Там з цих іранців значна частина вже давно отримала громадянство в тій же Канаді. Літали до родичів в гості, в чому їх вина?manjeroke писав: ↑10 січня 2020, 12:49Bagach писав: ↑10 січня 2020, 12:36 У мене таке відчуття, що я втратив друга... Тому що я всі літаки, на яких літав, жартома називаю "своїми друзями", чи "своїми літаками". Часто дивлюсь на них з вікна. На PSR літав до Вільнюса. Прикро також за МАУ. Дуже поважаю їх, скільки б помиїв на них у фейсбуках не виливали. Я МАУ відносно літав мало - 14 рейсів, і жодного разу не стикався з проблемами. Само собою жалко людей. Залишаюсь з компанією.
Зараз мене знов закидають лайном, але якщо Ви дивились список пасажирів, то бачили що переважна більшість іранці. Моя думка з приводу них така сама як і у випадках з російськими літаками: вони самі винні у той владі яка вбиває тисячами та збиває літаки. Екіпаж, туристів, бізнесменів, які ні в чому не винні дійсно шкода..
Международные авиалинии Украины МАУ (PS)
Re: Международные авиалинии Украины МАУ (PS)
- manjeroke
- A380
- Контактна інформація:
Victor H писав: ↑10 січня 2020, 13:04Там з цих іранців значна частина вже давно отримала громадянство в тій же Канаді. Літали до родичів в гості, в чому їх вина?manjeroke писав: ↑10 січня 2020, 12:49Bagach писав: ↑10 січня 2020, 12:36 У мене таке відчуття, що я втратив друга... Тому що я всі літаки, на яких літав, жартома називаю "своїми друзями", чи "своїми літаками". Часто дивлюсь на них з вікна. На PSR літав до Вільнюса. Прикро також за МАУ. Дуже поважаю їх, скільки б помиїв на них у фейсбуках не виливали. Я МАУ відносно літав мало - 14 рейсів, і жодного разу не стикався з проблемами. Само собою жалко людей. Залишаюсь з компанією.
Зараз мене знов закидають лайном, але якщо Ви дивились список пасажирів, то бачили що переважна більшість іранці. Моя думка з приводу них така сама як і у випадках з російськими літаками: вони самі винні у той владі яка вбиває тисячами та збиває літаки. Екіпаж, туристів, бізнесменів, які ні в чому не винні дійсно шкода..
Ті хто народився в Канаді або батьки перевезли в дітинстві це звісно інше.
Вони як нація відповідальни за свою владу, так само як і ми за свою. Іран це мусульманська версія ерефіі насправді
Смотря с какого горизонта смотреть. Если с сильно отдаленного, то я частично вас понимаю. В том смысле, что вместо эмиграции они могли бы пытаться изменить страну.manjeroke писав: ↑10 січня 2020, 12:49 Зараз мене знов закидають лайном, але якщо Ви дивились список пасажирів, то бачили що переважна більшість іранці. Моя думка з приводу них така сама як і у випадках з російськими літаками: вони самі винні у той владі яка вбиває тисячами та збиває літаки. Екіпаж, туристів, бізнесменів, які ні в чому не винні дійсно шкода..
С другой стороны, соседняя ветка об эмиграции пестрит сообщениями и понимаю, что это сложно. Посмотрите на Гонконг: они пытаются, но будем откровенны, шансов у них немного. А жить как-то нужно, тем более растить детей.
Я в ближневосточных сплетениях историй не силён. Но сейчас простого гражданского давления, догадываюсь, уже мало, когда в стране куча оружия и группировок, которые получают оружие и поддержку от других государств. Сирия или Йемен в пример.
І в Ізраїль не дуже хочеться. Війна багато десятиліть підряд і зневажливе відношення до українців в аеропорту Бен-Гуріона.mischko писав: ↑10 січня 2020, 13:04В мене колега-іспанець (з Валенсії) літав і в Іран, також робив турне Ізраїль-Йорданія. Каже, що так безпечно, як в Ірані він не почувався ніде. А в Ізраїлі навпаки почувався напружено.Bagach писав: ↑10 січня 2020, 12:59 "А не стрьомно запускати рейс у країну, про яку я ще з дитинства багато всіляких нехороших речей з точки зору безпеки життя чув"? Ірак, Іран, Афганістан, Пакістан: все це ще з раннього дитинства у мене асоціюється зі поняттями "вічна війна, теракти, терористи-смертники". І саме тому мені стрьомно летіти в мусульманські країни.
- manjeroke
- A380
- Контактна інформація:
Взагалі я з Вами згоден, я проти того коли кажуть що це якась верхівка така людожерська, а все населення не пов'язано з цим. Переважна більшість населення в такій випадках така сама (кожен російській ліберал і опозиціонер такій тільки до питання Криму) і я абсолютно не згоден коли все населення хочуть представити як жертву.Igoresha писав: ↑10 січня 2020, 13:17Смотря с какого горизонта смотреть. Если с сильно отдаленного, то я частично вас понимаю. В том смысле, что вместо эмиграции они могли бы пытаться изменить страну.manjeroke писав: ↑10 січня 2020, 12:49 Зараз мене знов закидають лайном, але якщо Ви дивились список пасажирів, то бачили що переважна більшість іранці. Моя думка з приводу них така сама як і у випадках з російськими літаками: вони самі винні у той владі яка вбиває тисячами та збиває літаки. Екіпаж, туристів, бізнесменів, які ні в чому не винні дійсно шкода..
С другой стороны, соседняя ветка об эмиграции пестрит сообщениями и понимаю, что это сложно. Посмотрите на Гонконг: они пытаются, но будем откровенны, шансов у них немного. А жить как-то нужно, тем более растить детей.
Я в ближневосточных сплетениях историй не силён. Но сейчас простого гражданского давления, догадываюсь, уже мало, когда в стране куча оружия и группировок, которые получают оружие и поддержку от других государств. Сирия или Йемен в пример.
Слушайте, если я в России прожил больше 10 лет и уехал на заре начала правления ПУ, я тоже в ответе? Народ, вы странные
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
С точки зрения безопасности Иран очень сильно выделяется на фоне остальных стран из Вашего списка. В положительную сторону. Другое дело, что Иран очень долгое время находится под сильными санкциями, из-за чего там есть сложности с некоторыми базовыми вещами. Напомню, что очень многие европейские классики (LH, OS, AF, KL, LX, BA) летают как раз в менее безопасные страны, чем Иран. Не говоря уж о том, что в эти страны летают QR, EK, TK, FD и прочие местные АК. Стоит сказать, что в некоторых странах (Ирак, Сирия, Ливан) менее безопасно во многом как раз потому, что туда опасность экспортирует именно Иран. Но в самом Иране было достаточно безопасно.Bagach писав: ↑10 січня 2020, 12:59 "А не стрьомно запускати рейс у країну, про яку я ще з дитинства багато всіляких нехороших речей з точки зору безпеки життя чув"? Ірак, Іран, Афганістан, Пакістан: все це ще з раннього дитинства у мене асоціюється зі поняттями "вічна війна, теракти, терористи-смертники". І саме тому мені стрьомно летіти в мусульманські країни.
Ну и да, как раз такие страны позволяют зарабатывать классикам больше всего. На открытых стабильных рынках лоукосты очень большое давление на цены оказывают.
-
- A380
- Контактна інформація:
Не знаю, важко сказати. Здебільшого освічені розумні іранці еміґрують, та й у самій країні маси вже достатньо вестернізовані та дуже несхвально ставляться до бандитської влади. Ясна річ, треба вивчати баланси сил у країні, але простий погляд показує дуже високу неоднорідність. Відповідно, виникає питання про доцільність такої колективної відповідальности в даному випадку.manjeroke писав: ↑10 січня 2020, 12:49 Зараз мене знов закидають лайном, але якщо Ви дивились список пасажирів, то бачили що переважна більшість іранці. Моя думка з приводу них така сама як і у випадках з російськими літаками: вони самі винні у той владі яка вбиває тисячами та збиває літаки. Екіпаж, туристів, бізнесменів, які ні в чому не винні дійсно шкода..
Я в Києві на одній з попередніх робіт стикався з іранцями: чудові хлопці та дівчата, і теж проти свого режиму, хоча цілком аполітичні.
Я теж не працюю в авіації і тим більше не зв’язаний з МАУ, але часто літаю. На 70-80 моїх перельотів в рік МАУ літаю десь з 15-20 разів на рік. Одним словом, порівняти є з чим. І скажу, що по якості посадок жодна з авіаліній не рівняється до МАУ. Так як їх пілоти вміють посадити літак іншим треба повчитися. Та й дівчата і хлопці в салоні завжди приємні і привітні. Так, були проблеми з затримками чи відмінами. Але завжди все без нервів вирішувалося. Може мені просто повезло. Та й факт, що за стільки років діяльності не було жодного серйозного інценденту свідчить про фаховість працівників. Тому дуже неприємно читати дурості, які пишуть в інтернеті люди, які поняття не мають що таке авіація.Bagach писав: ↑10 січня 2020, 12:36 У мене таке відчуття, що я втратив друга... Тому що я всі літаки, на яких літав, жартома називаю "своїми друзями", чи "своїми літаками". Часто дивлюсь на них з вікна. На PSR літав до Вільнюса. Прикро також за МАУ. Дуже поважаю їх, скільки б помиїв на них у фейсбуках не виливали. Я МАУ відносно літав мало - 14 рейсів, і жодного разу не стикався з проблемами. Само собою жалко людей. Залишаюсь з компанією.
- katso
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Угу, только не все так думают как вы.manjeroke писав: ↑10 січня 2020, 13:14Victor H писав: ↑10 січня 2020, 13:04Там з цих іранців значна частина вже давно отримала громадянство в тій же Канаді. Літали до родичів в гості, в чому їх вина?manjeroke писав: ↑10 січня 2020, 12:49
Ті хто народився в Канаді або батьки перевезли в дітинстві це звісно інше.
Вони як нація відповідальни за свою владу, так само як і ми за свою. Іран це мусульманська версія ерефіі насправді
Вот на пресс-конференции премьер-министа Канады их журналисты прямо спросили "будет ли часть вины возложена на США как сторону первой начавшую войну в регионе?"
это к теме рассуждений в сторону " а кто еще косвенно сам виноват"
Востаннє редагувалось 10 січня 2020, 15:32 користувачем katso, всього редагувалось 1 раз.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Це свідчить лише про свободу преси в Канаді. Російські журналісти теж на пресконференції по розслідуванню MH17 різну єресь городили. Їм не відповідь почути, а зробити вкид:
-Чому ви не допитали іспанського диспетчера з Борисполя?
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Имхо, часть вины США в инциденте есть. Почему о закрытии пространства были предупреждены только их борты? Это уведомление должно было быть разослано всем странам. Конечно, США не имеют права закрыть воздушное пространство Ирана, но могут предупредить об опасности.
Кому интересно детальнее:
https://denokan.livejournal.com/174045.html
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
А как оно должно предупредить все другие борты?Sentry писав: ↑10 січня 2020, 15:36 Имхо, часть вины США в инциденте есть. Почему о закрытии пространства были предупреждены только их борты? Это уведомление должно было быть разослано всем странам. Конечно, США не имеют права закрыть воздушное пространство Ирана, но могут предупредить об опасности.
FAA за пределами США не может предписывать всем странам, может только своим. С какой оперативностью этот НОТАМ попадает к авиакомпаниям, которым он не адресован, я не знаю. Но на его основе могли сделать предписания ICAO и EASA, но не сделали же (вот в ту же ночь, с минимальной задержкой). FAA, например, могло считать, что амер. борта могут стать целенаправленной мишенью.Sentry писав: ↑10 січня 2020, 15:36 Имхо, часть вины США в инциденте есть. Почему о закрытии пространства были предупреждены только их борты? Это уведомление должно было быть разослано всем странам. Конечно, США не имеют права закрыть воздушное пространство Ирана, но могут предупредить об опасности.
- manjeroke
- A380
- Контактна інформація:
Так я почав жити коли прийшов хло і закінчив у 2014 і я також винен. Я і громадянином свінособакії був майже 10 років. Хоча дуже активно протестував і отримував погрози сісти за ґрати.
-
- A380
- Контактна інформація:
Американські літаки (з американською реєстрацією) і так не літали над Іраном.Sentry писав: ↑10 січня 2020, 15:36 Имхо, часть вины США в инциденте есть. Почему о закрытии пространства были предупреждены только их борты? Это уведомление должно было быть разослано всем странам. Конечно, США не имеют права закрыть воздушное пространство Ирана, но могут предупредить об опасности.
Не винний, а нести відповідальність (бить в атвєтє).
Як і ми всі за всіх шістьох президентів.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей