І невже у цій інструкції нічого не сказано про різний пріоритет для operational upgrades в залежності від класу бронювання? Адже вже як 7 місяців в LH діє правило для "upgrade"'у в залежності від оплаченого класу серед HON/SEN/FTL.Гість писав: Спеціально ще раз перечитав інструкції...
Міжнародний аеропорт Львів
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Re: Львів аеропорт (IATA: LWO)
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Перепрошую, що розбив свої питання на три блоки...
Для "Гість": Повідомте трохи про "Executive Card holders" Ніде не можу в себе знайти хто вони такі...Дякую
Для "Гість": Повідомте трохи про "Executive Card holders" Ніде не можу в себе знайти хто вони такі...Дякую
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
http://areny.lviv.ua/uk/the-news/1370-n ... uvaty.html
У стінах нового аеровокзалу МА «Львів» триває тестування комплексу необхідних технічних засобів. Фахівці влаштовують системи авіаційної безпеки, відео спостереження, мультимедійні, телевізійні та інформаційні системи тощо. «Сьогодні готовність об’єкту становить понад 90%. Зони реєстрації пасажирів та прийому багажу фактично готові до роботи, продовжуємо тестувати змонтоване обладнання », - розповів директор з розвитку аеропорту ДП «Західінфрапроект» Микола Магасевич.
Тим часом експлуатаційна команда Міжнародного аеропорту «Львів» 26 січня планує влаштувати перше тестування новозбудованого терміналу за участі орієнтовно 50-60 пасажирів. Метою заходу є, насамперед, перевірити наскільки компактним є новий термінал і скільки часу займає проходження необхідних процедур перед відльотом.
Учасники пройдуть шлях від зони реєстрації, необхідні дозвільні служби і до перону. Участь у так званому пробному заході братимуть потенційні кандидати, які прагнуть працювати у новому аеровокзалі і наразі проходять необхідне навчання.
У стінах нового аеровокзалу МА «Львів» триває тестування комплексу необхідних технічних засобів. Фахівці влаштовують системи авіаційної безпеки, відео спостереження, мультимедійні, телевізійні та інформаційні системи тощо. «Сьогодні готовність об’єкту становить понад 90%. Зони реєстрації пасажирів та прийому багажу фактично готові до роботи, продовжуємо тестувати змонтоване обладнання », - розповів директор з розвитку аеропорту ДП «Західінфрапроект» Микола Магасевич.
Тим часом експлуатаційна команда Міжнародного аеропорту «Львів» 26 січня планує влаштувати перше тестування новозбудованого терміналу за участі орієнтовно 50-60 пасажирів. Метою заходу є, насамперед, перевірити наскільки компактним є новий термінал і скільки часу займає проходження необхідних процедур перед відльотом.
Учасники пройдуть шлях від зони реєстрації, необхідні дозвільні служби і до перону. Участь у так званому пробному заході братимуть потенційні кандидати, які прагнуть працювати у новому аеровокзалі і наразі проходять необхідне навчання.
- uahero
- Airbus A340
- Контактна інформація:
как-то маловато 50-60. В Харькове толпами студентов гонялиpopTAB писав:http://areny.lviv.ua/uk/the-news/1370-n ... uvaty.html
- Pan Am
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Колесніков здав у тестову експлуатацію термінал аеропорту «Львів»
Урочиста здача у тестову експлуатацію нового терміналу аеропорту «Львів» відбулася безпосередньо у новому терміналі 25 січня за участі голови ЛОДА Михайла Костюка, мера Львова Андрія Садового, голови львівської ОДА Олега Панькевича, радника президента Ганни Герман і віце-прем’єр-міністра - міністра з інфраструктури Бориса Колеснікова.
«В старі часи, якщо була річка, то вважали, що буде місто. У нові часи, якщо є летовище, то є місто», - зазначив під час здачі мер Львова Андрій Садовий.
Також Борис Колесніков висунув переконання, що «культурна столиця України за рейсами, якими буде наповнений новий термінал, виглядатиме дуже достойно».
Після оголошення про здачу терміналу в тестову експлуатацію Борис Колесніков вручив пам’ятні відзнаки – спеціальні монети до Євро-2012 з зображенням стадіону «Арена-Львів» номіналом 5 гривень М. Костюку, О. Панькевичу, А. Садовому і всім працівникам нового терміналу.
На запитання, чи виникли у нього зауваження до нового терміналу Борис Колесніков відповів: «Зауваження в мене будуть тоді, коли він почне працювати».
http://zaxid.net/home/showSingleNews.do ... Id=1246204
І ні одного слова про Раян... Все таки він самодур.
Урочиста здача у тестову експлуатацію нового терміналу аеропорту «Львів» відбулася безпосередньо у новому терміналі 25 січня за участі голови ЛОДА Михайла Костюка, мера Львова Андрія Садового, голови львівської ОДА Олега Панькевича, радника президента Ганни Герман і віце-прем’єр-міністра - міністра з інфраструктури Бориса Колеснікова.
«В старі часи, якщо була річка, то вважали, що буде місто. У нові часи, якщо є летовище, то є місто», - зазначив під час здачі мер Львова Андрій Садовий.
Також Борис Колесніков висунув переконання, що «культурна столиця України за рейсами, якими буде наповнений новий термінал, виглядатиме дуже достойно».
Після оголошення про здачу терміналу в тестову експлуатацію Борис Колесніков вручив пам’ятні відзнаки – спеціальні монети до Євро-2012 з зображенням стадіону «Арена-Львів» номіналом 5 гривень М. Костюку, О. Панькевичу, А. Садовому і всім працівникам нового терміналу.
На запитання, чи виникли у нього зауваження до нового терміналу Борис Колесніков відповів: «Зауваження в мене будуть тоді, коли він почне працювати».
http://zaxid.net/home/showSingleNews.do ... Id=1246204
І ні одного слова про Раян... Все таки він самодур.

-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
вевеве/content/view/9801/37/ні одного слова про Раян... Все таки він самодур.
- Pan Am
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Я мав на увазi при вiзитi до Львова нi слова про Раян...senator писав:вевеве/content/view/9801/37/ні одного слова про Раян... Все таки він самодур.
Хтось знає в чому справа? Що за афера з чехами?
http://zaxid.net/home/showSingleNews.do ... Id=1246268
http://zaxid.net/home/showSingleNews.do ... Id=1246268
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Просто пан Колесніков, завчасно передзвонив на ресепшн аеропорту Львів і забронював ЗПС раніше, ніж чехи:)
Dear Sir,
I can confirm your information. Yesterdays flight from Prague to Lvov did not land at Lvov airport because of weather reasons.
Best regards
Hana Hejsková

Olek писав:Dear Sir,
I can confirm your information. Yesterdays flight from Prague to Lvov did not land at Lvov airport because of weather reasons.
Best regards
Hana Hejsková
Та це зрозуміло.
Цю інформацію речниця аеропорту Львів Галина Винарчик у коментарі для ZAXID.NET 26 січня назвала «неправдивою». «Це – неточна інформація. Я знаю причину, чому він не сів, але не можу сказати, тому що я – не представник авіакомпанії», – зазначила вона.
Ця фраза мене дивує. Невже це така таємниця сказати, що вернувася через метеоумови?
- North_West
- A380
- Контактна інформація:
jurkok писав:Olek писав:Dear Sir,
Best regards
Hana Hejsková
Та це зрозуміло.
Цю інформацію речниця аеропорту Львів Галина Винарчик у коментарі для ZAXID.NET 26 січня назвала «неправдивою». «Це – неточна інформація. Я знаю причину, чому він не сів, але не можу сказати, тому що я – не представник авіакомпанії», – зазначила вона.
Ця фраза мене дивує. Невже це така таємниця сказати, що вернувася через метеоумови?
Она просто интригу сохраняла

Щось маю сумніви відносно "метеоумов". Якраз 25-го летів на Варшаву, ЛОТ і приземлився і полетів нормально.
На рейс до Праги також повним ходом йшов чек-ін. В залі відльоту стати не було де...
Навже поляки більші відчайдухи?
На рейс до Праги також повним ходом йшов чек-ін. В залі відльоту стати не було де...
Навже поляки більші відчайдухи?
Ні, пріоритету немає. Скажу точно як відбувається на практиці:made_in_ukraine писав:І невже у цій інструкції нічого не сказано про різний пріоритет для operational upgrades в залежності від класу бронювання? Адже вже як 7 місяців в LH діє правило для "upgrade"'у в залежності від оплаченого класу серед HON/SEN/FTL.Гість писав: Спеціально ще раз перечитав інструкції...
Спочатку йде пошук в списку пасажирів всіх HON в м-класі (еко). Якщо їх є декілька, то для UPG обируть того, хто подорожує один (не в групі і без HOK), а також локальний (бо вони найчастіше обирають саме цю авіакомпанію). Теж саме стосується SEN, *Gold.
Я сам не впевнений на 100%. Але підозрюю що це володарі карток Austrian Miles & More MasterCard Platinum або Gold (бо в них є пріоритет і можуть реєструватися у вікні бізнес класу). Або якісь спеціальні картки Star Alliancemade_in_ukraine писав: Повідомте трохи про "Executive Card holders" Ніде не можу в себе знайти хто вони такі...Дякую

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Як кому, а мені сподобалось:
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Гість писав:Ні, пріоритету немає. Скажу точно як відбувається на практиці:made_in_ukraine писав:І невже у цій інструкції нічого не сказано про різний пріоритет для operational upgrades в залежності від класу бронювання? Адже вже як 7 місяців в LH діє правило для "upgrade"'у в залежності від оплаченого класу серед HON/SEN/FTL.Гість писав: Спеціально ще раз перечитав інструкції...
Спочатку йде пошук в списку пасажирів всіх HON в м-класі (еко). Якщо їх є декілька, то для UPG обируть того, хто подорожує один (не в групі і без HOK), а також локальний (бо вони найчастіше обирають саме цю авіакомпанію). Теж саме стосується SEN, *Gold.Я сам не впевнений на 100%. Але підозрюю що це володарі карток Austrian Miles & More MasterCard Platinum або Gold (бо в них є пріоритет і можуть реєструватися у вікні бізнес класу). Або якісь спеціальні картки Star Alliancemade_in_ukraine писав: Повідомте трохи про "Executive Card holders" Ніде не можу в себе знайти хто вони такі...Дякую
Дякую за роз'яснення. І водночас дивуюсь, бо бачу наступне:
For operational upgrades on all LH-operated flights, the following rules go into immediate effect:
Booking class of the segment overrides status level of passengers. Non-status pax in Y/B class are to be upgraded before status pax in lower booking classes. Status pax in Y/B/M are to be upgraded according to HON(HOC)->SEN->FTL->*G->*S->M/M.
For pax in classes H/U/Q/G/V/W/S/ upgrades are to be done regardless of the status of pax on the basis of higher booking class.
For instance:
Booking situation: 1 HON in V, 2 HOC in Q, 1 SEN in B, 1 FTL in Y, 1 *G in M, 1 SEN in K, 1 FTL in T, 1 M/M in B. The following order will apply:
1 FTL in Y
1 SEN in B
1 M/M in B
2 HOC in Q and 1 HON in V ONLY if HON can be upgraded, too
1 *G in M
1 FTL in T
1 SEN in K
@Модератори: якщо вважаєте за необхідне, перемістіть цю дискусію до іншої гілки.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
В принципі цікавий логотипчик. Проте якісь змішані відчуття. Стилізована корона.....в честь короля Д.Галицького. Король-корона...все як має бути. Але складається враження, що це логотип Львова, а не аеропорту. Не знаю, як кому, але мені так і кортить домалювати голову цій короні 

alexander415 писав:В принципі цікавий логотипчик. Проте якісь змішані відчуття. Стилізована корона.....в честь короля Д.Галицького. Король-корона...все як має бути. Але складається враження, що це логотип Львова, а не аеропорту. Не знаю, як кому, але мені так і кортить домалювати голову цій короні

- uahero
- Airbus A340
- Контактна інформація:
А я наверно что-то пропустил в курсе истории Украины - Львовщина была королевством? 

Уявіть собі , що було - Галицьке.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість