WOG в реєстрації ж не просто так?AQS писав:Пётр Дыминский (президент ФК Карпаты Львов)
Виходить що дійсно фр24 відкрив всю базу з регом UR- , хоча пів бізнес-джетів Жулян не UR-
WOG в реєстрації ж не просто так?AQS писав:Пётр Дыминский (президент ФК Карпаты Львов)
WOG Игоря Еремеева. Но все-таки наверное не просто так.KKS писав:WOG в реєстрації ж не просто так?AQS писав:Пётр Дыминский (президент ФК Карпаты Львов)
Виходить що дійсно фр24 відкрив всю базу з регом UR- , хоча пів бізнес-джетів Жулян не UR-
Зараз всетаки я починаю думати, що в тому літаку був ще і янfiua писав:Тот A318 мог вывезти бабла и документы.
Это эмоции?VladimirHeat писав:fiua писал(а):
Тот A318 мог вывезти бабла и документы.
Зараз всетаки я починаю думати, що в тому літаку був ще і ян
Код: Виділити все
F-UKFB1 activated in Sevastopol, Ukraine
Не было яна там, шурин в понедельник его видел в Балаклаве.VladimirHeat писав:Зараз всетаки я починаю думати, що в тому літаку був ще і янfiua писав:Тот A318 мог вывезти бабла и документы.
Он что там в открытую разгуливал?Glotych писав:Не было яна там, шурин в понедельник его видел в Балаклаве.VladimirHeat писав:Зараз всетаки я починаю думати, що в тому літаку був ще і янfiua писав:Тот A318 мог вывезти бабла и документы.
Не, на яхте был, с 3 яхтами охраны. Его не с берега видели.Olek писав:Он что там в открытую разгуливал?
popTAB писав:Код: Виділити все
F-UKFB1 activated in Sevastopol, Ukraine
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей