і? позавчора вони не можуть отримати по зубам, а завтра піти в контраатаку і бути в цьому успішними?Alександр писав: Неудача возможна всегда. Только когда за позавчера сообщается, что "путинские прихвостни получили по зубам" или "после потерь в аэропорту путин запросил мира", а потом оказывается, что "все не так ребята", а штаб АТО вообще не знает положение дел, возникают вопросы.
Вы не понимаете про Турчинова. Просто не хотите понимать! Потому что, если бы включили мозг, Вам все бы стало намного понятнее в ситуации с его обстрелом.
чи як в совку знов? ВВВ... з 41 по сталінград стабільно відступаєм ( ніправа на перемогу). Сталінград - Берлін - стабільно наступаєм ( ніправа на відступ).
Цю ситуацію я пов'язую з тим що москалі в цей раз пішли на передок більшими силами, через це така ситуація.
Штаб ато може й не знає, але є купа локальних штабів які знають шо і як і на локальному рівні вирішують.
Ясне діло якби це все грамотно координувалось в глобальному рівні - було б краще.
Я? я не розумію пр оТурчинова поясніть! Судячи з ваших реплік ви знаєте положення Турчинова до 1 метра. в будь-яку секунду. Я не дивуюсь ні... таке можу КОЖЕН ХАРКІВ'янин.
Те шо він їде труби в ЗМІ чи не труби в ЗМІ - москалі знатимуть що поїхав, коли поїхав, і де чекати. Від ЗМІ то не залежить.
Чи ви вважаєте що москальска розвідка тільки те й робить що читає наші ЗМІ і робить на основі цього свої висновки?