Скоростные поезда в Украине
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Re: Скоростные поезда в Украине
Скорее всего нет денег. Я не представляю, что должно случиться с поездами, чтобы их вдруг сняли все для ТО. С учетом того, что зима уже кончилась.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Джерела в УЗ стверджують, що в трьох поїздах знайшли конструктивні дефекти і зараз хочуть переконатись, що в інших їх нема.
http://delo.ua/business/ukrzaliznycja-v ... un-227011/
Мутно це все якось. Одразу помітно, що в Україні нема аналогів європейських спілок споживачів транспортних послуг.
http://delo.ua/business/ukrzaliznycja-v ... un-227011/
Мутно це все якось. Одразу помітно, що в Україні нема аналогів європейських спілок споживачів транспортних послуг.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
http://uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/373139/mischko писав:Якось дуже раптово. Такі речі плануються заздалегідь і можна було людей попередити за місяць, або взагалі за 45 днів.
Щось мені це не подобається. Вони ж їх в кредит взяли? Може нема грошей платити по ньому?
Какие 45-дней? просто меняют составы, но не отменяют
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Для декого, хто обрав саме цей вид транспорту для подорожі заміна рухомого складу те саме, що й відміна.
Якщо це запланований захід - то незрозуміло, чому не попередили заздалегідь, щоб люди могли врахувати довшу тривалість, менш комфортні умови подорожі.
Якщо ж це поломка - то обурює те, що нічого не пояснюють людям.
Відмазка "щоб не було паніки" тут не працює, бо інформаційний хаос породить сотні чуток і перебільшень.
Радянський менеджмент в усій своїй красі.
Якщо це запланований захід - то незрозуміло, чому не попередили заздалегідь, щоб люди могли врахувати довшу тривалість, менш комфортні умови подорожі.
Якщо ж це поломка - то обурює те, що нічого не пояснюють людям.
Відмазка "щоб не було паніки" тут не працює, бо інформаційний хаос породить сотні чуток і перебільшень.
Радянський менеджмент в усій своїй красі.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
«Закрыли продажу билетов на «Хюндай» из-за того, что в трех составах обнаружили в тележках (колесной базе - авт.) подозрение о разрушении. И для того, чтобы не рисковать жизнью и здоровьем пассажиров, поезда решили поставить на техническое обследование, а вместо них будут курсировать другие вагоны», - говорит экс-начальник Приднепровской железной дороги, нардеп Александр Момот.
http://vesti.ua/pridneprove/37181-nazva ... -v-ukraine
http://vesti.ua/pridneprove/37181-nazva ... -v-ukraine
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
слабо було прес-службі УЗ зробити заяву?
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
"12 лютого ми виявили несправності, які змусили нас спільно з фахівцями компанії Нyundai і фахівцями української сторони ухвалити рішення про тимчасове припинення експлуатації поїздів Нyundai, оскільки ті першопричини, які були виявлені в поїзді №3, ми виявили характерні ознаки і в інших поїздах... Несправності, які були виявлені, пов'язані з безпекою руху і комфортом поїздів. Це пов'язано з кузовом і несучою конструкцією кузова. Є тріщини та є ті несправності, які, за нашими нормативами, змушують нас призупинити рух поїздів", - сказав Сергієнко.
http://economics.unian.ua/transport/883 ... undai.html
http://economics.unian.ua/transport/883 ... undai.html
-
- A380
- Контактна інформація:
Мені здається, що причина пошкоджень колесних пар Хюндаїв — це не низька якість самих поїздів, а поганий стан залізничних колій. На звичайних поїздах це не так сильно відбивається, бо швидкості руху менші.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Вполне вероятно. Но ведь пути у нас такие уже давно, это должно было быть учтено в ТЗ и при приемке поездов.
Корейцы, наверное, сейчас рвут волосы на голове, буквально пару месяцев до окончания гарантии оставалось...
Корейцы, наверное, сейчас рвут волосы на голове, буквально пару месяцев до окончания гарантии оставалось...
Ну напевне в тому числі це теж. Я взагалі не розумію, при чому тут поїзди, коли їздити на них немає де. Звичайний для України тягач типу ЧС має конструкційну швидкість 160 км/год. В чому проблема була зробити поїзди зі звичайними тягачами, дещо доопрацьованими вагонами для швидкості і сидячими місцями? Щось по типу, як італійці зробили Frecciabiancanik-dem писав:Мені здається, що причина пошкоджень колесних пар Хюндаїв — це не низька якість самих поїздів, а поганий стан залізничних колій. На звичайних поїздах це не так сильно відбивається, бо швидкості руху менші.
Головне - це було зробити ремонт колій. При тому товарні поїзди якось намагатися пускати по інших коліях.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Скажіть, а Україна вже за них заплатила повністю, чи ми їх в розстрочку виплачуємо до цих пір?
Якщо заплатила - чи є якась ймовірність, що наші хочуть по гарантії їх назад повернути?
Самі розумієте, що зараз з бюджетом, що рік передвиборний і т.д.
Якщо заплатила - чи є якась ймовірність, що наші хочуть по гарантії їх назад повернути?
Самі розумієте, що зараз з бюджетом, що рік передвиборний і т.д.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Выплачиваем, и еще долго будем выплачивать. А зачем возвращать? Чтобы сделать большой шаг назад пассажирских жд перевозках?
Ну и думаю, что если об этом заикнуться, то очень много чего может вылезти. Главный вопрос - как создавалось ТЗ. Что-то я сомневаюсь, что там прописаны все требования, а корейцы решили сэкономить...
Ну и думаю, что если об этом заикнуться, то очень много чего может вылезти. Главный вопрос - как создавалось ТЗ. Что-то я сомневаюсь, что там прописаны все требования, а корейцы решили сэкономить...
Сколько раз мне приходилось сталкиваться с ТЗ (конечно это были ТЗ касающиеся НИРов, но заказчиком было госагенство, то есть госзаказы), никогда не было прописано на 100%, что нужно было. Мало того, почти никогда не было 100% исполнения ТЗ.Sentry писав: Главный вопрос - как создавалось ТЗ. Что-то я сомневаюсь, что там прописаны все требования, а корейцы решили сэкономить...
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Ну щоб не виплачувати. Просто грошей то нема, по суті вже починається дефолт.Sentry писав:А зачем возвращать? Чтобы сделать большой шаг назад пассажирских жд перевозках?
Це для вас і для мене ці поїзди - гігантський стрибок вперед, а для "пересічного українця" - це корупційна, дорога і шкідлива чиновницька дурість.
От щоб народ поменше скіглів Колєснікова раніше зняли.Вєрнітє нам наши отлічниї плацкарти!
Але основне - це звичайно відсутність грошей, щоб продовжувати за них платити, я собі думаю.
До чого ми дожились - рівень довіри до цієї влади нульовий просто, не вірю нічому.
це максимальна швидкість. техніка зазвичай експлуатується із меншою ніж максимальна. радянська - так точно.Igoresha писав:Я взагалі не розумію, при чому тут поїзди, коли їздити на них немає де. Звичайний для України тягач типу ЧС має конструкційну швидкість 160 км/год.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Фітч понизив рейтинг УЗ до ССС. Весело.
Хорошо, если бы их вообще вернули обратно в Китай и поставили на рейсы нормальные лежачие вагоны.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Пан має багато грошей?SammoLove писав:Хорошо, если бы их вообще вернули обратно в Китай и поставили на рейсы нормальные лежачие вагоны.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Лежачие вагоны на 4,5 часовом рейсе? Очень удобно, наверное.SammoLove писав:Хорошо, если бы их вообще вернули обратно в Китай и поставили на рейсы нормальные лежачие вагоны.
В ночном режиме вполне удобно. Особенно для городов, которых по сути лишили железнодорожного сообщения с тем же Киевом после запуска недоразумения "хюндай".Sentry писав:Лежачие вагоны на 4,5 часовом рейсе? Очень удобно, наверное.SammoLove писав:Хорошо, если бы их вообще вернули обратно в Китай и поставили на рейсы нормальные лежачие вагоны.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість