mischko писав:Я от не розумію - чому державіаслужба, чи украерорух, чи мінінфраструктури не подасть позови до компаній-порушників в суди країн ЄС? Це ж елементарно виграти справу по невиплаті штрафів. Для початку в якійсь Словаччини (щоб облітати було довше), Словаччина ж не має прямого авіасполучення з Росією, здається? І так потихеньку рухатись далі.
Позови до російських компаній, начебто, йдуть у загальному пакеті претензый проти Москви стосовно Криму.
Олександре, на жаль, мені доводиться ну надто багато часу витрачати на пояснення Вам дуже очевидних істин. Мене це трошки вже починає непокоїти.
Alександр писав:nik-dem, у Вас мания. Путин головного мозга. Это плохо. Ужасно плохо. Так же плохо, как совок, только еще хуже
Боюся, не Вам мене вже судити. Ваші попередні дописи повністю проявили усе те, що дає мені підстави так казати.
Alександр писав:
Я где-то сказал, что с коррупцией не нужно бороться? Я сказал, что коррупция есть везде. В абсолютно любой стране мира. Даже в Китае, США и Германии.
Отож, вона є всюди.
Але різниця у масштабах, характері та проявах. Грести все під одну гребінку є неправильним. І боротись із нею треба, що на заході відносно успішно роблять.
Alександр писав:
Кем Вы работаете? Почему не в Правительстве?
На все свій час.
Alександр писав:
Донецк - это Украина? А Луганск? Только честно ответьте и кратко.
Ідіотське питання. Так, безумовно Україна.
"Донецькі" - це узагальнюючий термін, який описує політиків, олігархів та можновладців з Донецької та Луганської областей, які у 90-ті роки розбагатівши на умовно законному, напівзаконному та незаконному розділі державного майна і подальшому видобутку та реалізації сировинних ресурсів, прийшли до центральної влади для просування політики у своїх користливих інтересах. Рівно те саме стосується і "дніпропетровських", і "харківських" і купи инших. Це прикметник, що описує виключно їхню територіяльну належність без будь-якого наміру образити мешканців цих регіонів.
І населення Донецької та Луганської областей до цієї банди жодної належности не має, ба більше, воно нею обдурене безліч разів.
Але пересмикування - це саме Ваш стиль ведення розмови, так, пане викладач?
Alександр писав:
Смерти Мельниченко и Гонгадзе (вина Кучмы не даказана официально) сопоставимы со смертями десятков тысяч людей?
Ну, по-перше, там були не тільки Мельниченко та Ґонґадзе. Це найбільш резонансні події.
По-друге, у Вас або нема бажання, або нема можливости дотумкати до того, що саме породжена Кучмою владна система відносин діяла так. Ясна річ, не він безпосередньо натискав курок. За такою ж логікою можна казати, що і Сталін не причетний до репресій (не дивуйтесь - я таке багато разів чув від сталіністів та ура-патріотів Москви).
Не бувши зламаною у часи Ющенка, ця система мутувала, залучилась впливової підтримки та отримала реванш. Війна на Донбасі - результат повного провалу тамтешніх компрадорів, які, тотально обовванивши населення того краю, поставили його у реально вразливе становище, чим і скористались ті самі агенти впливу, про яких я казав. Пару сторінок тому я показав лише пару прикладів того, що усе це лайно планувалося
заздалегідь. Жодних експромтів. Я просто не розумію, ЧОМУ Ви це досі не хочете сприймати? Рветься шаблон "миролюбивої Росії" чи що?
Alександр писав:
Московская спецура, агенты влияния... У нас только они работают? Западных агентов нет?
Західні агенти не працюють цілеспрямовано на розвал та знищення моєї країни. Пруфів безліч, і Ви, гадаю, досить розумні, щоб їх знайти.
Alександр писав:
Вы мне напоминаете ярого коммуниста из советских 50-х. Светлое будущее, социализм, партия. А вокруг агенты, буржуины, империализм и предатели.
Оглянитесь вокруг. Перестаньте смотреть телевизор и читать новости в таких количествах. Займите себя чем-нибудь
В мене є нормальна робота, і я працюю. Телевізор давно не дивлюся, оскільки тамтешній контент в мене викликає стійку огиду вже багато років як. Новини читаю не більше разу на день.
Але на відміну від Вас я вивчаю значно глибше цю проблему, усвідомлюючи, наскільки все, водночас, і примітивно, і складно. Ясна річ, коли я пишу просто висновки своєї мисленнєвої роботи, Ви вважаєте це "підривом устоїв", "конспірологією", "бунтарством" чи чимось там ще. Але Ви зрозумійте одну просту річ - саме розуміння процесів та суті дає ідеї стосовно того, що робити та як рухатись далі. В мене навіть не повернеться язик назвати вас дурнуватим обивателем, бо Ви - викладач, а отже так само людина розумової праці.
Ви самі чудово розумієте, що до чого, просто постсовєтський нігілізм та недовіра, викликані десятиріччями життя у брехні та орвелівській реальности, не дають Вам можливости поглянути на речі трохи инакше. Але я можу Вас зрозуміти - до року, так, 2011, я мало чим відрізнявся від Вас у цьому плані. Але молодий розум швидше схоплює та легше розпізнає фальшивість.
Я Вас ні до чого не закликаю. Я просто раджу подумати трошки глибше.
Сподіваюсь, розмова на цю тему точно завершена.