А я то думаю, где я его слышал...Alександр писав:Талалай-он такой))) Почти Талалаев

А я то думаю, где я его слышал...Alександр писав:Талалай-он такой))) Почти Талалаев
Но что интересно - одна знакомая фирма после этих заявлений уже начала подготовку к переводу проекта в Румынию. И если еще месяц назад люди там работающие говорили в ответ на предложение "какая Румыния, на кой она нам сдалась?", то теперь те же люди кричат "Румыния! Румыния! Скорее перевозите нас пока выезд из страны не прикрыли". В итоге имеем - один дурак ляпнул и страна лишилась нескольких миллионов долларов в год. И внимание вопрос - стоит ли пан Талалаев таких денег или может его просто разжаловать в рядовые и послать оборонять Дебальцево?Olek писав:Идиоты. Создадут слухи, посеют панику, а потом во всем Киселев ТВ виновато. МинСтець, блин.
popTAB писав:Висновок, що наше законодавство каже, що цей працівник через рік повинен бути поновлений на попередньому місці праці. Ще треба на законодавчому рівні прийняти, що якщо компанія втрачає всіх/частину замовників, то держава покриває зменшення кеш-флову. Фантастика?
p.s. якщо без людини компанія може обійтись більше 3 тижнів - а чи ця людина була там потрібна взагалі?
де це ви знайшли так багато перекладеної ділової переписки на укр? бізнес-мова столиці зараз яка? дзвонимо на першу-кращу фірму і слухаємо ... українською стала хіба переписка з держ.органами, і то "гугл-транслейт рулить" багато де ще зустрічаєтьсяmischko писав:і переклали ділову переписку на солов'їно-калинову
Так. Швейцарська чи ізраїльська модель — один з небагатьох способів України зробити потужні збройні сили.KKS писав: Хтось згоден на пункт а) в мирних умовах?
Пункт а) в мирних умовах також можна використати в корисних цілях. Тупо тримати армію халявних будівельників для високо-пагонистих ніхто не погодитьсяKKS писав:висновок такий:
а) ми маємо на постійній основі тримати багатотисячну армію задтну відбити будь-яку агресію, будь-то Молдова чи росія.
б) мобілізація зло, бо люди втрачають роботу
ну й купа похідних від пункту б) де хотсь, і десь буде дуже радий
Хтось згоден на пункт а) в мирних умовах?
Декертена відпустка тут має точно такі "наслідки" як і мобілізація. То що не народжувати?
Вот за это я совсем не переживаю. В условиях немножечко более мирных чем последние месяцы желающихKKS писав:висновок такий:
а) ми маємо на постійній основі тримати багатотисячну армію задтну відбити будь-яку агресію, будь-то Молдова чи росія.
С чего вы взяли, что заказчики не знают что в Украине война? У умных людей нет никаких сомнений по этому поводу.Olek писав:Программист, зарабатывающий 2-3 тыс. долл. Его забирают минимум на полгода. Как вы думаете, иностранным заказчикам интересно, что государство ни с кем не воюет, но хочет, чтобы вы поиграли в войнушку? Что сделает заказчик? Пошлет вас и найдет другого программиста в более спокойном регионе, а вы мерзните в окопах.
Потому что скоро от страны ничего не останется с таким управлением. Тут и война не нужнаKKS писав:Так якщо варіант без мобілізації не розглядається взагалі (що реально адекватна думка), то чого розвивати тут думки про ФОПи, збереження робочого місця і інші штуки.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість