Туристическо-авиационный)))niagara писав:Это туристический форум или авиационный ?Valdemar писав:У меня 2 пары летали на Браво в Хургаду с ТПГ.
Никаких проблем.
Горячее питание во время полета и туда, и обратно. Все вовремя. Всем довольны. Цена в Альбатрос, была ниже чем у остальных операторов.
Bravo Airways
Re: Bravo Airways
Имиджевый проэкт закончился....Киев-Одесса - закрывают
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Совсем или до лета? Зимой, думаю, он действительно совсем в убыток летает.
Ну отменили рейсы на февраль-март. Остальных в системе и так не было. Возможно, летом вернутсяSentry писав:Совсем или до лета? Зимой, думаю, он действительно совсем в убыток летает.
Очень хороший пример адептам билетов по 20 евро по поводу лоу-костов на внутренних направлениях
Привіт всім,
Маю питання, хто знає де цим літом Липень-Серпень можна буде злапати МД80? Дуже хочеться цим літом покататися на цьому динозаврі. Може є ще якісь ак які використовуватимуть МД80 цим літом на рейсах до Турції, Єгипту, Кіпру чи в ідеалі Греції.
Дякую всім!
Марко.
Маю питання, хто знає де цим літом Липень-Серпень можна буде злапати МД80? Дуже хочеться цим літом покататися на цьому динозаврі. Може є ще якісь ак які використовуватимуть МД80 цим літом на рейсах до Турції, Єгипту, Кіпру чи в ідеалі Греції.

Дякую всім!
Марко.

Анда эйр(тур оператор Феерия). Браво(Турция, Черногория, Албания, Египет(возможно на Боинга), Болгария, тур оператор ТПГ)marik154m писав:Привіт всім,
Маю питання, хто знає де цим літом Липень-Серпень можна буде злапати МД80? Дуже хочеться цим літом покататися на цьому динозаврі. Може є ще якісь ак які використовуватимуть МД80 цим літом на рейсах до Турції, Єгипту, Кіпру чи в ідеалі Греції.![]()
Дякую всім!
Марко.
- artml
- A380
- Контактна інформація:
Браво з Рівного — буде пригода 2 в 1 

Дякую! Можна буде і з Рівного) мені ролі не грає, головне що б на динозаврі покататися)
у Вас екшена в житті не вистачає?!
як це зрозуміти?Valdys писав:у Вас екшена в житті не вистачає?!
Бажання є на даному типі політати, а в Європі крім Волатели в Іспанії, більше нема МД80/Б717 з яких я знаю. Минулого літа був шанс полетіти на 717 з Фаро, але не збіглося(
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
А як жеж Meridiana ?
Якось і забув за них, дякую за підказку!) Оскільки проживаю в Англії, Meridiana використовує на рейсах в Гатвік 737, авіакомпанії Air Italy(popTAB писав:А як жеж Meridiana ?
Все одно ж літом їхати в Україну) то що б лишній раз круг заради літака не мотати в Італію/Іспанію, злітаю від нас) плюс і так дівчину треба десь везти на море) Жалко що до Одеси його не використовують з Києва(
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Летіть на Сардинію, там кубло тих дугласів меридіани - заодно і на море звозите кобіту 

Стоп, хіба у Браво мд-80 є?
Не 82, 83
Не 82, 83
А звідки можна летіти найближче до України на Сарднію з Мерідіаною?popTAB писав:Летіть на Сардинію, там кубло тих дугласів меридіани - заодно і на море звозите кобіту
Здається 83, я мав наувазі серія 80)Valdys писав:Стоп, хіба у Браво мд-80 є?
Не 82, 83
Тоді про екстрим я писав, тому що літак то такий...
Гучний дуууужеее і стрьомний з виду)))
Гучний дуууужеее і стрьомний з виду)))
ВОТ С КИЕВА НА ЛЕТО.... НОРМАЛЬНЫЙ ВАРЕАНТ
НУ ИЗ КИЕВА Я НЕЗНАЮ ВО СКОЛЬКО
«Авиакомпания Браво» с 28.05.2017 - 22.10.2017 года открывает чартерный рейс по маршруту
Киев (Жуляны) - Анталия - Херсон - Анталия - Киев (Жуляны).
... ... ... ... ... ..., Вс.
Рейсы ВАУ 4526 - прилет в Херсон 10.00
Рейсы ВАУ 4525 - вылет из Херсона 11.30

«Авиакомпания Браво» с 28.05.2017 - 22.10.2017 года открывает чартерный рейс по маршруту
Киев (Жуляны) - Анталия - Херсон - Анталия - Киев (Жуляны).
... ... ... ... ... ..., Вс.
Рейсы ВАУ 4526 - прилет в Херсон 10.00
Рейсы ВАУ 4525 - вылет из Херсона 11.30
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей