або не читали моє повідомлення, або не були у культурному аеропорті...
До чого тут ціна...

Маршрутка - це не громадський транспорт, Скайбас - не транспорт в аеропорт.

Купити квитки можна онлайн?
Чи є якийсь розклад?
З роздрукованим електронним квитком можна поїхати? Як на кого на Вас будуть дивитись?! Ви будете жлобом у їх очах...
Водій має відкрити відсіки для багажу, закрити їх і вести автобус, ну і перевірити завчасно куплені квитки... на цьому його робота закінчується (ніякого зверхнього спілкування з пасажирами, приймання від них плати і слухання шансону, чи дебільної російської попси)
вай фай є там? Якісь оголошення зупинок, монітор з англ. мовою?, туалет це таке...не буду його вносити
що ще...
а...китайські автобуси це нормально? А Еталони нормально?
тетка з квитками це взагалі перебір...навіть писати про це не хочу...

І до чого тут Жирона чи Брюссель (я думаю Ви про Шарлеруа), там до Барси чи Брюсселя далекувато їхати... у нас же місто вже за 15 км від аеропорту...

он далеко ходити не потрібно...візьміть Будапешт... і звичайний міський автобус, який курсує до найближчого метро за 1 євро...відстань і по часу десь таке ж як у нас до Харківської було б...
але ж там нормальні автобуси, є місце для багажу, вони ходять 1 раз напевно у 10-15 хв. чого у нас так не зробити, взяти 2 ЛАЗи чи Богдани двохосьових і пускати їх що 30 хвилин... (у дорозі він буде десь 20-25 хв, + 5 хв стоянки), навіть з вартістю з (до) Харківської 30 грн. і все... Ви побачите тоді як би змінився той жлобобас, він би відчув конкуренцію... бо багатьом з чи до Харківської зручно + немає можливості попасти в пробку... Вигнати всіх грачів від Харківської і зробити рекламу і все...

але ж цього ніхто не хоче робити? А чому?! ...відповідайте самі...

стосовно FCO, проїзд на автобусі коштує від 4 євро, проїзд в громадському транспорту Рима здається 2 євро, тобто у два рази дорожче.
Ось і рахуйте наш найдорожчий транспорт метро за 4 грн, множте на 2 і задайтесь питанням...
Востаннє редагувалось 04 січня 2017, 12:06 користувачем Valdys, всього редагувалось 1 раз.
Bohdan_Lviv
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення Bohdan_Lviv »

aviarivne писав:

Автобус Havatas від аеропорту Сабіха до станції метро Кадикей в Стамбулі, відстань приблизно 35 кілометрів (майже то саме, що від Борисполя до південного вокзалу). Вартість 10 лір = 3 євро. Якість набагато краще, не порівняти зі скайбасом.
Вартість палива у Туреччині більша, зарплатні персоналу також.

Коли потрібно іхати з Борисполя у місто, користуюсь таксі імпульс. До Лівобережної = 140 грн, до Шулявки = 200 грн, в Ірпінь = 250 грн. Якщо їхати вдвох, то навіть дешевше виходить, ніж цей "жлобобас")))
aviarivne
Airbus A321
Контактна інформація:

Повідомлення aviarivne »

Valdys

де ви там бачили богдани.... раніше були якісь малі та китайські, зараз вже такі як на фото:

+диспетчерів вже немає. водій вихований, сам роздає квиточки і гарно дає здачу.

Чи могли б бути новіші автобуси, ніж на фото? ну звісно, я що проти? Але за 2 євро, то норма автобус і їде швидко і все там є:)
Вкладення
sky1.png
AlexK
A380
Контактна інформація:

Повідомлення AlexK »

Valdys писав: Купити квитки можна онлайн?
Чи є якийсь розклад?
На автобуси AirFrance у Шарль-де-Голі теж квитки продає водій.
Valdys
A380

Повідомлення Valdys »

ну лівий і правий китайці, по середині 20-ти річний європеєць якийсь...
та не в цьому ж суть...
що Ви до певних фраз хватаєтесь, квиток продає водій... не в цьому вся суть, я про проблему в цілому, а не про те хто що робить...

якщо для Вас Скайбас це кул, та будь ласка, користуйтеся.... це не мої справи. Але я туди не сяду і за 10 гривень, краще HOPIN замовив і поїхав куди потрібно...
aviarivne
Airbus A321
Контактна інформація:

Повідомлення aviarivne »

якщо для Вас Скайбас це кул, та будь ласка, користуйтеся.... це не мої справи. Але я туди не сяду і за 10 гривень, краще HOPIN замовив і поїхав куди потрібно...
Для мене не кул, але нормальний автобус в якому можна спокійно їхати в аеропорт. І ціна його наразі навіть мені адекватна, хоча десь в душі я також хочу по 5 грн.
North_West
A380
Контактна інформація:

Повідомлення North_West »

https://www.facebook.com/airportboryspi ... 6312319257
Шановні пасажири, через критичні погодні умови у регіонах України частково затримуються деякі внутрішні рейси аеропорту "Бориспіль". Погодні зміни ретельно відслідковуються. Будь ласка, слідкуйте за змінами у розкладі рейсів на он-лайн табло аеропорту
dmtr
A380
Контактна інформація:

Повідомлення dmtr »

Контроль на вході в термінал звісн найбільший маразм аеропорта зараз, хоча от згадую Ташкент - там ще і вимагали показати квиток роздрукований , є куди палати ще)))) а так зима, холод, як завжди сканер один не працює, за іншим сидять лінивці.

З доброго - з дитиною усюди персонал активно пропонує пройти без черг - і security, і паспортний - це далеко не в усіх аеропортах так, важливо і добре. Також ігровий простір для дітей в чистій зоні і добрий вибір віскі в duty free ))
AlexK
A380
Контактна інформація:

Повідомлення AlexK »

На табло вылетов Борисполя все вылеты с многочасовой задержкой. Вроде и снег не такой сильный (( Подруга летит из Стамбула, их рейс с 18:45 переносят всё время, последний раз до 0:40, при этом там снег не идёт, т.е. Борисполь не принимает.
Sentry
модератор
Контактна інформація:

Повідомлення Sentry »

AlexK, проснитесь. Стамбул завален уже который день, аэропорт работает с бешенным перегрузом. На этом рейсе я бы уж точно не обвинял Борисполь. Проблема наверняка в пропускной способности Стамбула, которая, несмотря на то, что снегопада уже нет существенно снижена. Зайдите на сайт ТК, посмотрите большое количество отмен на 10 и 11 января. Вылет из Стамбула с любым опозданием - победа в данной ситуации.
AlexK
A380
Контактна інформація:

Повідомлення AlexK »

Sentry писав:AlexK, проснитесь.
Во-первых, измените тон.
KBP1.jpg
KBP2.jpg
KBP3.jpg
Но, учитывая, что практически все задерживающиеся рейсы--МАУ, возможно, основная проблема у них, а не у Борисполя.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість