Международные авиалинии Украины МАУ (PS)

popTAB
A380
Контактна інформація:

Re: Международные авиалинии Украины МАУ (PS)

Повідомлення popTAB »

а нє ... ?
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

Olek писав:еще летает?
Конечно да! Они совместно с Виззом даже умудрились выдавить с Киев-Симферополь (аннексирован Россией). Мотор Сич. :smile:
А для прямых перелётов Жуляны намного удобнее Борисполя.
Потенциал есть.
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

ну да, ну да, с Осокорков конечно Жуляны удобнее Борисполя
floMaster_
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення floMaster_ »

будет хорошо, если поставят хорошие акционные цены для старта
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Согласно данным AEA
в июне МАУ перевезла 138,9 тыс. пассажиров + 51,2% (загрузка 70,7% + 16,4 п.п.)
Аэросвит 255 тыс. +77,4% (загрузка 74% +6,5 п.п.)
учитываются только регулярные рейсы
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

Olek писав:ну да, ну да, с Осокорков конечно Жуляны удобнее Борисполя
Да, согласен, по прямой через Московскую площадь гораздо ближе (более чем в 2 раза) :)
uahero
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення uahero »

khai писав:
Olek писав:ну да, ну да, с Осокорков конечно Жуляны удобнее Борисполя
Да, согласен, по прямой через Московскую площадь гораздо ближе (более чем в 2 раза) :)
Ближе совсем не значит быстрее
Екатерина

Повідомлення Екатерина »

Olek писав:Табло Борисполя пишет
Очікується о 06:10
т.е. по идее через час должны вылететь. Напишите, пожалуйста, чем в итоге все закончилось
пс: люди, а вы тут гоните на Розу Ветров, а у МАУ оказывается тоже рыло в пушку

В итоге сели в самолет где-то в полчетвертого утра, были в Борисполе около 7. Представитель МАУ, к которой мы обратились, заявила, что ее не волнует, что мы пропустили поезд до Днепропетровска и как мы будем добираться домой, потому что МАУ не несет ответственность за задержку рейса и связанные с этим НАШИ проблемы. На мое предложение отправить нас ближайшим рейсом МАУ широко открыла глаза и сделала движение рукой, которое я приняла за намерение покрутить пальцем у виска. Пока ждали автобус до Днепра, выложили пару видео: http://www.youtube.com/watch?v=baeHEWLR1jQ и http://www.youtube.com/watch?v=s6gYzFTauis
Сегодня отправили письмо-претензию в службу работы с клиентами МАУ. Когда они ответят - обязательно отпишусь.
Toronto_guy
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Toronto_guy »

Ситуация ужасная, конечно. Но огромный плюс, что ребята "сами себе режиссеры". Там летело, как я понимаю, более 100 человек. Вот если бы еще человек 5 сделали и выложили на Youtube свои видеоприветы МАУ - было бы клево...
Так, что молодцы, что сняли, выложили и добиваетесь объяснений!!!
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Ситуація звичайно жахлива, але весь парадокс полягає в тому, що у вас в переважаючій більшості були одноразові шенгени, які ви вже погасили "виїздом". Звичайно, в деяких ситуаціях дозволяється скасування виїзду, але це не сильно практикується.
Тому попасти в готель, як ви розумієте, шансів у вас було мало :(
Екатерина

Повідомлення Екатерина »

popTAB писав:Ситуація звичайно жахлива, але весь парадокс полягає в тому, що у вас в переважаючій більшості були одноразові шенгени, які ви вже погасили "виїздом". Звичайно, в деяких ситуаціях дозволяється скасування виїзду, але це не сильно практикується.
"Виїзд" на шенгені не проблема - достатньо поставити на ньому штамп "cancelled" , що ми й зробили, щоб потрапити до ресторану й насолодитися щиро запропонованими нам МАУ макаронами з кетчупом. Потім повернулись до зони відльотів знов через паспортний контроль, отримали нові штампи та стали чекати далі. Взагалі, у таких ситуаціях можливо отримати транзитну візу, але тільки за умови, що про це подбає авіакомпанія.

Минулого року летіла до США через Париж, де запізнилася на другий рейс з приводу страйку робітників аеропорту. Звернулася до представників Air France. Діючого Шенгену в мене на той момент не було, але вони одразу запропонували зробити транзитну візу, готель та оглядову екскурсію по Парижу за рахунок авіакомпанії, і місце на рейсі наступного дня, хоча запізнення відбулося не з їхньої провини, і страйк було легко віднести до "надзвичайних обставин". Мене це не влаштовувало, бо наступного дня треба було бути на зустрічі в Вашингтоні. Тоді мене посадили на рейс американської компанії до Нью-Йорку (вже не пам'ятаю, якої), я переночувала в готелі, а вранці вилетіла до Вашингтону.
Насправді, дратує не те, що в готелі не розселили (хоча представник МАУ у Борисполі доводила нам, що всім пасажирам з дітьми був наданий готель, що є неправдою - достатньо глянути на відео). Дратує те, що була проблема, нікто не намашався її вирішувати, представника МАУ в аеропорту не було, ніякої інформації ми не отримували, навіть про то, що гейт було змінено.
Hoaxer
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Hoaxer »

Екатерина писав:
popTAB писав:Ситуація звичайно жахлива, але весь парадокс полягає в тому, що у вас в переважаючій більшості були одноразові шенгени, які ви вже погасили "виїздом". Звичайно, в деяких ситуаціях дозволяється скасування виїзду, але це не сильно практикується.
"Виїзд" на шенгені не проблема - достатньо поставити на ньому штамп "cancelled" , що ми й зробили, щоб потрапити до ресторану й насолодитися щиро запропонованими нам МАУ макаронами з кетчупом. Потім повернулись до зони відльотів знов через паспортний контроль, отримали нові штампи та стали чекати далі. Взагалі, у таких ситуаціях можливо отримати транзитну візу, але тільки за умови, що про це подбає авіакомпанія.

Минулого року летіла до США через Париж, де запізнилася на другий рейс з приводу страйку робітників аеропорту. Звернулася до представників Air France. Діючого Шенгену в мене на той момент не було, але вони одразу запропонували зробити транзитну візу, готель та оглядову екскурсію по Парижу за рахунок авіакомпанії, і місце на рейсі наступного дня, хоча запізнення відбулося не з їхньої провини, і страйк було легко віднести до "надзвичайних обставин". Мене це не влаштовувало, бо наступного дня треба було бути на зустрічі в Вашингтоні. Тоді мене посадили на рейс американської компанії до Нью-Йорку (вже не пам'ятаю, якої), я переночувала в готелі, а вранці вилетіла до Вашингтону.
Насправді, дратує не те, що в готелі не розселили (хоча представник МАУ у Борисполі доводила нам, що всім пасажирам з дітьми був наданий готель, що є неправдою - достатньо глянути на відео). Дратує те, що була проблема, нікто не намашався її вирішувати, представника МАУ в аеропорту не було, ніякої інформації ми не отримували, навіть про то, що гейт було змінено.
дуже цікаво. Ось головна різниця "шарашкіної контори" (контори типу Аеросвіт і МАУ) і компанії "з ім*ям". Люди намагаються робити свою роботу і допомогти (не можу собі уявити на французькому каналі репортаж про те що ЕйрФранс тримало пасажирів 12 годин без інформації і відмазалось від розселення в готелі), а не вмити руки при найменьшій можливості... а що казав буклетик про права авіапасажира в ЄС?

http://www.airpassengerrights.co.uk/Delayed.aspx

я так розумію у вашому випадку, вони заздалегіть це знали і вже при прибутті в аеропорт було написано delayed X hours?
Right to Care

When an operating air carrier reasonably expects a flight to be delayed beyond its scheduled time of departure:
...
When the waiting period includes an overnight stay, the airline is required to arrange hotel accommodation for its passengers. Transportation between the airport and place of accommodation is also the responsibility of the airline.
Екатерина1

Повідомлення Екатерина1 »

Дуже важко сказати, коли вони про це узнали - нам ніхто нічого не пояснював. На табло інформація поновлювалася дуже цікаво. Десь до восьмої будо написано, що виліт у 17.45, статус check-in, потім десь до одинадцятої час виліту був 20.00, потім став 23.45, і так і протримався до 3.30, коли ми дійсно сіли в літак. Вільно володію англійською й постійно прислухалася до об'яв - остання була десь о 22.00 про те, що треба до 24.00 пройти паспортний контроль і що виліт буде о другій ранку.

Стосовно буклетику, стійка перед гейтом була порожня, ніякої інформації про свої права пасажири отримати не змогли. Але гугл - велика річ, тому у свій лист-претензію до МАУ я включила наступні пункти з цього буклету:

Представителями авиакомпании был нарушен ряд положений Постановления ЕС №261/2004 Европейского Парламента и Совета Европейского Союза от 11 февраля 2004 г., обязательных для выполнения всеми авиакомпаниями, осуществляющими рейсы из аэропортов, расположенных на территории стран – участниц Шенгенского соглашения, а именно:

1. Предоставление полной информации о правах авиапассажиров (пункт 20 Преамбулы, пункты 1 и 2 статьи 14);
2. Предоставление возможности осуществлять бесплатные телефонные звонки или бесплатно воспользоваться факсом или электронной почтой (пункт 2, статья 9);
3. Предоставление бесплатного питания (пункт 1а, статья 9);
4. Предоставление бесплатного проживания в гостинице (пункт 1б, статья 9).
AlexK
A380
Контактна інформація:

Повідомлення AlexK »

Обязательно выкладывайте видео в группы МАУ в фейсбуке и т.д.
Hoaxer
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Hoaxer »

Екатерина1 писав: Стосовно буклетику, стійка перед гейтом була порожня, ніякої інформації про свої права пасажири отримати не змогли. Але гугл - велика річ, тому у свій лист-претензію до МАУ я включила наступні пункти з цього буклету:
дивно, в усіх ЄС аеропортах де я був, цими буклетиками завалені всі стенди)
дійсно, на стіну їм у фейсбук все, і бажано продублюйте англ. і укр. мовами http://www.facebook.com/FlyUIA
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

наивные, удалить с фейсбука дело пару секунд. Болтики так забанили пассажира, который пытался там публиковать свою претензию :)
Екатерина
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Екатерина »

Hoaxer писав:
Екатерина1 писав: Стосовно буклетику, стійка перед гейтом була порожня, ніякої інформації про свої права пасажири отримати не змогли. Але гугл - велика річ, тому у свій лист-претензію до МАУ я включила наступні пункти з цього буклету:
дивно, в усіх ЄС аеропортах де я був, цими буклетиками завалені всі стенди)
дійсно, на стіну їм у фейсбук все, і бажано продублюйте англ. і укр. мовами http://www.facebook.com/FlyUIA
буклетиків взагалі не бачила - мабуть, тому що не шукала. У терміналі до паспортного контролю дуже багато постерів на стінах різними мовами про те, куда звертатися, якщо права авіапасажирів порушені, зокрема, рейс відкладено чи скасовано. Після паспортного контролю, у зоні вилітів, таких постерів не помітила.
E-145
A380
Контактна інформація:

Повідомлення E-145 »

толи МАУ новый шаттл прикупили, толи перекрасили. он такой же разбрендированный, как и тот, что был, но полностью желтого цвета.....надо будет разнюхать....
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Bambino ж фотки публиковал ранее в этой теме)) то, наверное, он и есть
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей