Борисполь аэропорт (IATA: KBP)
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
Re: Борисполь аэропорт (IATA: KBP)
простите, может, за глупый вопрос, а почему МАУ, как вторая единственная украинская компания, имеющая какие-никакие транзитные потоки, не осталась в терминале Б?
Потому что у МАУ трансфер международка-международка обеспечен в Ф.
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
А родные граждане - как всегда, не люди?
Може саме цей і новий, але по такому самому я там сходив і заходив ще багато років тому.Flyman писав: Нові трапи в Борисполі, чи я щось пропустив?
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Дякую. Мені весь час відкриті трапи траплялися, тому і запитав.AlexK писав:Може саме цей і новий, але по такому самому я там сходив і заходив ще багато років тому.
P.S. це ж перон біля терміналу F?
з-десяток нових стоїть збоку терміналу F. І так, це перон біля терміналу FFlyman писав:Дякую. Мені весь час відкриті трапи траплялися, тому і запитав.AlexK писав:Може саме цей і новий, але по такому самому я там сходив і заходив ще багато років тому.
P.S. це ж перон біля терміналу F?
такие трапы я давно видел, но они се просто стоят в сторонке, пользуются зачастую открытыми.
Может их юзают когда дождь и снег?
и тогда тоже, но, представители поговаривают, шо их могут юзать еще и по особому запросу а/к. например, если в бизнесе дофига народу. типа "шоби сонечко голівоньку вашу ніжну не обпекло"viro писав:Может их юзают когда дождь и снег?
- Pan Am
- Airbus A340
- Контактна інформація:
У "Борисполі" буде нова служба таксі
У жовтні в «Борисполі» розпочне роботу нова служба таксі. Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав сьогодні, 18 липня, на прес-конференції віце-прем`єр-міністр - міністр інфраструктури Борис КОЛЕСНІКОВ.
«Іноземці побачать нові 500 машин, швидше за все ,це будуть «Хюндай Соната», з клімат-контролем, можливістю приймати кредитні карти і лічильниками. Ми б дуже хотіли, щоб проїзд 1 км коштував 5 гривень, і тоді проїзд від терміну "D" до «Прем’єр-палацу» коштуватиме 165 грн. Наші економісти рекомендують зробити цю ціну в районі 6 грн./км. Це стосується нових таксі, які розпочнуть працювати у жовтні», - сказав він.
Як нагадав Б.КОЛЕСНІКОВ, служба таксі для «Борисполя» і залізниць створена для обслуговування пасажирів на Євро-2012. «Ми зверталися до всіх великих компаній протягом року. Ніхто не в змозі забезпечити 500 машин з кондиціонерами і лічильниками, тому захід вимушений. Я думаю, цю компанію можна виділити з «Борисполя» або із залізниці, зробити публічною і після чемпіонату продати», - відзначив він.
За словами Б.КОЛЕСНІКОВА, при цьому інші таксі також зможуть обслуговувати Євро. «Щодо «Борисполю» в усіх довідкових матеріалах, пов`язаних з Євро, будуть опубліковані ті служби таксі, які бажають працювати з туристами. Вони мають подати заявки до інформаційного центру Євро-2012 з проханням оприлюднити їх номери телефонів, щоб туристи замовляли ці таксі по телефону. Ми максимально проінформуємо усіх туристів, які вже в аеропорту вильоту знатимуть, як можна замовити таксі», - підкреслив він.
Як повідомляв УНІАН, раніше міністерство заявляло про намір закупити 500 машин для організації спільної служби таксі «Борисполя» і «Укрзалізниці», які курсували б від аеропорту і центрального залізничного вокзалу.
У жовтні в «Борисполі» розпочне роботу нова служба таксі. Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав сьогодні, 18 липня, на прес-конференції віце-прем`єр-міністр - міністр інфраструктури Борис КОЛЕСНІКОВ.
«Іноземці побачать нові 500 машин, швидше за все ,це будуть «Хюндай Соната», з клімат-контролем, можливістю приймати кредитні карти і лічильниками. Ми б дуже хотіли, щоб проїзд 1 км коштував 5 гривень, і тоді проїзд від терміну "D" до «Прем’єр-палацу» коштуватиме 165 грн. Наші економісти рекомендують зробити цю ціну в районі 6 грн./км. Це стосується нових таксі, які розпочнуть працювати у жовтні», - сказав він.
Як нагадав Б.КОЛЕСНІКОВ, служба таксі для «Борисполя» і залізниць створена для обслуговування пасажирів на Євро-2012. «Ми зверталися до всіх великих компаній протягом року. Ніхто не в змозі забезпечити 500 машин з кондиціонерами і лічильниками, тому захід вимушений. Я думаю, цю компанію можна виділити з «Борисполя» або із залізниці, зробити публічною і після чемпіонату продати», - відзначив він.
За словами Б.КОЛЕСНІКОВА, при цьому інші таксі також зможуть обслуговувати Євро. «Щодо «Борисполю» в усіх довідкових матеріалах, пов`язаних з Євро, будуть опубліковані ті служби таксі, які бажають працювати з туристами. Вони мають подати заявки до інформаційного центру Євро-2012 з проханням оприлюднити їх номери телефонів, щоб туристи замовляли ці таксі по телефону. Ми максимально проінформуємо усіх туристів, які вже в аеропорту вильоту знатимуть, як можна замовити таксі», - підкреслив він.
Як повідомляв УНІАН, раніше міністерство заявляло про намір закупити 500 машин для організації спільної служби таксі «Борисполя» і «Укрзалізниці», які курсували б від аеропорту і центрального залізничного вокзалу.
Уже пора сделать ветку "либо афёры, либо диагнозы".Pan Am писав:У "Борисполі" буде нова служба таксі
1. Абсолютно анти-рыночный шаг, который только взвинтит цены
2. Сейчас можно договориться (или по телефону вызвать) за 150-180 грн. (дальше центра), а будет хорошо за 200+
3. Интересно, кто будет владельцем новой службы и почему именно эти машины?
- uahero
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Блин, как можно в такси брать седаны!? В своем уме? Народ с багажом путешествует, с колясками. Куда все это?
да и вообще интересно, а где эти 500 машин будут базироватся?? может проще было бы договорится с несколькими конторами, что базируются в борисполе, сделать для них единую портовскую диспетчерскую да и все....
Это было бы слишком безоткатно и недеребанно.E-145 писав:да и вообще интересно, а где эти 500 машин будут базироватся?? может проще было бы договорится с несколькими конторами, что базируются в борисполе, сделать для них единую портовскую диспетчерскую да и все....
ну понятное дело, что так никто не сделает. им бы абы побольше нагрести бабла. а про экономическую выгоду давно уже никто не думаетAlexK писав:Это было бы слишком безоткатно и недеребанно.
1. а хтось бачив щоб у нас було по іншому?AlexK писав:Уже пора сделать ветку "либо афёры, либо диагнозы".Pan Am писав:У "Борисполі" буде нова служба таксі
1. Абсолютно анти-рыночный шаг, который только взвинтит цены
2. Сейчас можно договориться (или по телефону вызвать) за 150-180 грн. (дальше центра), а будет хорошо за 200+
3. Интересно, кто будет владельцем новой службы и почему именно эти машины?
2. я на Теремки-1 одного разу їхав на таксі зимою. Ціна була 150гр. Далеко не центр.
3. ТзОВ "Роги і копита". Хоч застрели, але в інший варіант не віриться.
Щодо договору з декількому конторами, то вони вже самі між собою договрились. Раз 5 за цей рік викликав одне і те ж таксі. 3 рази приїхала машина партнерів (так вони казали).
ну погодьтесь, із Борисполя таксі доїде швидше і бензину меньше витратиться. чим не економічна вигода?
НИНА КОНДРАТЬЕВА
Борисполь (Бориспіль) Международный а...
Хочу оставить свой комментарий, как работают сотрудники аэропорта
Борисполь………. слов даже таких подобрать не могу. Таких работничков
просто уничтожать нужно и никогда не допускать к работе. Прилетела мама в
гости в наш аэропорт и попросила, что можно стекло взять в ручную
кладь, ей категорически отказали, мало того у неё на глазах схватили
сумку со стеклом и бросили так, что всё в дребезги разбилось, хотя она
попросила сотрудника аэропорта, чтобы он не бросал сумку, так как там
стекло. Куда смотрят наши начальнички, которые нанимают таких идиотов на
работу. У нормального начальника таких работников не было бы. Люди,
которые стояли в очереди пришли в шок и ужас от такого обслуживания.
Заставить их всё оплатить, тогда бы и другое отношение было к работе и
может быть дорожили бы своей работать, а этим нелюдям всё сходит с рук!
http://www.avianews.com/airlines/airpor ... il_kbp.htm
Борисполь (Бориспіль) Международный а...
Хочу оставить свой комментарий, как работают сотрудники аэропорта
Борисполь………. слов даже таких подобрать не могу. Таких работничков
просто уничтожать нужно и никогда не допускать к работе. Прилетела мама в
гости в наш аэропорт и попросила, что можно стекло взять в ручную
кладь, ей категорически отказали, мало того у неё на глазах схватили
сумку со стеклом и бросили так, что всё в дребезги разбилось, хотя она
попросила сотрудника аэропорта, чтобы он не бросал сумку, так как там
стекло. Куда смотрят наши начальнички, которые нанимают таких идиотов на
работу. У нормального начальника таких работников не было бы. Люди,
которые стояли в очереди пришли в шок и ужас от такого обслуживания.
Заставить их всё оплатить, тогда бы и другое отношение было к работе и
может быть дорожили бы своей работать, а этим нелюдям всё сходит с рук!
http://www.avianews.com/airlines/airpor ... il_kbp.htm
в аэропорту нормальные начальники есть???Olek писав:У нормального начальника

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей