Козли(mischko писав:Я теж думаю, що приберуть. Принаймні прямі.
Діло Колеснікова, нажаль, продовжує жити.
Козли(mischko писав:Я теж думаю, що приберуть. Принаймні прямі.
Якщо цей нащасний кусочок в 140 км електрифікують, то є всі шанси на Хрен_дай.Sentry писав:Ивано Франковск.
Ви кажете, що цілком нормальне скорочення УЗ нічних поїздів на користь Хюндаїв, тому що "совок" закінчився, а нас возять за копійки і пасажирські перевезення у нас нерентабельні.mischko писав:скільки в RE купе? скільки там полиць для сну?
Ну, в таком случае, думаю действительно Хундай пустят в ИФ, плюс несколько электричек в Львов из ИФ, чего очень сильно не хватает. Ну и да, ночных в ИФ станет меньше.Rainbow писав:Якщо цей нащасний кусочок в 140 км електрифікують, то є всі шанси на Хрен_дай.Sentry писав:Ивано Франковск.
RE у Німеччині комфортніше і їде значно швидше ніж наші приміські потяги. Не дивлячись на те, що робить багато зупинок.mischko писав:В Україні за 480 гривень (30 євро) 5 людей можуть приміськими поїздами цілий день їздити. Де ж тут ціни вищі?
Щодо Шкод - то там квитки з резервуванням місць, а по "земельному квитку" ще не факт, що сидітимете.
Лежачі місця - ок. А от про ціни. Якщо у Нідерландах залізничний транспорт не є найдешевшим, то у Бельгії він однозначно дотаційний, подивіться їх ціни.mischko писав:Козли тут ті, хто думає, що СРСР продовжується і за копійки мають возити на лежачих місцях.
Додам ще кілька слів про корупцію на УЗ. Сподіваюся, що це авіаційний форум і залізничники сюди не заглядаютьGlucker писав:Ви кажете, що цілком нормальне скорочення УЗ нічних поїздів на користь Хюндаїв, тому що "совок" закінчився, а нас возять за копійки і пасажирські перевезення у нас нерентабельні.mischko писав:скільки в RE купе? скільки там полиць для сну?
Я показав що багато у чому "нерентабельність" залізничних пасажирських перевезень у нас обумовлена корупцією в УЗ, а ціни на окремі види поїзди у УЗ можуть бути навіть вище ніж у DB. Це враховуючи те, що експлуатаційні витрати по багатьом статтям у нас відчутно ніжчі ніж у Німеччині.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей