Запрет авиасообщения между Украиной и Россией
Re: Украина запретила полеты Аэрофлота и Трансаэро в Украину
якщо чехи такі патріоти - ти десь чув щоб вони колись з кимось воювали коли їх захоплювали? не особливо, правда ж? а, чекай, героїчне Празьське повстання проти німців 05.05.1945 (!!).
прост ліниві, вдома все зрозуміло і не треба паритися. я їх не виню за це, але не має це патріотичного коріння. поляки більш підприємливі, це самі чехи кажуть: "Поляки краще торгують" - це навіть в рекламі Vodafone сучасній показано де поляк чеху продає херову мобілу;)
і ще в США, між іншим, 1.5млн чеського походження людей - шось не чув щоб вони поверталися якось. Тік до Чехії з Росії/України етнічні чехи їдуть. Мабуть бо патріоти.
прост ліниві, вдома все зрозуміло і не треба паритися. я їх не виню за це, але не має це патріотичного коріння. поляки більш підприємливі, це самі чехи кажуть: "Поляки краще торгують" - це навіть в рекламі Vodafone сучасній показано де поляк чеху продає херову мобілу;)
і ще в США, між іншим, 1.5млн чеського походження людей - шось не чув щоб вони поверталися якось. Тік до Чехії з Росії/України етнічні чехи їдуть. Мабуть бо патріоти.
Я ще можу зрозуміти тих патріотів, які бігли бігли в Європу через режим (політичні репресії Сталіна, наприклад) - в них просто не було вибору - або Гулаг або свобода. Але коли зараз людина тікає з країни як з потопаючого корабля, а потім з Нідерландів чи Німеччині кричить, що він патріот, то це викликає лише усмішку і не більше.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Треба сказати моїм колегам туркам, сербам, угорцям, португальцям, австралійцям, бразильцям, що вони всі втекли з "потопаючого корабля". Вони не в курсі, що про них такої думки в Україні.
Якесь ментальне кріпосне право.
Якесь ментальне кріпосне право.
Какой бред - обсуждать, кто кому больше патриот. У людей бывает 100500 причин как уехать, так и остаться. У людей бывают разные, очень разные ситуации. Каждый выбирает своё.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Ну і на рахунок потопаючого корабля - нам треба було закрити 4 вакансії за останні півтора року. Фірма перевозить в Європу хоч звідки.
Так от - такої кількості резюме з Росії, причому резюме досить сильних спеців, були навіть керівники проектів з Яндексу я ніколи не бачив за 5 з лишком років роботи в Європі.
Дивлячись на резюме можна зрозуміти, що людині буде явно не цікавий наш рівень проектів. Мій шеф це їм на співбесіді казав, а вони "там мені хоть тушкою, лиш би з цього совка звалити".
А ще в Парижі на конференції минулого року пересікся з розробниками з Росії - так вони таких історій розповіли. Наприклад, 10 років тому хлопець закінчував університет, писав дипломну роботу, керівником якої був інженер і одночасно викладач на якомусь заштатному військовому підприємстві. Ну, от щоб потрапити до нього на підприємство хлопцю тоді ще зробили допуск до секретності якогось там рівня. Нічого особливого - просто треба було через прохідну якось пройти. А тепер, 10 років потому в приступі маразму йому закрили виїзд за кордон. Бо він володіє "важливою інформацією оборонного значення". Здогадайтесь самі, що казали успішні росіяни про "кримнашів", які їх в це лайно затягли.
Так от - такої кількості резюме з Росії, причому резюме досить сильних спеців, були навіть керівники проектів з Яндексу я ніколи не бачив за 5 з лишком років роботи в Європі.
Дивлячись на резюме можна зрозуміти, що людині буде явно не цікавий наш рівень проектів. Мій шеф це їм на співбесіді казав, а вони "там мені хоть тушкою, лиш би з цього совка звалити".
А ще в Парижі на конференції минулого року пересікся з розробниками з Росії - так вони таких історій розповіли. Наприклад, 10 років тому хлопець закінчував університет, писав дипломну роботу, керівником якої був інженер і одночасно викладач на якомусь заштатному військовому підприємстві. Ну, от щоб потрапити до нього на підприємство хлопцю тоді ще зробили допуск до секретності якогось там рівня. Нічого особливого - просто треба було через прохідну якось пройти. А тепер, 10 років потому в приступі маразму йому закрили виїзд за кордон. Бо він володіє "важливою інформацією оборонного значення". Здогадайтесь самі, що казали успішні росіяни про "кримнашів", які їх в це лайно затягли.
Після розвалу Югославії багато хто біг від війни, так що югославів дорікати недоречно. Між Австралією та Австрією, наприклад, різниці в рівні життя фактично немає. І потопаючим кораблем я б навіть Португалію не назвав, бо навіть туди їдуть українці працювати, а зарплати в Португалії явно не 50-100 євро, на відміну від неньки.
Тут мова про зовсім інше, а саме - якщо людина втікла за бугор за ковбасою (як 99,9% укр мігрантів), то ця людина не має право називати себе патріотом тієї країни, з якою ця людина втікла, більше того, це ще й смішно виглядає. Так зрозуміліше? Це всього лише моя точка зору, нікому нічого не нав'язую
Тут мова про зовсім інше, а саме - якщо людина втікла за бугор за ковбасою (як 99,9% укр мігрантів), то ця людина не має право називати себе патріотом тієї країни, з якою ця людина втікла, більше того, це ще й смішно виглядає. Так зрозуміліше? Це всього лише моя точка зору, нікому нічого не нав'язую
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Ти, тролику, перед тим як дурниці писати почитав би хоч про доходи ІТ працівників в Україні: http://jobs.dou.ua/salaries/
За ковбасою, ага. Совок такий совок.
смішна історія) ну але тут наперед читався, чесн кажучи, такий результат. прост мало хто в студентські роки про таке думає.mischko писав:
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Ну до "кримнашу" він спокійно міг їздити, а зараз тупо не може паспорта отримати. Весело.dmtr писав:смішна історія) ну але тут наперед читався, чесн кажучи, такий результат. прост мало хто в студентські роки про таке думає.
Я не про тебе писав. Троль? Значення цього слова хоч знаєш? Троль - це той, хто trolling людей, насміхається. Що ти в моєму пості знайшов такого? Совкова ідеалогія якраз - це як раз ковбасна ідеологія, якщо ти не знав.mischko писав:Ти, тролику, перед тим як дурниці писати почитав би хоч про доходи ІТ працівників в Україні: http://jobs.dou.ua/salaries/
Важко назвати ковбасником людину, яка Австрію проміняла на Німеччину, або Канаду на США, або Францію на Британію, та навiть якщо Україну на Грузію, Білорусь чи В'єтнам. Але якщо ти тікаєш з куди гіршої країни в кращу (наприклад з України в Польщу, Чехію, Німеччину, Британію etc), то ти ковбасник і вже явно не патріот, принаймні ти не маєш морального права називати себе патріотом. Якщо ж ти переїжджаєш з ситої країни в таку ж ситу і демократичну, або країну з рівнем життя погірше (з Німеччини в Таїланд), то який же ти ковбасник? Знову-таки, це всього лише моя думка і я нікому нічого не нав'язую. Але пердаки псевдопатріотів вже починають горіти і вони переходять на образи (троль etc), на образи... за мою думку!
Цікаво, а причому тут:
а) Погромісти
б) Росія
?
Ми начебто говоримо про Україну і патріотизм, і ось зараз почали про зарплати.
Погромісти, кажеш? Ок.
Це приблизно населення міста Хмельницький. Багато, так? А якщо взяти і прирівняти ці тисячі до 45 млн населення країни, то який відсоток у нас погромісти ти сам підрахуєш або мені тобі допомогти?
Ти візьми більш популярні галузі, в яких зайнятий великий відсоток населення. А це саме торгівля (риночна ж економіка). А потім візьми звичайне місто, знову таки можна взяти той же Хмельницький. И що ми бачемо?
http://rabota.ua/zapros/%D0%BF%D1%80%D0 ... 0%B8%D0%B9
2000-3000 грн середня зарплата. У ще менших містах ніж Хмельницький ще менша зарплата (Бориспiль etc, врахуй ще й села, де ще гірше справи), в мільйонниках трохи більше. У підсумку виходить, що більшість країни живе і заробляє 50-100 євро на місяць. Гідний рівень для європейської країни? Я думаю що ні. Спеціально пройшовся по більш робітничим спеціальностям, в якій теж зайнятий великий відсоток населення, там зарплати трохи вище, від 70 до 150 євро на місяць. Так що перш ніж будувати велику країну, потрібно не заперечувати, а відштовхуватися саме від реального стану справ, а не кидати зарплати погромістів і директорів Нафтогазу. Ти б ще зарплати пілотів сюди скинув.
Добре, гаразд вже, почали ми про одне, а закінчили як завжди.
а) Погромісти
б) Росія
?
Ми начебто говоримо про Україну і патріотизм, і ось зараз почали про зарплати.
Погромісти, кажеш? Ок.
Це приблизно населення міста Хмельницький. Багато, так? А якщо взяти і прирівняти ці тисячі до 45 млн населення країни, то який відсоток у нас погромісти ти сам підрахуєш або мені тобі допомогти?
Ти візьми більш популярні галузі, в яких зайнятий великий відсоток населення. А це саме торгівля (риночна ж економіка). А потім візьми звичайне місто, знову таки можна взяти той же Хмельницький. И що ми бачемо?
http://rabota.ua/zapros/%D0%BF%D1%80%D0 ... 0%B8%D0%B9
2000-3000 грн середня зарплата. У ще менших містах ніж Хмельницький ще менша зарплата (Бориспiль etc, врахуй ще й села, де ще гірше справи), в мільйонниках трохи більше. У підсумку виходить, що більшість країни живе і заробляє 50-100 євро на місяць. Гідний рівень для європейської країни? Я думаю що ні. Спеціально пройшовся по більш робітничим спеціальностям, в якій теж зайнятий великий відсоток населення, там зарплати трохи вище, від 70 до 150 євро на місяць. Так що перш ніж будувати велику країну, потрібно не заперечувати, а відштовхуватися саме від реального стану справ, а не кидати зарплати погромістів і директорів Нафтогазу. Ти б ще зарплати пілотів сюди скинув.
Добре, гаразд вже, почали ми про одне, а закінчили як завжди.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
баньте вже цього клоуна
- Bestfriend
- A380
- Контактна інформація:
Коротко: якщо тобi, твоiй дружинi та дiтям не маэ чого iсти в своiй краiнi, а твоi знання, вмiння та професiоналiзм нiкому не потрiбнi, то тут вже не до патрiотизму... Бо жити хочеться, а не iснувати.
ИМХО, это только предлог, главная мысль, которую нам хотят донести - "зрада і усьопропало" .Igoresha писав:Какой бред - обсуждать, кто кому больше патриот. У людей бывает 100500 причин как уехать, так и остаться. У людей бывают разные, очень разные ситуации. Каждый выбирает своё.
Тема вырождается, как в свое время топик о ДАП(
Це як приклад i грамматика заодно:Bestfriend писав:Коротко: якщо тобi, твоiй дружинi та дiтям не маэ чого iсти в своiй краiнi, а твоi знання, вмiння та професiоналiзм нiкому не потрiбнi, то тут вже не до патрiотизму... Бо жити хочеться, а не iснувати.
1. I lived in Kiev for 25 years - скакун жив у Києві 25 років, але вже не живе, доскакався.
2. I've lived in Kiev for 25 years - нормальна людина, сидить удома і не скаче, політ вже 25 років нормальний.
Але давайте не перебільшувати, я ось теж в один час покинув Україну заради Чехії, але так я і не б'ю себе в груди і не кричу, що я патріот. Я просто ще в ті нульові роки усвідомив, що життя в Україні не буде все одно. А є люди, хто досі вірить у казки.
Справжні патріоти живуть у своїй країні, ростять дітей і працюють на благо країни, а також проходять всі складні етапи становлення країни. А ті, хто сидить у ситих країнах ЄС та Нового Світу і б'є себе в груди, називаючи патріотом України...ця людина шизофренік або псевдопатріот. А є ще й ті, хто живе в Україні, а самі ховаються від призову в АТО, позиціонуючи себе на форумах патріотами. Якби в совку всі були такі ж ссикливі псевдопатріоти, то вже давно б під нацистами були.
Почитайте хоча б про кризи в США, про їх депресії відомі. І що? Люди також працювали за копійки в ті часи, але ніхто нікуди не розбігся, всі залишилися в країні і вибудували велику імперію, в якій не соромно жити ні їм самим, ні їх нащадкам. Ось до чого я хилю. У США патріоти, а тут вишиватнi клоуни.Bestfriend писав:Коротко: якщо тобi, твоiй дружинi та дiтям не маэ чого iсти в своiй краiнi, а твоi знання, вмiння та професiоналiзм нiкому не потрiбнi, то тут вже не до патрiотизму... Бо жити хочеться, а не iснувати.
Господин Rodman, скажите, имею ли я право, проживая и работая в Украине, мало того, защищая её интересы в международном сообществе, попросить Вас, живущего за границей и говорящего ерунду несустветную, больше не разглагольствовать на тему патриотизма, мобилизации и тому подобному?
2 Dormice - ну да, запрет почти всем с обеих сторон. Пока только судьба Атласов под вопросом.
2 Dormice - ну да, запрет почти всем с обеих сторон. Пока только судьба Атласов под вопросом.
-
- A380
- Контактна інформація:
Це ж троль-провокатор. Нащо ви на нього реагуєте?Igoresha писав:Господин Rodman, скажите, имею ли я право, проживая и работая в Украине, мало того, защищая её интересы в международном сообществе, попросить Вас, живущего за границей и говорящего ерунду несустветную, больше не разглагольствовать на тему патриотизма, мобилизации и тому подобному?
На якій підставі Ви забороняєте або просите мене не висловлювати мою точку зору на ту чи іншу подію, яке відбувається в рідній для мене країні? До речі, я дуже радий, що ви відповіли й продемонстрували на прикладі одну з проблем українського суспільства, а саме невміння подивитися на себе з боку, а також невміння приймати точку зору іншої людини, особливо якщо точка зору тієї людини відмінна від вашої. Якби демократія таким чином розвивалася в США, де б не було інших точок зору, то ми б зараз бачили США з політичною системою КНДР. Дуже шкода, що існують такi люди.Igoresha писав:Господин Rodman, скажите, имею ли я право, проживая и работая в Украине, мало того, защищая её интересы в международном сообществе, попросить Вас, живущего за границей и говорящего ерунду несустветную, больше не разглагольствовать на тему патриотизма, мобилизации и тому подобному?
Одна з проблем країн пострадянської епохи - менталітет і невміння адекватно сприймати чужі точки зору. Навіть ось є такi люди, якi люто ненавидять совок, але на превеликий жаль мають совковий менталітет і повне небажання і нездатність сприймати чужі точки зору і думки, а також неможливість подивитися на себе з боку (приклад mischko, nik-dem, Ви). Це сумно, друзі. Потрібно виправлятися. Рекомендую ознайомитися з пірамідою Грема, рекомендую не тільки вам. Bestfriend - єдина Людина, яка адекватно відреагувала і навела приклади. Людина з великої літери. Ось таким повинен бути діалог і спілкування в цивілізованому світі. Не здивуюся, якщо вiн прожив в Європі якийсь час.
- Вкладення
-
- graham_s_piramid.png (44.89 Кіб) Переглянуто 3969 разів
сьогодні День Захисника України (зі святом, доречі!) тому не дивно, що тролі перейшли на посилений варіант чергування)))

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість