Запрет авиасообщения между Украиной и Россией
Re: Украина запретила полеты Аэрофлота и Трансаэро в Украину
что мерить разучились ?!
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
А що, екзотичний Ембраєр 120 уже не літає до Києва з Кишиньова?
P.S. Переглянув на сайті - до Дубліна з Кишиньова 79 євро до Києва 114
. До столиці, яку не можна називати взагалі 59...
P.S. Переглянув на сайті - до Дубліна з Кишиньова 79 євро до Києва 114

В розкладі 30 хв, ну на 120, певно хвилин 20 чистого льоту...
А в Киів Молдавани полетять в Жуляни.
А в Киів Молдавани полетять в Жуляни.
Але якийсь розклад не зрозумілий, літак з Кишинева в Жуляни прилітає в 20-15, а в Кишинів летить о 11-15, він що півдня стояти просто буде, чи ще одну частоту додадуть...???
Також зазначу що час польоту за розкладом 45 хв. 120 цю відстань так швидко не подолає, значить будуть ставити Е190 або А320
Також зазначу що час польоту за розкладом 45 хв. 120 цю відстань так швидко не подолає, значить будуть ставити Е190 або А320
Поляки дуже люблять свою країну. Причому не на ватно-вишиватному рівні, а по-справжньому. Не дрочать на героїв (Сталiна, Бандеру ect) але історично підковані. А взагалі, Польща більше орієнтується на сусідню Чехію, мені навіть поляки говорили, що хотіли б, щоб у них все було як в Чехії. Чехія мені ще подобається не тільки високим рівнем життя, а й тим, що чехи справжні (ТруЪ) патріоти своєї країни, на відміну від тих же поляків чехи не розтеклися так по світу, чехи працюють у себе в рідній країні.mischko писав:тому, що поляки не дрочили на примарну "стабільність", а ще на початку 90х провели потрібні для країни реформи по переводу економіки на ринкові рейки.поціновувач писав:Найсумніше те, що ми тут з вами дискутуємо що краще - на сході чи на заході працювати і в той же час мовчанка стосовно роботи в Україні. Це - найголовніше як на мене. Працювати вдома за достойну зп. Чому ті самі поляки можуть мітингувати за свої права....
Більше того - поляки таки працюють всюди від Ісландії до Берліну. Є навіть такий жарт про "Воєводство Лондонське". Я тут деколи тарюсь в польському магазині, який на діаспору розрахований.
-
- A380
- Контактна інформація:
Більш історіоцентричну країну у Східній Европі, ніж Польща ще пошукати треба. Своїх історичних національних постатей різних епох поляки усіх поколінь поважають та шанують більш масово та фанатично, ніж ті самі українці, в яких цілі пласти історії за Совєтів просто викреслили з пам'яти.Rodman писав: Поляки дуже люблять свою країну. Причому не на ватно-вишиватному рівні, а по-справжньому. Не дрочать на героїв (Сталiна, Бандеру ect) але історично підковані. А взагалі, Польща більше орієнтується на сусідню Чехію, мені навіть поляки говорили, що хотіли б, щоб у них все було як в Чехії. Чехія мені ще подобається не тільки високим рівнем життя, а й тим, що чехи справжні (ТруЪ) патріоти своєї країни, на відміну від тих же поляків чехи не розтеклися так по світу, чехи працюють у себе в рідній країні.
Я вже мовчу за такі дрібниці з суспільного життя Польщі, як масово поширений консерватизм, переважання традиціоналізму та високий рівень релігійности пересічних громадян. Чехія на фоні Польщі є куди більш "ліберально розбещеною". Україні, більшій частині якої штучно та насильно прищепили атеїзм совєтського типу, до Польщі у цьому плані також далеко.
Увесь політикум та суспільна дискусія у Польщі базуються на протистоянні лівих, лібералів та узагальнено "правих", до яких відносять націоналістів та консерваторів.
Ви, либонь, дуже погано польські реалії знаєте. Що, втім, не дивно для мережевого троля, який видає себе за "Ескобара" та "голос разума" серед "вишивати" та "укропав".
Ти в Польщі був, казкар? Візз Ейр знаєш що таке, троль авсіма?nik-dem писав:та високий рівень релігійности пересічних громадян.
Єдине щось більш-менш адекватне в твоєму пості. Чехи не релігійні, люблять попити пивка і околофутбол не так розвинений. Чехи це лайт-варіант німців.Чехія на фоні Польщі є куди більш "ліберально розбещеною".
А взагалі, раджу побувати в країнах цих, перш ніж писати таку фiгню, яку ти примудрився зібрати в одному пості. А то так і віє диваном від тебе.
Nik-dem, не отвечайте, очень заметно что вас провоцируют чтобы создать проблемы в топике.
Він виявляється ще й рашист. Веде свою колонку російською.
http://www.avsim.su/forum/topic/76502-nik-dem/?st=0
Такое впечатление, что вы фактически не знаете украинских реалий и уровня общения, принятого на этом форуме, и действуете наобум.
Всё.

-
- A380
- Контактна інформація:
О, да воно ще поґуґлило про мене щось.Rodman писав:Він виявляється ще й рашист. Веде свою колонку російською.
Перед тим, як надіслати до ігнору, лише відповім, що на авсимі я не з*являюсь практично з січня 2014 року, а симулятор востаннє запускав у 2013-му році.
А тепер в ігнор.
Nik-dem, классный полет в Джулиану. Респект
E120 в них вже давненько не літає, рейс Кишинів Одеса 147 км, такого короткого рейсу в нас давно не було
Chisinau -> Odesa 79 miles
Навіть цікаво стало, на якій висоті вони летіти збираються, мабуть не більше FL130.

Навіть цікаво стало, на якій висоті вони летіти збираються, мабуть не більше FL130.
-
- A380
- Контактна інформація:
Дякую.Alександр писав:Nik-dem, классный полет в Джулиану. Респект

Але краще проглядати такі теми з кінця. Там багато МАУ.
Почищу завтра тему. Не флудите сильо
Навiщо? В нас тут живе спілкування і демократія.Olek писав:Почищу завтра тему. Не флудите сильо
жодного патріотизму в тому, що чехи завжди повертаються додому, немає.Rodman писав: Поляки дуже люблять свою країну. Причому не на ватно-вишиватному рівні, а по-справжньому. Не дрочать на героїв (Сталiна, Бандеру ect) але історично підковані. А взагалі, Польща більше орієнтується на сусідню Чехію, мені навіть поляки говорили, що хотіли б, щоб у них все було як в Чехії. Чехія мені ще подобається не тільки високим рівнем життя, а й тим, що чехи справжні (ТруЪ) патріоти своєї країни, на відміну від тих же поляків чехи не розтеклися так по світу, чехи працюють у себе в рідній країні.
їм прост дуже важко адаптуватися до інших країн, особливо до тих, де середовище динамічне. вони інтроверти з обмеженими social skills і малими амбіціями - під цей типаж нема нічо краще ніж бути тишком-нишком вдома серед своїх. знаєш, як хобітси))
але, будь-хто почувався б комфортніше в своєму середовищі - в цьому нічо поганого нема, прост у них це набагато сильніше ніж в інших культур виражено.
Не згоден з вами 

Востаннє редагувалось 14 жовтня 2015, 12:00 користувачем Rodman, всього редагувалось 2 разів.
Вибачте, а хіба не патріотизм проявляється в тому, що:dmtr писав:жодного патріотизму в тому, що чехи завжди повертаються додому, немає.Rodman писав: Поляки дуже люблять свою країну. Причому не на ватно-вишиватному рівні, а по-справжньому. Не дрочать на героїв (Сталiна, Бандеру ect) але історично підковані. А взагалі, Польща більше орієнтується на сусідню Чехію, мені навіть поляки говорили, що хотіли б, щоб у них все було як в Чехії. Чехія мені ще подобається не тільки високим рівнем життя, а й тим, що чехи справжні (ТруЪ) патріоти своєї країни, на відміну від тих же поляків чехи не розтеклися так по світу, чехи працюють у себе в рідній країні.
їм прост дуже важко адаптуватися до інших країн, особливо до тих, де середовище динамічне. вони інтроверти з обмеженими social skills і малими амбіціями - під цей типаж нема нічо краще ніж бути тишком-нишком вдома серед своїх. знаєш, як хобітси))
але, будь-хто почувався б комфортніше в своєму середовищі - в цьому нічо поганого нема, прост у них це набагато сильніше ніж в інших культур виражено.
- ти піднімаєш економіку своєї країни працюючи тут;
- живеш в цій країні та платиш податки, можливо маєш або будуєш бізнес;
- вирощуєш дітей та даєш їм добру європейську освіту саме в своїй країні (як наприклад в ЧР);
- коли ти покращуєш суспільство, маєш чітку позицію;
- коли і твої діти і твої родичі живуть в одній країні і у них немає бажання їхати десь фіг знає в яких умовах жити щоб заробити ту нещасну копійку в сім'ю;
А що тоді патріотизм? Жити і працювати в Польщі, писати в скверах PUTIN HUYLO, а після повернення додому будувати 2-3х поверхові будинки, фарбувати паркани в жовто-синій і виїжджати назад у Польщу? А так живе вся Західна Україна, крім хіба що Закарпаття. Це по вашому патрiотизм? Як на мене, так нi.
У нас чомусь патріотизм зараз це вишиватна істерія, а багато людей реально вважають, що це патріотизм, а не ідіотизм. У цьому вся сіль.
А по чехам не згоден. Їх і в Польщі багато я зустрічав, в Кракові, які там живуть вже давним давно або просто народилися в Польщі від чеських батьків і так і живуть. Поляки ж розкидані по всьому світу, як українці, росіяни і євреї - від США і Канади до Австралії. Імовірність того, що ти в США зустрінеш людину, яка іммігрувала з Чехії наближається до 0.001%, в той час як там повно польських районів, в тому ж Чикаго або Брукліні. І вже тим більше це стосується Лондона і Британії, там поляків неміряно, як і польських районів, магазинів. Поляки, до речі, не можуть в асиміляцію зовсім, така лайт-версія мусульман, тільки цивілізованих. А взагалі, Чехія дуже затишна і красива країна, Польщі ще далеко до Чехії.«Патриотизм — последнее прибежище негодяев».
С английского: Patriotism is the last refuge of a scoundrel.
Автор выражения английский поэт, критик, историк литературы и лексикограф Сэмюэль Джонсон (1709—1784), который этой фразой хотел подчеркнуть благородство патриотизма. И даже слово «патриот» он писал не иначе как с большой буквы.
Так, в статье «Патриот» (1774), которая имела подзаголовок «Обращение к избирателям Великобритании» , С. Джонсон призывал своих читателей выбрать в английский парламент достойных людей, истинных защитников интересов своей страны, ибо «только Патриот достоин места в парламенте. Никто другой не защитит наших прав, никто другой не заслужит нашего доверия» . А патриот, по мнению С. Джонсона, — это тот, «чья общественная деятельность определяется лишь одним-единственным мотивом — любовью к своей стране, тот, кто, представляя нас в парламенте, руководствуется в каждом случае не личными побуждениями и опасениями, не личной добротой или обидой, а общими интересами» (цит. по; Литературная газета. 2001. 18—24а'пр.) .
Востаннє редагувалось 14 жовтня 2015, 12:16 користувачем Rodman, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей