Міжнародний аеропорт Львів

Закрито
made_in_ukraine
Airbus A321
Контактна інформація:

Re: Львів аеропорт (IATA: LWO)

Повідомлення made_in_ukraine »

Є два коридори: червоний і зелений. Якщо не маєте нічого для декларування, то вибирайте зелений коридор. Однак вибірково вас можуть попросити просвітити речі через сканер навіть при користуванні зеленим коридором. З мого досвіду та з досвіду моїх друзів все досить цивілізовано. Звісно, неприємно, коли сторонні люди копошаться у особистих речах, але TSA робить те саме, лише ви цього не бачите (і інші пасажири теж).

Ознайомтесь з правилами щодо ввезення нових товарів без оплати податків і у відповідності з цими правилами, або ускладнюйте собі життя, або користуючись цими ж самими правилами, полегшуйте проходження митного контролю. Те саме стосується і подарунків. Якщо маєте до 10000 євро, краще не ховати їх, а заповнити декларацію. Ці гроші від вас ніхто забирати не буде, а для себе будете мати спокій.
Rusik_us
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Rusik_us »

made_in_ukraine писав:Є два коридори: червоний і зелений. Якщо не маєте нічого для декларування, то вибирайте зелений коридор. Однак вибірково вас можуть попросити просвітити речі через сканер навіть при користуванні зеленим коридором. З мого досвіду та з досвіду моїх друзів все досить цивілізовано. Звісно, неприємно, коли сторонні люди копошаться у особистих речах, але TSA робить те саме, лише ви цього не бачите (і інші пасажири теж).

Ознайомтесь з правилами щодо ввезення нових товарів без оплати податків і у відповідності з цими правилами, або ускладнюйте собі життя, або користуючись цими ж самими правилами, полегшуйте проходження митного контролю. Те саме стосується і подарунків. Якщо маєте до 10000 євро, краще не ховати їх, а заповнити декларацію. Ці гроші від вас ніхто забирати не буде, а для себе будете мати спокій.

В Борисполі коли я останній раз летів через нього при прильоті підходили "робітники" які за плату ($50-$70) пропонували допомогти піднести багаж до авто. Хто погоджувався то ніколи не мав проблем з митницею. Таке теж практикується в Львові?
made_in_ukraine
Airbus A321
Контактна інформація:

Rusik_us писав: В Борисполі коли я останній раз летів через нього при прильоті підходили "робітники" які за плату ($50-$70) пропонували допомогти піднести багаж до авто. Хто погоджувався то ніколи не мав проблем з митницею. Таке теж практикується в Львові?
Цікаво, а що ж таки ви везете, якщо готові порушити митний режим за 50-70 доларів? Вважаю, що питання такого типу некоректно ставити на форумі, враховуючи, що безпосередньо питаєте, яким чином порушити закон держави. Є чіткі правила, котрі стосуються товарів, котрі ввозяться на територію держави. Ознайомтесь з ними, дотримуйтесь їх і не будете мати проблем з законом. Запитайте себе: чи за 50-70 доларів ви б ризикнули користуватись послугами таких "робітників" у США? На ставлячи собі за мету морально вас повчати, але правова держава не можлива без низки елементів, одним з котрих є власне ви та ваш обов'язок дотримуватись чинного законодавства.
Rusik_us
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Rusik_us »

made_in_ukraine писав:
Rusik_us писав: В Борисполі коли я останній раз летів через нього при прильоті підходили "робітники" які за плату ($50-$70) пропонували допомогти піднести багаж до авто. Хто погоджувався то ніколи не мав проблем з митницею. Таке теж практикується в Львові?
Цікаво, а що ж таки ви везете, якщо готові порушити митний режим за 50-70 доларів? Вважаю, що питання такого типу некоректно ставити на форумі, враховуючи, що безпосередньо питаєте, яким чином порушити закон держави. Є чіткі правила, котрі стосуються товарів, котрі ввозяться на територію держави. Ознайомтесь з ними, дотримуйтесь їх і не будете мати проблем з законом. Запитайте себе: чи за 50-70 доларів ви б ризикнули користуватись послугами таких "робітників" у США? На ставлячи собі за мету морально вас повчати, але правова держава не можлива без низки елементів, одним з котрих є власне ви та ваш обов'язок дотримуватись чинного законодавства.

Цікаво, чим я порушую закон України. Тим, що питаю чи є ця послуга в Львові? В Борисполі це за законом і в Львові це порушення? Багато моїх знайомих платили, і готові платити ці гроші аби не стикатися з самою "відомою" митницею в світі- українською. Якби я хотів щось провезти що заборонено законом то по перше не задавав ніяких питаннь на форумі, а по друге не їхав би з дитиною. І розповідати мені щотє згідно законодавства , а що ні, вважаю не зовсім доречним. І я думаю фраза "правова держава" по відношенню до України зараз несумісна. І взагалі цікава у вас реакція на людину що живе за кордоном і запитує про митницю. У вас відразу виникає підозра що я щось хочу ввести в Україну. Можливо в цьому і проблема людей в Україні від яких навіть усмішки не дочекаєшся, не говорячи вже про якісь сервіс.
Sentry
модератор
Контактна інформація:

Повідомлення Sentry »

Цікаво, чим я порушую закон України. Тим, що питаю чи є ця послуга в Львові? В Борисполі це за законом і в Львові це порушення? Багато моїх знайомих платили, і готові платити ці гроші аби не стикатися з самою "відомою" митницею в світі- українською. Якби я хотів щось провезти що заборонено законом то по перше не задавав ніяких питаннь на форумі, а по друге не їхав би з дитиною. І розповідати мені щотє згідно законодавства , а що ні, вважаю не зовсім доречним. І я думаю фраза "правова держава" по відношенню до України зараз несумісна. І взагалі цікава у вас реакція на людину що живе за кордоном і запитує про митницю. У вас відразу виникає підозра що я щось хочу ввести в Україну. Можливо в цьому і проблема людей в Україні від яких навіть усмішки не дочекаєшся, не говорячи вже про якісь сервіс.
В Борисполі це так само поза законом, як і в будь-якому іншому місці і жодним чином не відрізняється від дачі хабаря, наприклад, даїшнику. Можливо Україна і не найкращий приклад правової держави, та підтримувати хабарництво у цій країні, а потім говорити, про "саму відому митницю" - як мінімум дивно. Та дуже нечемно з боку людини яка приїждажає з-за кордону. Поводьте себе так само як і вдома (в США), і повірте, матимете значно краще враження від країни.

До речі, згідно закону, послуги таких переносчиків жодним чином не звільнять Вас від спілкування з митницею, якщо вони того дуже схочуть.
Taras
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення Taras »

made_in_ukraine писав: Цікаво, а що ж таки ви везете, якщо готові порушити митний режим за 50-70 доларів?
техніку
made_in_ukraine писав: Вважаю, що питання такого типу некоректно ставити на форумі, враховуючи, що безпосередньо питаєте, яким чином порушити закон держави.
Вважаю шо питання є цілком актуальним для багатьох кого задовбали придирки митників на кордоні. Моральності чи порядність у стосунках з держорганами є недоречними.
made_in_ukraine писав: Є чіткі правила, котрі стосуються товарів, котрі ввозяться на територію держави. Ознайомтесь з ними, дотримуйтесь їх і не будете мати проблем з законом. Запитайте себе: чи за 50-70 доларів ви б ризикнули користуватись послугами таких "робітників" у США? На ставлячи собі за мету морально вас повчати, але правова держава не можлива без низки елементів, одним з котрих є власне ви та ваш обов'язок дотримуватись чинного законодавства.
Ви забули в якій країні живете?
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Речь, видимо, о VIP-зале, через который раньше проводили по прилету.
made_in_ukraine
Airbus A321
Контактна інформація:

@Taras: відношення митників до пасажирів слід змінювати не шляхом пошуку "агентів", котрі за винагороду йдуть на порушення законодавства, а шляхом дотримання законів. Не має значення, в котрій країні ми живемо: dura lex sed lex.

@ Rusik_us: Якщо ви мали на увазі те, про що писав Olek, а саме користування послугами VIP класу для пришвидшеного проходження митних формальностей, то зважте, що при користуванні цією послугою вам дійсно допоможуть з речами, але митній режим залишатиметься таким, як він є, тобто якщо працівник митної служби вважатиме за потрібне перевірити ваші речі, той факт, що ви замовили послугу VIP аж ніяк не послабить його/її пильність. Послуга дійсно є актуальною для тих, кому важливі кожні хвилини чи для тих, хто має багато багажу та малих дітей. Але ще раз наголошу, що м'якшого ставлення зі сторони митників ви не отримаєте, замовивши цю послугу.
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Так виглядала Адміністративна будівля Левандівського льотовища. Це була канцелярія цивільних авіаліній, 1922 року тут було здійснено перший на території сучасної України регулярний пасажирський рейс Гданськ - Варшава - Львів.
Зображення
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Приплили ... тобто прилетіли

Авіасполучення Львів-Вроцлав відновлять навесні
http://zaxid.net/home/showSingleNews.do ... Id=1275162

У неділю, 13 січня, з Вроцлава (Польща) до Львова відлетів останній літак. Відновити сполучення планують навесні. Про це пише Gazeta Wrocławska.
Сполучення Львів-Вроцлав запрацювало в травні 2012 року. Однак з неділі польоти завершуються, оскільки компанія «Eurolot», яка обслуговує маршрут, ще не має повністю сформованої мережі польотів на літній сезон.

Директор з маркетингу і продажу аеропорту у Вроцлаві Ярослав Штуцкі коментує, що рішення про зупинку польотів прийнято через зміни у графіках PLL LOT, оператором якої є «Eurolot».

«Старше покоління часто вибиралось до Львова, адже багато мешканців Вроцлава походять саме звідти. Також там вчиться багато молодих людей, наприклад, мій син, – каже мешканець Вроцлава Анджей Лонавєцкі. – Було скасовано потяги з Вроцлава до цього міста, зараз з рейсу забирають літаки. Автобус, що від’їжджає раз на добу, це, звичайно, замало».

Популярність рейсу до Львова також підтверджує Ярослав Штуцкі: «Сполучення Львова з Вроцлавом має майбутнє. Від травня 2012 року, з початку польотів у цьому напрямку перевезено більше 3 тис. пасажирів».

Відтак, оператор планує повернутися до Львова і декларує намір навіть збільшити кількість рейсів до трьох на тиждень. Досі літаки до Львова відлітали з Вроцлава двічі на тиждень – в середу та неділю.
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

popTAB писав:Приплили ... тобто прилетіли

Авіасполучення Львів-Вроцлав відновлять навесні
http://zaxid.net/home/showSingleNews.do ... Id=1275162

У неділю, 13 січня, з Вроцлава (Польща) до Львова відлетів останній літак. Відновити сполучення планують навесні. Про це пише Gazeta Wrocławska.
Сполучення Львів-Вроцлав запрацювало в травні 2012 року. Однак з неділі польоти завершуються, оскільки компанія «Eurolot», яка обслуговує маршрут, ще не має повністю сформованої мережі польотів на літній сезон.

Директор з маркетингу і продажу аеропорту у Вроцлаві Ярослав Штуцкі коментує, що рішення про зупинку польотів прийнято через зміни у графіках PLL LOT, оператором якої є «Eurolot».

«Старше покоління часто вибиралось до Львова, адже багато мешканців Вроцлава походять саме звідти. Також там вчиться багато молодих людей, наприклад, мій син, – каже мешканець Вроцлава Анджей Лонавєцкі. – Було скасовано потяги з Вроцлава до цього міста, зараз з рейсу забирають літаки. Автобус, що від’їжджає раз на добу, це, звичайно, замало».

Популярність рейсу до Львова також підтверджує Ярослав Штуцкі: «Сполучення Львова з Вроцлавом має майбутнє. Від травня 2012 року, з початку польотів у цьому напрямку перевезено більше 3 тис. пасажирів».

Відтак, оператор планує повернутися до Львова і декларує намір навіть збільшити кількість рейсів до трьох на тиждень. Досі літаки до Львова відлітали з Вроцлава двічі на тиждень – в середу та неділю.

Це було вже давно відомо. Як можна було чогось сподіватись, якщо нуль реклами. Сам кілька разів літав до Кракова. Загрузка менше 50%. EuroLOT з таким підходом далеко залетить. Як розказую полякам, що літаю з Кракова до Львова, то всі роблять круглі очі - нащо ми мучимось автобусом, або поїздом за ці самі гроші? А що є літак до Львова?
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Код: Виділити все

Шановні прихильники сторінки та пасажири! З метою оптимізації офіційного сайту аеропорту просимо Вас взяти участь в опитуванні. Які функції або інформацію Ви хотіли б бачити на сайті? Додавайте свої варіанти!
http://www.facebook.com/questions/479522115437849/
Pan Am
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Pan Am »

Роза полетить зі Львова на Бургас:

07.06.2013, Пт 7W6231 A-320 Wind Rose LWO 20:00 BOJ 21:45 есть 7W6232 A-320 Wind Rose BOJ 16:55 LWO 18:40 есть
14.06.2013, Пт 7W6231 A-320 Wind Rose LWO 20:00 BOJ 21:45 есть 7W6232 A-320 Wind Rose BOJ 16:55 LWO 18:40 есть
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Не змогли домовитись з Оніксом, залупили ціни відносно минулорічніх?
Pan Am
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Pan Am »

popTAB писав:Не змогли домовитись з Оніксом, залупили ціни відносно минулорічніх?
Онікс також буде літати...
Роза блок 170 Є
Онікс 240 Є
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

а хто з турагенств продаватиме, можна в приват
Pan Am
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Pan Am »

24-01-2013 12:00 WizzAir WU801 Budapest, Hungary --- Заплановано на 12:00
alexander415
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення alexander415 »

Він за паксами прилетів, далі летить на Венецію
Pan Am
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Pan Am »

І давно МАУ не літає у Львів по Вівторках Суботах та Неділях...?
Вкладення
cats.jpg
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Pan Am писав:І давно МАУ не літає у Львів по Вівторках Суботах та Неділях...?
Мне кажется, все проще. Билеты распроданы.
Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей