WizzAir - чи будуть рейси на Осло, Кельн та Катовіце влітку?

Загальний авіафорум
Відповісти
Panda

WizzAir - чи будуть рейси на Осло, Кельн та Катовіце влітку?

Повідомлення Panda »

Продажі на рейси WizzAir з Києва в Осло, Кельн та Катовіце ведуться лише до 17 травня 2009 року. :oops:

Компанія WizzAir перестраховується і вивчає попит в Україні на цих маршрутах?

ps

Тему слід перенести в "Авиационный форум"
http://www.avianews.com/forum/viewforum.php?f=3
Andrzej
Администратор
Контактна інформація:

Re: WizzAir - чи будуть рейси на Осло, Кельн та Катовіце влітку?

Повідомлення Andrzej »

все просто. предельно. Объявлено, что должны быть новые рейсы. А значит будут и перетасовки в расписании. Не ясно и что с 3-м самолетом...
А ведь если сейчас открыть продажи, а потом менять расписание... будет много недовольных пассажиров.
Поэтому они пока открыли продажи до конца весны, кстати не так давно продажи были отрыты только до 29 марта - до конца зимнего расписания.
Scorpio

Повідомлення Scorpio »

куда-куда, а в Западную Европу думаю будут - может конечно урежут число рейсов, но в основном направления останутся......
Andrzej
Администратор
Контактна інформація:

Повідомлення Andrzej »

Германия, Катовице - уверен все ок... а вот относительно Осло есть некоторые сомнения... Кстати, я не могу понять, что за ужас на немецких направлениях... цены на 3 месяца вперед 500-800-1000 грн. в одну строну :shock: :shock: :shock:
Panda

Повідомлення Panda »

Німеччина очікувано стала супер-популярним напрямком в мережі польотів WizzAir, і не останню роль тут грає тарифна політика МАУ та Люфтганзи, в яких найдешевші квитки з прямим перельотом з Києва до Берліна чи Мюнхена починаються з 600 доларів.

До речі, хінт, Львів-Дормунд все ще можливо придбати за 159 гривень в одному напрямку. :hot:
Andrzej
Администратор
Контактна інформація:

Повідомлення Andrzej »

Panda писав:Німеччина очікувано стала супер-популярним напрямком в мережі польотів WizzAir, і не останню роль тут грає тарифна політика МАУ та Люфтганзи, в яких найдешевші квитки з прямим перельотом з Києва до Берліна чи Мюнхена починаються з 600 доларів.

До речі, хінт, Львів-Дормунд все ще можливо придбати за 159 гривень в одному напрямку. :hot:
да есть такое, хотя еще пару дней назад там тоже были под 500 грн. минимальные тарифы :)
gast
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення gast »

Наталя Казмер каже, що вони аналізують потоки інших видів транспорту, але видно не дуже ретельно. Кінець травня - час коли в Нім. починаються канікули в школах, починаються вони в різних землях в різний час, кількість укр. вихідців в Нім. величезна, то ж шлях "на канікули до бабусі" вже зараз себе показує, ще не те буде в серпні-вересні -жовтні з України. Ну до того слід додати шалені стада "диких" туристів, котрі полюбляють вузькоколійні залізниці, неконтрольований відочинок на природі, Казантип і тд і тп... А ціни Віззу як автобус і дешевше ніж гнати власним авто з заходу Німеччини і Україну чи інша альтернатива.
Залізничного сполучення як такого - 6 вагонів РІЦ щодня і пара по днях (до Львова взагалі відсутнє), то ж автобусники "косили" там нахабно, як лише могли... Комфорт ясно сумнівний, плюс хамство, кордони, поломки, митниці... Тепер то буде прихистом тих, хто возить з Німеччини стада сумок, панічно боїться літати і тд. Я лише радий за Візз, що вони доволі швидко знаходять клієнта, було б ще краще, але наш постсовковий сндром каже, що те, що вартує мало - то неприхований "лохотрон". Аеросвіт (сильно) і МЯУ (злегка) на всіх кутках волають про те ж саме і приплачують в рос. турфірмах за ту ж антирекламу, пишуть на нім.-рос. форумах і рос. газетах всякий бруд і тд... А це явний знак, що треба енергійніше розвивати роботу в цьому керунку.
Як я й казав - Штуттгарт чи Нюрнберг - це потенційний "клондайк", де ще мало хто пасеться... В Берлін та Мюнхен точить кігті GermanWings, але через дороговизну аеропортів їх можна на тому "присадити"... Ну і до того ж здається вищий наплив літом скомпенсує 50 відсоткове завантаження поточних рейсів (міжсезоння)...
Andrzej
Администратор
Контактна інформація:

Повідомлення Andrzej »

Учтите тот факт, что та же МАУ активно ставит палки в колеса и именно МАУ, а не Свит постоянно пытается выставить лоу-кост как эдакий лохотрон... Почитайте интервью Мирошникова... Свит в этом направлении не был активным.
Что касается направлений - надо учитывать также и то, что пока что Открытого неба нет... а это значит нужно заниматься бумажной волокитой и, не исключено, что кому-то заносить магарыч :?
gast
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення gast »

Про то, що робится в Україні, пісня окрема, проте зараз людині в Україні, котра зібралася десь летіти і Мірошников, і всї інші далеко і глибоко. Ніхто не читатиме їх бред перед покупкою квитків. В Україні проблема інша - інтернет ще пасе задніх, а "середній пакс" потребує паперового квитка де "все написано" за готівкою проплачені гроші... І це досить сумно, але з тим треба рахуватись.
В Німеччині "просунутий пакс" все купить в інтернеті, але більшість інша - вихідці з совка, які й мови толком не знають, і кругом кишить мерзотниками з того ж совка, які зирять, як би "земляка" наколоти... В кращому випадку такий клієнт почитає на germany.ru відзиви, проте там буде 50 на 50, бо турфірми не сплять...
Далі він піде в рос. райзебюро "своєї довіри", а там якась "Наташа" скаже - "да ви чіво, ето же обман, они заманивают паксов дешёвой ценой, а потом из них делают котлети для гамбургеров" :D . І зразу знайдеться найкраща ціна на світ Гамбург-Київ + транфер залізницею, з пропозицією подивитися, що в інтернеті ціна на той же рейс вища... Інший спосіб заохочення - світ вліз на напрям Німеччина-Казахстан, там потік теж шалений, ціни також, а вони продають квитки Дюссельдорф-Астана в 1.5 дешевше конкурентів на рейси (імовірно через Київ) але цих рейсів ніде в інтернеті не видно, лише через окремі турфірми... Далі по "діаспорі" пішла чутка і поїхало....
А МЯУ в Німеччині - тиха і непомітна компанія, яка робить своє діло типу цивілізовано, без шуму...
Andrzej
Администратор
Контактна інформація:

Повідомлення Andrzej »

официально - в Украине 70% продаж через интернет.
15 кол-центр, 15 - турагенства. Турагенство видит туже цену, что и обычный человек, но уже само накручивает свой процент.
Миф об электронных билетах развеян. Люди все меньше бояться этот неизвестный электронный билет
gast
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення gast »

А звідки така інфа? Я не буду сперечатись, але й не скажу, що мене це переконує. Тоді всі ті "міські авіакаси", офіси окремих компаній, Кийавіа, Міст-тури і тд давно б закрились через банкрутство... А вони поки цвітуть буйним цвітом і поки це суперечність...
Andrzej
Администратор
Контактна інформація:

Повідомлення Andrzej »

gast писав:А звідки така інфа? Я не буду сперечатись, але й не скажу, що мене це переконує. Тоді всі ті "міські авіакаси", офіси окремих компаній, Кийавіа, Міст-тури і тд давно б закрились через банкрутство... А вони поки цвітуть буйним цвітом і поки це суперечність...
Цитирую
продажи через Интернет в Украине 70%... в остальных странах 85…
Думали, что в Украине будет 50% через инет.
15 % кол центр и 15% агенства.
Агентсва добавляют свою стоимость. Агентсво видит те же цены, что и вы в Интернете…
Как работаем? Продавайте нас, если нет –то вам будет плохо :nunu:
Нет скидок агентствам…. Первыми были кий-авиа… сейчас около 200 агест с нами работают.
Panda

Повідомлення Panda »

Почитав, я форум germany.ru та it-ru.de, не сказав би я, що це клоака, в гілці обговорення про польоти з авіакомпанією WizzAir все тихо і мирно, найбільше розмов про норми провозу багажу на рейсах Wizz Air :nunu:

Люди, які планують свої відпустки, висловлюють своє розчарування, що не можна забронювати місця на рейсах з Кельна до Києва на літо, на Заході прийнято планувати свої відпустки за пів року, а то і за рік наперед 8-)
Andrzej
Администратор
Контактна інформація:

Повідомлення Andrzej »

Дуже дякую за посилання!
Интересно почитать. Что касается Виззов, то почему нет расписания - я уже писал ранее. Все просто. Должны быть новые направления, а соответственно и крупная перетасовка расписания
gast
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення gast »

Я не казав, що germany.ru - це така вже клоака, а про то що там 50 на 50 (зрештою моїх постів там в темі таки пару є :nunu: ),
але хіба не видно хто просто питає, бо не знає, а хто починає страхати людей і тд. Ну й інші теми про польоти почитати варто - там цікавіше... Агенти з турбюро там навіть не мають звички ховатися.
Про відпустки я теж писав - то дійсно планується наперед і чітко вписується в рамки шкільних канікул - там вони значно коротші і плавають у часі...
Тепер про е-тікети. Ну я не знаю, цитати цитатами, але в даному випадку вона вартує не більше, ніж наші розмови на форумі. Я повірив би, якби йшлося окремо про МЯУ чи Світ і про весь обсяг продаж компанії ( а не лише про продаж в Україні), виходжу також з того, що Візз в ту статистику не входить - вони в 99,9 % випадків продають лише етікети. Тепер поясню чому - повноцінні е-тікети в Україні, з місцевих небюджетних компаній продають лише МЯУ та Світ. Решта - по телефону чи через сайт, але з паперовою версією, яку треба забрати в офісі. По телефону теж продають етікети або паперові з отриманням і офісі (АУА бере за то 40 $ лише в Україні)... І тд. і тп. тепер питання, що в тому переліку рахувати етікетом, а що ні, як зібрати статистику по всіх компаніях одразу? Я в існування такої не вірю. В сумі ці дві компанії навіть з партнерами не дадуть аж ніяк 70 %.
І про турфірми - щоб там хто не баяв, жодна турфірма не буде займатись доброчинністю, і навіть не піде на комісійні в 30 грн за квиток, бо тоді їм то буде геть невигідно. А уявляю, що то робиться це приблизно так, компанія видає певну кількість "акційних" тарифів, які зашарені кодом, на сайті купа реклами, а купити тариф годі, бо все вже розібрали. А певним агенціям дають коди і вони спокійно то продають по злегка нижчій ціні - таким чином всі "ситі та цілі", в якості прикладу - перед Різдвом АУА проводила акцію (коли вже давно не було ніяких редтікетів, один старий діаспорець з їх менеджменту таки вговорив коллєг продавати квитки лише на укр. напрямки зі скидкою в 20 %, для того перед покупкою треба було ввести в поле збоку дисконтний код, котрий діставали "обрані" через розсилку з сайту діаспори) - це реальний факт.
Коржик
Airbus A321

Повідомлення Коржик »

Далі він піде в рос. райзебюро "своєї довіри", а там якась "Наташа" скаже - "да ви чіво, ето же обман, они заманивают паксов дешёвой ценой, а потом из них делают котлети для гамбургеров" :D . І зразу знайдеться найкраща ціна на світ Гамбург-Київ + транфер залізницею, з пропозицією подивитися, що в інтернеті ціна на той же рейс вища...
Как это в интернете будет цена больше? Не понял.
Інший спосіб заохочення - світ вліз на напрям Німеччина-Казахстан, там потік теж шалений, ціни також, а вони продають квитки Дюссельдорф-Астана в 1.5 дешевше конкурентів на рейси (імовірно через Київ) але цих рейсів ніде в інтернеті не видно, лише через окремі турфірми...
Влез. Поток есть. Знаю есть у Свита Гамбург, есть Алма-Ата. А про Дюссельдорф-Астана можно подробнее?
gast
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення gast »

Они часто прямо в райзебюро заходят на сайт Аеросвита и показивают обывателю, что на том же
маршруте цена на тот же маршрут на пару десяток Є дороже, чем у них в бюро, потому что "они ексклюзивный
партнёр Аеросвита (или другой компании), имеющий доступ ко всем акционным и выгодным тарифам", по-етому покупать билет нужно только у них, економить деньги как нигде в другом месте... 8-)
Про Дюссельдорф-Астана я прочитал на том же germany.ru, там агенты уже с неделю дерутся доказывая друг другу что у кого есть, а чего у кого нет... В интернете я такого сообщения тоже не нашёл, по-етому и пишу, что там что-то нечисто... Я предположил, что речь скорее об Аеросвите, но кто его знает...
Andrzej
Администратор
Контактна інформація:

Повідомлення Andrzej »

70% продаж через сайт в Украине у Визз Ейра....
Данные по отрасли в целом мне пока не доступны.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей