Там больше транзитный поток, конечно, но убытками и пахнуть не должноfloMaster_ писав:что за бред?
полные самолёты по $600 RT - какие убытки?
Аэропорт Харьков (IATA: HRK)
Re: Харьков аэропорт - Kharkov International Airport (IATA:
-
Гість
откуда такая информация?gast писав:А кому нужна монополия, которая привозит ежемесячно 5ти значную суму убытка?
Из личной тайной корреспонденции...
Не верюgast писав:Из личной тайной корреспонденции...
Довіртеся здоровому глузду: Аеропорт готовий вже давно, полоса також, навіть якщо відкинути події останнього місяця - хоч одна команія заявила намір літати до Харкова з нового розкладу? А то ж Євро, пік літніх перевезень, а що буде після? Те саме і в Донецьку та ЛЬвові, в останній би всі ті, що були повернулись...
Это не значит, что австрияки летают с убытками
Их отчётность - не тайна, как и у других европейских компаний - там всё чёрным по белому...
Статистика за листопад є тут http://forum.airliners.de/index.php?showtopic=50608
Там є й інші місяці, за рік буде власне після оприлюднення. Я не можу дати вам інформацію,
але якщо Ви звернетесь до них в службу звязків з громадськістю - вони радо нададуть Вам відповідь.
Там є й інші місяці, за рік буде власне після оприлюднення. Я не можу дати вам інформацію,
але якщо Ви звернетесь до них в службу звязків з громадськістю - вони радо нададуть Вам відповідь.
http://investor-relations.lufthansa.com ... ahlen.html
Тут ще інформація для роздумів.
Тут ще інформація для роздумів.
Я не вижу цифр, которые говорят о нерентабельности харьковского рейса
Там повно цифр, які показують досі існуючі проблеми компанії. Зараз вона в пошуках нових ідей для їх вирішення, які приймуться рішення буде видно доволі скоро. Запитайте їх про рентабельність окремого харківського рейсу і прикиньте скільки він робить погоди, і чи вартує його зберігати.
Это домыслы из серии, а что было бы если бы. Осы летают в Харьков больше 10 лет. Конкурентов нет. Они скорее тип борта поменяют, чем рейс снимут?
Який борт поставлять? Немає чим заміняти - он на Кійов A319 під зав"язку літає - передати його на Харків під 20 паксів? За 10 років таких і подібних польотів і налітали сотню гігаЄвро боргів, опинилися під Люфтганзою і два з лишнім роки борсаються в тому самому поки без суттєвого успіху.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
послухати вас, зразу згадаєш що найкращий кредит - не виданий 
-
Flieger
Когда я летел вэтот раз, в бизнес-классе свободных мест не было, эконом-класс был заполнен на 50%. Я думаю, суббота - это не показатель. Месяц назад я летел в четверг, самоль был заполнен на 95%.
-
made_in_ukraine
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Щодо рейсів в Україну, то як раз вони для а/к - справжнє джерело прибутку. Сезонні корекції в розклад - загальна стратегія оптимізації витрат. Наприклад, щодо Львова, то на період зимової навігації вирішили скасувати рейси у вівторок відповідно до статистики, що велась протягом останніх 4 років (зважте, що львівські рейси скасовано лише в окремі вівторки. У ті дні, на котрі рейси у бізнес класі продані добре, рейси будуть виконуватись). Бyли плани закрити і суботу, але цьогорічні показники приємно втішили (ні відміну від кількості квитків на вівторок). В середині Lufthansa Group є особи, робота яких - відслідковувати дані про рейси та робити висновки про оптимізацію польотів. Харків, як раз, - дійна корова для Austrian. На відміну від Львова, зловити акційні квитки за 200-250 доларів практично неможливо.
Металлист улетел-таки на МАУ
-
Vasya
Как вам такое ???!!!
Президент Украины не приедет сегодня в Харьков из-за плохой погоды
Виктор Янукович сегодня не прилетит в Первую столицу. Харьковский аэропорт из-за тумана не сможет принять рейс президента
Об этом сообщила пресс-секретарь Харьковского аэропорта Елена Деревянко.
http://www.objectiv.tv/141211/64094.html
Президент Украины не приедет сегодня в Харьков из-за плохой погоды
Виктор Янукович сегодня не прилетит в Первую столицу. Харьковский аэропорт из-за тумана не сможет принять рейс президента
Об этом сообщила пресс-секретарь Харьковского аэропорта Елена Деревянко.
http://www.objectiv.tv/141211/64094.html
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей