Думаю, просто тупость и глупость. И немного лобби аэроруха))AlBad писав:А запрет на транзит Госавиаслужба так и не соизволила ввести?Orel2016 писав:С 25 октября авиасообщение между Украиной и Россией полностью прекратится
http://112.ua/ekonomika/s-25-oktyabrya- ... 64426.html![]()
Бабло победило зло?
Запрет авиасообщения между Украиной и Россией
Re: Украина запретила полеты Аэрофлота и Трансаэро в Украину
Щось досi не можу визначитись - це у аероруха #зрада чи #перемога?Igoresha писав:Думаю, просто тупость и глупость. И немного лобби аэроруха))AlBad писав:А запрет на транзит Госавиаслужба так и не соизволила ввести?Orel2016 писав:С 25 октября авиасообщение между Украиной и Россией полностью прекратится
http://112.ua/ekonomika/s-25-oktyabrya- ... 64426.html![]()
Бабло победило зло?

Давайте може всі разом засипемо авіаслужбу зверненнями через Урядову гарячу лінію
http://ukc.gov.ua/
після реєстрації можна онлафн звернення подати
або за телефоном
0 800 507 309
(044) 284 19 15
можливо комусь дойде що багато людей різних пишуть і хоч щось зроблять...
або за телефоном
0 800 507 309
(044) 284 19 15
- Bestfriend
- A380
- Контактна інформація:
RT...AlBad писав:ценник в одну сторону или туда-назад?Bestfriend писав:205 евро цена в Питер и 185 евро - в Москву МАУ + Белавиа. И это чуть ли не первый запрос.
Valdys писав:Давайте може всі разом засипемо авіаслужбу зверненнями через Урядову гарячу лінію
або за телефоном
0 800 507 309
(044) 284 19 15
что-то очень и очень сомневаюсь, но попробовать можно...
Пропоную повністю заборонити польоти в Росію. Нехай Петро Олексійович їздить в Липецьк бричкою.
Я б і залізничне сполучення теж заборонив.
ну так ужеRainbow писав:Пропоную повністю заборонити польоти в Росію. Нехай Петро Олексійович їздить в Липецьк бричкою.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publis ... =244277212
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Я так розумію Ютейр в прольоті, вибачте за каламбур? Просто цікаво.
А от залізничне сполучення дуже боляче вдарить по нашим заробітчанам....
Нормальні люди в Європах працюють, а не піднімають економіку країни-агресора. Це зрадники та сепаратисти.поціновувач писав:Я так розумію Ютейр в прольоті, вибачте за каламбур? Просто цікаво.
http://www.epravda.com.ua/publications/ ... /3/528016/
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Ага, а Европа уже так и разрешила украинцам официально работать. Сейчас право на работу могут получить единицы.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Це залежить від професії і рівня оплати. Більшість країн Європи мають вакансії на ринку праці, десь потрібні блакитні комірці, десь білі. Якщо пошукати в інтернеті можна знайти фірми з репутацією, які поможуть з працевлаштуванням, сплачувати їм нічого не потрібно - їм заплатить ваш майбутній роботодавець.Sentry писав:Ага, а Европа уже так и разрешила украинцам официально работать. Сейчас право на работу могут получить единицы.
Давно пора забанити цього бота!Bankir15 писав:И правильно сделала, давно пора!

- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Все верно. Однако, подавляющее большинство украинцев, работающих зарубежом (что в Европе, что в России), к сожалению, нельзя отнести к этим категориям. И по неквалифицированным вакансиям получить разрешение на работу в России на порядок проще, чем в Европе, насколько я понимаю.mischko писав:Це залежить від професії і рівня оплати. Більшість країн Європи мають вакансії на ринку праці, десь потрібні блакитні комірці, десь білі. Якщо пошукати в інтернеті можна знайти фірми з репутацією, які поможуть з працевлаштуванням, сплачувати їм нічого не потрібно - їм заплатить ваш майбутній роботодавець.Sentry писав:Ага, а Европа уже так и разрешила украинцам официально работать. Сейчас право на работу могут получить единицы.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Це не зовсім так. У випадку Росії дійсно немає мовного бар'єру, але процедура отримання дозволу на роботу в Росії не дуже чітко прописана і забюрократизована, а сам процес організований через одне місце. Все зроблено таким чином, щоб довелось шукати юридичну фірму, яка за скромну винагороду порішає з чиновниками ваше питання. Хто не має бажання платити - ласкаво просимо через 7 колів пекла в "клітку" - почитайте, що це таке: http://www.the-village.ru/village/city/ ... nostrantsySentry писав:Все верно. Однако, подавляющее большинство украинцев, работающих зарубежом (что в Европе, что в России), к сожалению, нельзя отнести к этим категориям. И по неквалифицированным вакансиям получить разрешение на работу в России на порядок проще, чем в Европе, насколько я понимаю.mischko писав:Це залежить від професії і рівня оплати. Більшість країн Європи мають вакансії на ринку праці, десь потрібні блакитні комірці, десь білі. Якщо пошукати в інтернеті можна знайти фірми з репутацією, які поможуть з працевлаштуванням, сплачувати їм нічого не потрібно - їм заплатить ваш майбутній роботодавець.Sentry писав:Ага, а Европа уже так и разрешила украинцам официально работать. Сейчас право на работу могут получить единицы.
В Європі ж все інакше - дозвіл на роботу тобі робить майбутній працедавець, який і бере на себе всі паперові оборудки. Від тебе потрібні лише найбазовіші документи: свідоцтво про народження, паспорт, деколи ще можуть попросити диплом. Процедури розписані на сайті відомств і весь процес подачі і обробки доволі прозорий. Ніяких "живих черг" як ото в Росії.
не знаю что там пишут, даже не открывал, так как есть реально проверенные факты, идёшь покупаешь лицензию и ВСЁ, на это уходит пол дня, если конечно за год что-то не поменялось...
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Найсумніше те, що ми тут з вами дискутуємо що краще - на сході чи на заході працювати і в той же час мовчанка стосовно роботи в Україні. Це - найголовніше як на мене. Працювати вдома за достойну зп. Чому ті самі поляки можуть мітингувати за свої права....
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
тому, що поляки не дрочили на примарну "стабільність", а ще на початку 90х провели потрібні для країни реформи по переводу економіки на ринкові рейки.поціновувач писав:Найсумніше те, що ми тут з вами дискутуємо що краще - на сході чи на заході працювати і в той же час мовчанка стосовно роботи в Україні. Це - найголовніше як на мене. Працювати вдома за достойну зп. Чому ті самі поляки можуть мітингувати за свої права....
Більше того - поляки таки працюють всюди від Ісландії до Берліну. Є навіть такий жарт про "Воєводство Лондонське". Я тут деколи тарюсь в польському магазині, який на діаспору розрахований.
Авіакомпанія Air Moldova оголосила про відкриття нових сполучень з Україною: Кишинів – Київ та Кишинів – Одеса. Щоденні рейси почнуть виконувати 26 жовтня 2015 року
наверно не совпадение...
наверно не совпадение...
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
скільки км між Кишиневом і Одесою?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 17 гостей