WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Из Львова в Британию что-то когда-то летало? Визз?
Прям так уж нет... http://www.segodnya.ua/ukraine/wizz-air ... ondon.htmlValdys писав:ні.
і що, дійсно літали?
скільки разів?
скільки разів?
с 15 января по 1 мая, 4 раза в неделю ))
Бородатые времена, однако. Надо как-нибудь сохранить ссылочку, а то каждый раз надоедает гуглить, когда народ начинает ныть "вот прийдёт раян на линию Полтава-Львов..."))
хм...
давненько це ж було...
давненько це ж було...
Бесполезно - это МАУ и Коломойский лично, выжили их с этого рейса и из Украины!!!!111 И теперь есть только МАУ!Igoresha писав:Бородатые времена, однако. Надо как-нибудь сохранить ссылочку, а то каждый раз надоедает гуглить, когда народ начинает ныть "вот прийдёт раян на линию Полтава-Львов..."))
Якось швидко Польша лібералізувала небо з нами)))
Було б цікаво, якби Візи відкрили Варшаву з Києва.
Можливо хоча б замість Катовіце...
Була б гарна альтернатива пересадкам у Будапешті (далі на Європу Візом з шопена, чи Раянами з Модліна)
Було б цікаво, якби Візи відкрили Варшаву з Києва.
Можливо хоча б замість Катовіце...
Була б гарна альтернатива пересадкам у Будапешті (далі на Європу Візом з шопена, чи Раянами з Модліна)
В Модлин еще доехатm надоValdys писав: Була б гарна альтернатива пересадкам у Будапешті (далі на Європу Візом з шопена, чи Раянами з Модліна)
автобус від 9 злотих, по часу хв. 40-45.
колєйка мазовецька, 17 злотих за все: автобус (5 хв) з аеропорту до залізничної станції Модлін, потім регіональний потяг хв. 30, а потім ще цей квиток (за 17 злотих) дає право 1 годину в громадському транспорті Варшави їхати.
Не гірше туди добиратись, аніж в Бориспіль, скажу я Вам!
До того ж в Модлін зараз якийсь новий перевізник з'явився, так чи не від 1 злотого продають квитки...
колєйка мазовецька, 17 злотих за все: автобус (5 хв) з аеропорту до залізничної станції Модлін, потім регіональний потяг хв. 30, а потім ще цей квиток (за 17 злотих) дає право 1 годину в громадському транспорті Варшави їхати.
Не гірше туди добиратись, аніж в Бориспіль, скажу я Вам!
До того ж в Модлін зараз якийсь новий перевізник з'явився, так чи не від 1 злотого продають квитки...
Valdys писав:
OKBus: автобусы в аэропорты и по Польше от 0,1€
Львов-Полтава (расписание 1985 г. из Львова)Igoresha писав:Бородатые времена, однако. Надо как-нибудь сохранить ссылочку, а то каждый раз надоедает гуглить, когда народ начинает ныть "вот прийдёт раян на линию Полтава-Львов..."))
Замовив квиток для громадянина України Стокгольм-Варшава.Вибрав замість крон злоті і оплатив онлайн банкінгом польського банку злотими.
Але потім прочитав наступне:
Банківські платежі проводяться лише в валюті країни походження (валюта, встановлена під час бронювання) та лише на банківський рахунок авіакомпанії Wizz Air у тій самій валюті..
Важлива інформація для осіб, що здійснюють банківські перекази з наступних країн:
Україна: Банківські перекази до України можна здійснити лише з українських банківських рахунків. Якщо банківський переказ здійснюється з неукраїнського банківського рахунку, сума повернеться на банківський рахунок відправника і бронювання не буде підтверджено. Якщо у Вас немає українського банківського рахунку, Ви можете сплатити лише карткою.
Чи я правильно розумію що бронювання буде скасоване ?Особливо те що я змінив валюту?Але система сама видала мені потрібний рахунок як для доместік переказів..
Але потім прочитав наступне:
Банківські платежі проводяться лише в валюті країни походження (валюта, встановлена під час бронювання) та лише на банківський рахунок авіакомпанії Wizz Air у тій самій валюті..
Важлива інформація для осіб, що здійснюють банківські перекази з наступних країн:
Україна: Банківські перекази до України можна здійснити лише з українських банківських рахунків. Якщо банківський переказ здійснюється з неукраїнського банківського рахунку, сума повернеться на банківський рахунок відправника і бронювання не буде підтверджено. Якщо у Вас немає українського банківського рахунку, Ви можете сплатити лише карткою.
Чи я правильно розумію що бронювання буде скасоване ?Особливо те що я змінив валюту?Але система сама видала мені потрібний рахунок як для доместік переказів..
Я купував квитки з Любліна в Стокгольм, при чому змінив злоті на гривні, після чого здійснив оплату через український банк і квитки виписали. Слід лише звернути увагу на те, що кожна валюта має свій рахунок, тому якщо Ви оплачували злотими, це мав бути рахунок польського банку.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Я изменял валюту евро на гривны и оплачивал в украинский банк. Проблем никаких не было.
Кажуть шо ВіззЮкрейн - reborn. База буде у Львові.
Хто шо чув? правда/не правда?
Хто каже таке?KKS писав:Кажуть шо ВіззЮкрейн - reborn. База буде у Львові.
Смахивает на бредятину. Почему Львов, с которого ни одного рейса нет и вроде как и не планировалось в ближайшее время? В то же время как с Жулян летают по 9 направлениямKKS писав:Кажуть шо ВіззЮкрейн - reborn. База буде у Львові.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей