Борисполь аэропорт (IATA: KBP)

Inguri

Re: Борисполь аэропорт (IATA: KBP)

Повідомлення Inguri »

AlexK писав:
mischko писав:малось на увазі ІСАО - Індивідуальний Сертифікат Автотранспортного Обслуговування :-)
Як це тоді поєднується із авіаційною безпекою? А де є інфа про цей сертифікат?
та це ж жарт. чи ні?
AlexK
A380
Контактна інформація:

Повідомлення AlexK »

Inguri писав:
AlexK писав:
mischko писав:малось на увазі ІСАО - Індивідуальний Сертифікат Автотранспортного Обслуговування :-)
Як це тоді поєднується із авіаційною безпекою? А де є інфа про цей сертифікат?
та це ж жарт. чи ні?
яка частина жарт?
ATk
A380
Контактна інформація:

Повідомлення ATk »

Я правильно понимаю, что ежели вызвать такси , то посадка все равно на парковке?

И как насчет цен в этой первой линии? если они по очереди подъезжают то никакой конкуренции де-факто нет.
Inguri

Повідомлення Inguri »

AlexK писав: яка частина жарт?
[/quote]

Про ІСАО. А що, справді мій брат на власному авто не зможе по-людськи мене зустріти в Борисполі без цього сертифікату? Щоб не йти за шлагбауми, на парковки(там є тротуари)?

Чому тоді на виліт не потрібен цей сертифікат?
Glotych
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Glotych »

Inguri писав:Про ІСАО. А що, справді мій брат на власному авто не зможе по-людськи мене зустріти в Борисполі без цього сертифікату? Щоб не йти за шлагбауми, на парковки(там є тротуари)?

Чому тоді на виліт не потрібен цей сертифікат?
Ему еще на руление придется разрешение у диспа получать. По AM-рации.
Bestfriend
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Bestfriend »

ATk писав:Я правильно понимаю, что ежели вызвать такси , то посадка все равно на парковке?

И как насчет цен в этой первой линии? если они по очереди подъезжают то никакой конкуренции де-факто нет.
Повторюсь, преференции получили только пару служб, которые приближенные... Остальное не меняется никак. Посадка или на втором этаже, или возле шлагбаума заезд/выезд.
koala
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення koala »

Люди, я влюблен в самолеты и хочу с женой как можно ближе понаблюдать за взлетом и посадкой. подскажите место возле аэропорта на гугл мэп, куда можно подъехать на машине как можно ближе к ВВП
kyk
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення kyk »

koala писав:Люди, я влюблен в самолеты и хочу с женой как можно ближе понаблюдать за взлетом и посадкой. подскажите место возле аэропорта на гугл мэп, куда можно подъехать на машине как можно ближе к ВВП
Есть один вход на территорию аеропорта "Борисполь" со стороны воинской части. Оттуда можно подойти к взлетной полосе на метров 150, если ближе - тогда уже на свой страх и риск )))
Так же можно понаблюдать с "Жулян" там все очень близко и есть холм для спортеров. Если выбрать загруженный денек, то можно попасть на взлет/ посадку каждые 20-30 мин (я смотрел по суботах) :fishnew:
jores
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення jores »

koala писав:Люди, я влюблен в самолеты и хочу с женой как можно ближе понаблюдать за взлетом и посадкой. подскажите место возле аэропорта на гугл мэп, куда можно подъехать на машине как можно ближе к ВВП
Вам сюда нужно. Заезд с улицы К.Маркса, а дальше идет грунтовая дорога вдоль забора аэропорта. Не Борисполь, конечно, но в качестве опыта посетить рекомендую. Особенно, когда Дуглас от Дартс куда-то улетает.
Вкладення
1.jpg
Serg_V
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Serg_V »

Вопрос разбирающимся людям.
Смотрю периодически на FR24 и вижу что полоса 18п/36л практически не используется. Я понимаю что от единственного функционирующего терминала она далеко и нет резона ее юзать, так возможно до наступления лучших времен ее целесообразно законсервировать?
nik-dem
A380
Контактна інформація:

Повідомлення nik-dem »

Serg_V писав:Вопрос разбирающимся людям.
Смотрю периодически на FR24 и вижу что полоса 18п/36л практически не используется. Я понимаю что от единственного функционирующего терминала она далеко и нет резона ее юзать, так возможно до наступления лучших времен ее целесообразно законсервировать?
Цю смогу часто використовують вантажні літаки, що обслуговуються в терміналі F.
Lo.
Airbus A320
Контактна інформація:

Повідомлення Lo. »

nik-dem писав:
F уже грузовой?
Serg_V
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Serg_V »

Lo. писав:
nik-dem писав:
F уже грузовой?
Наскільки мені відомо, до того моменту коли термінал F стане вантажним, необхідно значна маса часу, фінансів та зусиль, що в сьогоднішній ситуації множить цей проект на нуль.
Стосовно вантажних літаків, хіба доцільно використовувати полосу заради дуже невеликої кількості їх взльотів - посадок? Чи перевести їх також на другу полосу немає можливості с технічних або інших причин?
nik-dem
A380
Контактна інформація:

Повідомлення nik-dem »

Lo. писав:
nik-dem писав:
F уже грузовой?
Може ще й ні, але вантажні літаки стоять на пероні S.
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

був сьогодні в Борисполі на "ранковій хвилі". Дуже погано організовано процес реєстрації - стоять довжелезні черги по 30+ людей в хвості, на стійки 1-9. Коли ці "хвости" починають впиратись в "хвости" на протилежні стійки прибігають працівниці аеропорту з радісною новиною, що тепер ще відкрили з 20 по 25 (чи щось таке). Народ ломиться туди. Я не побіг. В результаті стояв 45хв, аж нарешті зміг здати свій багаж.

Довелось тричі (тричі, Карле) показувати свій дозвіл на проживання в країнах Шенгену - спочатку на реєстрації, потім прикордоннику, потім ще раз на посадці. На посадці вони якогось дідька почали мене розпитувати про вклейки в моєму паспорті (там тимчасові дозволи на проживання моїх дітей, на час, коли їм робили окремі пластикові картки-дозволи). Я розумію, що а/к бере на себе певні ризики, в разі, якщо мене не впустять в пункт призначення і вліплять депортацію. Але ж на першій стійці теоретично я міг би навіть не показуватись (якби не мав багажу, який слід здати), то навіщо там з'ясовувати візову ситуацію - робіть це на посадці.

На контролі безпеки працівниця просто сяє ввічливістю:
-Ожидаєм! (Не "зачекайте будь-ласка", не "зачекайте", не "подождите", а оце безособово-совкове "ожидаєм"). Пришестя ожидаєм?

Я зажрався в Європі, чи у вас теж такі враження від українських авіареалій?
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

Тут ще й такий аспект проблеми з довгими чергами на реєстрації. Я прибув в аеропорт рівно за 2 години до вильоту. 45 хвилин стояв на реєстрації, якийсь час пішов на прохід авіабезпеки і прикордонників. Коли я нарешті потрапив у галерею з виходами на посадку в мене практично не було часу на ранкову каву чи повештатись по д'юті фрі витрачаючи залишки моїх гривневих активів, які мені геть не потрібні в Амстердамі.

Багато є балачок і думок, що аеропортам слід збільшити надходження від неавіаційної діяльності, як от збори з торгових точок на території аеропорту. Але я жодною з цих точок не зміг скористатись, коли 45 хвилин стояв в черзі на реєстрацію. Це згаяний час для мене і недоотриманий прибуток для аеропорту. З цим треба щось робити.
AlexK
A380
Контактна інформація:

Повідомлення AlexK »

mischko писав:Тут ще й такий аспект проблеми з довгими чергами на реєстрації. Я прибув в аеропорт рівно за 2 години до вильоту. 45 хвилин стояв на реєстрації, якийсь час пішов на прохід авіабезпеки і прикордонників. Коли я нарешті потрапив у галерею з виходами на посадку в мене практично не було часу на ранкову каву чи повештатись по д'юті фрі витрачаючи залишки моїх гривневих активів, які мені геть не потрібні в Амстердамі.

Багато є балачок і думок, що аеропортам слід збільшити надходження від неавіаційної діяльності, як от збори з торгових точок на території аеропорту. Але я жодною з цих точок не зміг скористатись, коли 45 хвилин стояв в черзі на реєстрацію. Це згаяний час для мене і недоотриманий прибуток для аеропорту. З цим треба щось робити.
Напишіть про це Борисполю (у них є фейсбук і інші форми зв'язку, включно з анкетою пасажира на сайті) і в Мінінфраструктури (вони теж є в фейсбуку, включно з зам мінінстра). Якщо дійсно хочете, щоб ваш відгук почули.
Igoresha
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Igoresha »

mischko писав:був сьогодні в Борисполі на "ранковій хвилі". Дуже погано організовано процес реєстрації - стоять довжелезні черги по 30+ людей в хвості, на стійки 1-9. Коли ці "хвости" починають впиратись в "хвости" на протилежні стійки прибігають працівниці аеропорту з радісною новиною, що тепер ще відкрили з 20 по 25 (чи щось таке). Народ ломиться туди. Я не побіг. В результаті стояв 45хв, аж нарешті зміг здати свій багаж.

Довелось тричі (тричі, Карле) показувати свій дозвіл на проживання в країнах Шенгену - спочатку на реєстрації, потім прикордоннику, потім ще раз на посадці. На посадці вони якогось дідька почали мене розпитувати про вклейки в моєму паспорті (там тимчасові дозволи на проживання моїх дітей, на час, коли їм робили окремі пластикові картки-дозволи). Я розумію, що а/к бере на себе певні ризики, в разі, якщо мене не впустять в пункт призначення і вліплять депортацію. Але ж на першій стійці теоретично я міг би навіть не показуватись (якби не мав багажу, який слід здати), то навіщо там з'ясовувати візову ситуацію - робіть це на посадці.

На контролі безпеки працівниця просто сяє ввічливістю:
-Ожидаєм! (Не "зачекайте будь-ласка", не "зачекайте", не "подождите", а оце безособово-совкове "ожидаєм"). Пришестя ожидаєм?

Я зажрався в Європі, чи у вас теж такі враження від українських авіареалій?
Нет, не зажрались. Вообще, пока у меня складываются впечатления, что из тех, с какими национальностями приходилось сталкиваться, французы и украинцы - самые противные. Французы охреневают от своей ненависти к английскому, украинцы - от "понтов", что слетали в пункт Х, при том чем ближе этот пункт к "мегапопулярным Турциям и Египту", тем степень охреневания больше (чисто моё субъективное мнение).

Хотя, на паспортном контроле в Борисполе что на отлёте, что на прилёте со мной были вежливыми (даже счастливого полёта желали).
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

На паспортному контролі все ок, хоча я не розумію, навіщо прикордоннику дивитись в мій шенгенський дозвіл на проживання. Його діло з'ясувати, чи нема в мене заборони на виїзд з України і все. А куди я хочу летіти, і чи маю на це право - це не його діло. Інша річ, що так вимагає закон (по дибільному написаний, як казав мій тезка).
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Якщо у вас нема дозволу на в'їзд в країну призначення - значить він у вас таки є в нелегальній формі :) Подвійне громадянство ж не легальне, от і виловлюють тих хто виїжджає по одному паспорту, а в'їжджають по іншому
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей