Компанія WizzAir перестраховується і вивчає попит в Україні на цих маршрутах?
ps
Тему слід перенести в "Авиационный форум"
http://www.avianews.com/forum/viewforum.php?f=3
да есть такое, хотя еще пару дней назад там тоже были под 500 грн. минимальные тарифыPanda писав:Німеччина очікувано стала супер-популярним напрямком в мережі польотів WizzAir, і не останню роль тут грає тарифна політика МАУ та Люфтганзи, в яких найдешевші квитки з прямим перельотом з Києва до Берліна чи Мюнхена починаються з 600 доларів.
До речі, хінт, Львів-Дормунд все ще можливо придбати за 159 гривень в одному напрямку.
Цитируюgast писав:А звідки така інфа? Я не буду сперечатись, але й не скажу, що мене це переконує. Тоді всі ті "міські авіакаси", офіси окремих компаній, Кийавіа, Міст-тури і тд давно б закрились через банкрутство... А вони поки цвітуть буйним цвітом і поки це суперечність...
продажи через Интернет в Украине 70%... в остальных странах 85…
Думали, что в Украине будет 50% через инет.
15 % кол центр и 15% агенства.
Агентсва добавляют свою стоимость. Агентсво видит те же цены, что и вы в Интернете…
Как работаем? Продавайте нас, если нет –то вам будет плохо![]()
Нет скидок агентствам…. Первыми были кий-авиа… сейчас около 200 агест с нами работают.
Как это в интернете будет цена больше? Не понял.Далі він піде в рос. райзебюро "своєї довіри", а там якась "Наташа" скаже - "да ви чіво, ето же обман, они заманивают паксов дешёвой ценой, а потом из них делают котлети для гамбургеров". І зразу знайдеться найкраща ціна на світ Гамбург-Київ + транфер залізницею, з пропозицією подивитися, що в інтернеті ціна на той же рейс вища...
Влез. Поток есть. Знаю есть у Свита Гамбург, есть Алма-Ата. А про Дюссельдорф-Астана можно подробнее?Інший спосіб заохочення - світ вліз на напрям Німеччина-Казахстан, там потік теж шалений, ціни також, а вони продають квитки Дюссельдорф-Астана в 1.5 дешевше конкурентів на рейси (імовірно через Київ) але цих рейсів ніде в інтернеті не видно, лише через окремі турфірми...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей